Site-uri din categoria Biserici, pagina 1

Biserica Baptista Speranta Ramnicu Valcea
Biserica Baptista Speranta Ramnicu Valcea
Nadejdea.ro - Biserica Creștină Baptistă Nădejdea București
Biserica Creștină Baptistă Nădejdea este compusă din copii ai lui Dumnezeu care își doresc din toată inima să fie o lumină în cartierul Giulești și în București. Oricând ești bine venit în mijlocul nostru!
Cultul Crestin Penticostal
În anul 1921, o familie de ţărani săraci din comuna Păuliş judeţul Arad, şi anume familia Gheorghe şi Persida Bradin, primeşte ştirea că în Statele Unite, există o mişcare religioasă bazată pe reactualizarea doctrinelor creştine cu privire la botezul cu Duhul Sfânt şi vindecări divine.
Cum se transmite credința de la o generație la alta?
Exprimă-ţi opinia! Care este cel mai bun mod prin care credința prinde rădăcini de la o generație la alta? Vezi ce au răspuns altii.
straini si calatori
Un site crestin pe intelesul tuturor. Veti cunoaste Adevarul si Adevarul va va face liberi!
Un nou joc de puzzle creștin: ghicește cuvântul din Biblie!
Un nou joc de puzzle creștin: ghicește cuvântul din Biblie!
CRISTOCENTRICA TURDA
Gânduri bune și salutări sfinte de la Turda! Este o mare binecuvântare să punem și noi umărul la răspândirea evangheliei și a împărăției lui Dumnezeu pe acest pământ. Link-urile noastre: Facebook: https://www.facebook.com/cristocentrica.ro YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCO5Z_YcNZV6npXuT5jyg0QA
afla-adevarul.ro
Suntem un mic grup de creștini conservatori (fără denominație), localizați în București sectorul 6. Ca viziune ne-am propus ca viața noastră să fie adusă la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale. Credem că adevărata esență a creștinismului implică o dedicare deplină a credinciosului pentru o viaţă de ucenicie față de Hristos.
Biserica Protestantă Evanghelică
O Biserică Protestantă Evanghelică cu o doctrină în trunchiul comun al Reformei rezultat din învățătura Lutherană, Moraviană Boemă și Valdenză în acord cu Noul Testament. O biserică cu adevărat Evanghelic-Lutherană în slujba ta co- semnatară a Convenției Protestante Evanghelice din Europa. Această biserică este o Biserică Evanghelică și Lutherană în structura reglementată de art. 5 și 6 Legea 489/2006 Grupare Religioasă.
Universul Bibliei
Universul Bibliei este un generator de cuvinte încrucișate din Biblie, putând genera peste 100 000 jocuri biblice. Lucrează pe celular și computer. Este destinat pentru copii, tineri și oameni în vârstă, pentru școli biblice, awana, olimpiade, școli teologice, pentru toți românii. Scopul acestor jocuri este ca să învățăm și memorăm Cuvântul Lui Dumnezeu
Bază de Date Vizuală pentru Biserici
Bază de Date Vizuală pentru Biserici, peronal sau companii mici. Ea este o nouă concepție în Baze de Date. Nu are nevoie de Microsoft SQL or Office sau alt program ajutator, doar de browser: Fire-Fox, Chrome sau Internet Explorer. Este gândită să lucreze în laptop, desktop sau telefoane celulare, local sau folosind un server. Se poate copia în laptop, desktop sau telefon android, pentru modul local. Nu este nevoie de cunoștințe de SQL, ci numai să citești helpul și să exersezi.
JosuaProject
Site despre rugăciunea pentru grupurile etnice la care nu a ajuns Evanghelia
Parteneri pentru misiune
Parteneri În Misiune ( PIM) este o ințiativă a organizaților misionare la nivel național pentru a facilita o mișcare de misiune națională. Este un parteneriat dinamic între 20 de organizaţii misionare şi media din Romania, unele colaborând din 1998. Conștienți fiind că evanghelizarea lumii este voia lui Dumnezeu, ne angajăm, înaintea Lui și unii față de alții, să ne rugăm, să planificăm, și să lucrăm împreună în acest scop chemându-i și pe alții să ni se alăture.
Agapia
Blog creștin
Scrisori pentru tine
Blog creştin cu resurse pentru femei, menit să le încurajeze şi să le echipeze pentru o viață plăcută lui Dumnezeu. Veți găsi articole despre trăirea şi feminitatea creştină, recomandări de cărți şi devoționale video.
Rascumparati prin har
Prezentare lucrare echipa Rascumparati prin har
Gânduri curate pentru lume adunate
Blogul acesta se adresează tuturor persoanelor iubitoare de frumos,cărora le place să citească ceva înălțător, ziditor și captivant în același timp. De asemenea,chiar și copiii pot intra nestingheriți pe tărâmul minunat al acestui blog fără a fi nevoie de acordul părinților.
www.filumina.ro
Muzica crestina multa avem varog sa primiti acest site
Biserica Sfanta Treime Zalau
Biserica Baptista Sfanta Treime Zalau
Biserica Rhema Iasi
Transmitem live la https://www.facebook.com/rhemaiasi/
Filipeni 4:6 Nu vă îngrijoraţi de nimic, ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri.