Site-uri din categoria Bloguri, pagina 1

prologos.ro
Blogul unui duh întărâtat
Edge Observations
Studii despre Daniel, Isaia, și Logos din Ioan 1, scrise de Teodor Dumitru. In Româna si Engleză. Studiul despre Logos este o teză de doctorat aprobată. Teza este in Engleză, dar cartea originala este si în Româană pe acelasi link.
Mount Zion
Un blog pe care sunt postate gândurile, versurile și compozițiile fratelui Tripon Beniamin. Din experiența de viață și din trăire ,versuri care vin din suflet și din inspirație Divină. " De fiecare dată când încerc să scriu de la mine , ma blochez și nu am inspirație, dar când coboară Duhul Sfânt curg versurile unul după altul ." Fie ca acest site sa cerceteze inimile celor ce citesc aceste rânduri.
despre biblia crestina
Acest blog s-a nascut in urma unei dorinte de trezire a unor suflete care se simt pierdute, care simt ca nu mai pot merge mai departe si astfel descoperind ADEVARUL care este ISUS HRISTOS vor putea si ei sa Il cunoasca. Fie ca Domnul Isus sa va calauzeasca pasii spre un final fericit!!!
Gânduri din Scripturi
Scriu cu speranța că-ți va folosi!
Lumea copiilor
Lumea copiilor vă oferă o varietate de materiale pentru școala duminicală sau activități individuale cu copiii ( jocuri, lecții biblice, modele pentru lucru manual, versete reprezentate vizual, rebusuri, fise de lucru )
https://erbc-chicago.org/
Multi Lingual Bible Aplicație pe telefonul cu internet, funcționând și pe tabletă, laptop, desktop,în Chrome. Permite: -Căutarea și citirea bibliilor: Cornilescu, KingJm, AmericanStd, Berean, NewLiving și Maghiară, -Afișarea versetelor din Cornilescu în paralel cu alte biblii, -Trimiteri pentru toate bibliile, luarea de notițe, -Afișarea textului bibliei în paralel cu originalul ebraic sau grec și a 27 comentarii, -Afișarea de hărții pe carte și capitol, -Help în română și engleză.
Vegheați!
Acest blog l-am creat din dorința de a contribui la răspândirea adevărului, a valorilor creștine. Dumnezeu mi-a facut mult bine, infinit mai mult decât aș putea spune în cuvinte, de aceea atât cât voi putea, voi aduce contribuția mea la răspândirea adevărului. Cucicea Daniel
Tineri Betania
Tineri Betania este un blog creştin adresat tinerilor, un blog despre viaţă pur şi simplu. Nu e vorba de nici o confesiune religioasă, ci de credinţa că este un singur Dumnezeu care dă sens existenţei noastre. Ne propunem ca prin articolele scrise să prezentăm frânturi de viaţă aşa cum este ea: cu bucurii, frământări, lupte, victorii sau lecţii învăţate din înfrângeri, dar ştiind mereu, că nu suntem singuri sub cer.
File din Jurnal
Meditări cu privire la viață. Jurnal de călătorie prin lume.
Cosmin Frisan Blog
...fi o incurajare pentru cei din jurul tau.
Isaharus
Un blog despre oameni, iubire, dezvoltare personală. Vă vom prezenta ştiri, evenimente, mărturi, interviuri şi multe altele. Vă aşteptăm pe blog să ne urmăriţi şi să rămâneţi aproape de noi. Pune acest blog la blogurile tale favorite şi nu vei fii dezamăgit. Lectură plăcută! "Încearcă sa fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes." (Isaharus,2017)
Oglinda Inimii
Un site pentru femei, locul in esti intre prietene, intre femei care nu doresc altceva decat sa se deschida si sa impartaseasca din sufletul lor, trairile pe care le au, modul in care Dumnezeu le-a vorbit si in care lucreaza in viata lor. Poate ca azi ai nevoie doar de acel cuvant care sa te motiveze sa mergi mai departe. Sper ca aici la Oglinda Inimii vei gasi acel cuvant de incurajare, bazat pe o invatatura biblica care sa te inspire la speranta, curaj, credinta, dragoste si perseverenta.
Poezii crestine
"Poezii crestine" este un loc pentru iubitorii de poezie. Esti copil al lui Dumnezeu? Citeste. Nu esti mantuit? Citeste. Ma rog sa ai folos din aceste poezii compuse de Domnul impreuna cu mine, poezii in care am pus suflet. Fii binecuvantat!
Canada evanghelica blog
Un blog al bisericilor, evenimentelor, stirilor din Canada.
Marea Britanie evanghelica
Un blog al bisericilor, evenimentelor si stirilor din UK.
Doua vieti
"Doua vieti" se doreste a fi o oaza de liniste si pace, un loc in care este binevenit si credinciosul, si cel care nu-L cunoaste pe Domnul ca Mantuitor al sau. Blogul este facut la dorinta Domnului, in urma talantului pe care mi l-a daruit: arta poeziei. Este un loc simplu, un loc unde imi doresc sa straluceasca lumina dragostei Domnului Hristos. Esti asteptat cu drag, suflete! Fii binecuvantat!
Plin de Viata
Resursa ta zilnica pentru o viata sanatoasa impreună cu Hristos... Un site dedicat lui Dumnezeu prin cantare poiezie discuti crestine posturi de radio....toate dedicate spre zidirea sufleteasca
Gabriela Turculetu
Acesta este un blog crestin. Am ales aceasta forma de exprimare pentru ca imi place sa scriu si pentru ca doresc o legatura directa intre mine si cititorii mei. Pe acest bloog public poezii, eseuri si articole. De asemenea am creat si un fisier de curiozitati si cartea de oaspeti. Pe toti cei interesati va invit sa ma vizitati la adresa mentionata mai sus. Va multumesc, Gabriela Turculetu