S-a înființat Asociația Resurse Creștine!

Citește

Site-uri din categoria Bloguri, pagina 1

Oglinda Inimii
Un site pentru femei, locul in esti intre prietene, intre femei care nu doresc altceva decat sa se deschida si sa impartaseasca din sufletul lor, trairile pe care le au, modul in care Dumnezeu le-a vorbit si in care lucreaza in viata lor. Poate ca azi ai nevoie doar de acel cuvant care sa te motiveze sa mergi mai departe. Sper ca aici la Oglinda Inimii vei gasi acel cuvant de incurajare, bazat pe o invatatura biblica care sa te inspire la speranta, curaj, credinta, dragoste si perseverenta.
Poezii crestine
"Poezii crestine" este un loc pentru iubitorii de poezie. Esti copil al lui Dumnezeu? Citeste. Nu esti mantuit? Citeste. Ma rog sa ai folos din aceste poezii compuse de Domnul impreuna cu mine, poezii in care am pus suflet. Fii binecuvantat!
Canada evanghelica blog
Un blog al bisericilor, evenimentelor, stirilor din Canada.
Marea Britanie evanghelica
Un blog al bisericilor, evenimentelor si stirilor din UK.
Doua vieti
"Doua vieti" se doreste a fi o oaza de liniste si pace, un loc in care este binevenit si credinciosul, si cel care nu-L cunoaste pe Domnul ca Mantuitor al sau. Blogul este facut la dorinta Domnului, in urma talantului pe care mi l-a daruit: arta poeziei. Este un loc simplu, un loc unde imi doresc sa straluceasca lumina dragostei Domnului Hristos. Esti asteptat cu drag, suflete! Fii binecuvantat!
Plin de Viata
Resursa ta zilnica pentru o viata sanatoasa impreună cu Hristos... Un site dedicat lui Dumnezeu prin cantare poiezie discuti crestine posturi de radio....toate dedicate spre zidirea sufleteasca
Gabriela Turculetu
Acesta este un blog crestin. Am ales aceasta forma de exprimare pentru ca imi place sa scriu si pentru ca doresc o legatura directa intre mine si cititorii mei. Pe acest bloog public poezii, eseuri si articole. De asemenea am creat si un fisier de curiozitati si cartea de oaspeti. Pe toti cei interesati va invit sa ma vizitati la adresa mentionata mai sus. Va multumesc, Gabriela Turculetu
incurajari.ro
incurajari.ro vrea sa transmita inima de Tata a Lui Dumnezeu care spune: ridica-te, scutura-te de praf si hai sa mergem impreuna mai departe! Nu e totul pierdut! Fiul Meu a biruit ca tu sa traiesti o viata din abundenta!
Slăvit să fie Domnul!
Blog cu resurse Creştine diverse şi creaţii Graphic Design cu subiect Creştin.
Sa crestem impreuna
Comunitatea crestina ”Sa crestem impreuna” are ca scop cresterea in credinta si in dragoste fata de Dumnezeu si Domnul Isus Hristos indiferent de religie,etnie,cultura. Imbunatirea relatiei noastre cu Dumnezeu. Sa crestem pe toate planurile: spiritual, psihologic, evanghelic, sanatate, familie; in iubire si multumire. Crestere si maturizare ca si crestini, dezvoltare impreuna in Domnul, adancirea si aprofundare in intelegerea vietii crestine si in Cuvantul lui Dumnezeu.
Beni Drădici
Blogul unui umil slujitor al lui Hristos.
Pastor Ciprian Barsan
Ganduri din inima, pentru cei ce mai au timp sa citeasca...
Despre Credinta
„Despre credinta” este un taram. Unul in care te invit sa ne plimbam si – daca iti place – sa participi la construirea lui. Un taram care se poate sa te bucure sau sa te manie. Poate chiar il vei parasi la un moment dat. Dar cat timp nu iti produce indiferenta, totul e bine. Indiferenta este singura stare din care nu se poate ajunge niciunde…
Vestea Evangheliei
Blogul Vestea Evangheliei a fost lansat in anul 2011 din initiativa de a propovadui Cuvantul lui Dumnezeu prin domeniul internetului. In prezent,blogul se bucura de numeroase resurse crestine: text,video,foto si multe altele.
God in Bihar
Lucrarea misionara din India. Hai cu noi in misiune!!!!
eRelevant
Site cu articole relevante despre spiritualitatea creştină în context contemporan.
Crestinismul autentic
Crestinism autentic, istoria crestinismului,muzica crestina ,religia adevarata,marturii,documente istorice.
Cumpara Adevarul - Articole crestine, etica si apologetica
Resurse crestine: articole de etica si apologetica crestina. Religii comparate: crestinismul si islamul.