Site-uri din categoria Biserici, pagina 1

afla-adevarul.ro
Suntem un mic grup de creștini conservatori (fără denominație), localizați în București sectorul 6. Ca viziune ne-am propus ca viața noastră să fie adusă la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale. Credem că adevărata esență a creștinismului implică o dedicare deplină a credinciosului pentru o viaţă de ucenicie față de Hristos.
Biserica Protestantă Evanghelică
O Biserică Protestantă Evanghelică cu o doctrină în trunchiul comun al Reformei rezultat din învățătura Lutherană, Moraviană Boemă și Valdenză în acord cu Noul Testament. O biserică cu adevărat Evanghelic-Lutherană în slujba ta co- semnatară a Convenției Protestante Evanghelice din Europa. Această biserică este o Biserică Evanghelică și Lutherană în structura reglementată de art. 5 și 6 Legea 489/2006 Grupare Religioasă.
Universul Bibliei
Universul Bibliei este un generator de cuvinte încrucișate din Biblie, putând genera peste 100 000 jocuri biblice. Lucrează pe celular și computer. Este destinat pentru copii, tineri și oameni în vârstă, pentru școli biblice, awana, olimpiade, școli teologice, pentru toți românii. Scopul acestor jocuri este ca să învățăm și memorăm Cuvântul Lui Dumnezeu
Bază de Date Vizuală pentru Biserici
Bază de Date Vizuală pentru Biserici, peronal sau companii mici. Ea este o nouă concepție în Baze de Date. Nu are nevoie de Microsoft SQL or Office sau alt program ajutator, doar de browser: Fire-Fox, Chrome sau Internet Explorer. Este gândită să lucreze în laptop, desktop sau telefoane celulare, local sau folosind un server. Se poate copia în laptop, desktop sau telefon android, pentru modul local. Nu este nevoie de cunoștințe de SQL, ci numai să citești helpul și să exersezi.
JosuaProject
Site despre rugăciunea pentru grupurile etnice la care nu a ajuns Evanghelia
Parteneri pentru misiune
Parteneri În Misiune ( PIM) este o ințiativă a organizaților misionare la nivel național pentru a facilita o mișcare de misiune națională. Este un parteneriat dinamic între 20 de organizaţii misionare şi media din Romania, unele colaborând din 1998. Conștienți fiind că evanghelizarea lumii este voia lui Dumnezeu, ne angajăm, înaintea Lui și unii față de alții, să ne rugăm, să planificăm, și să lucrăm împreună în acest scop chemându-i și pe alții să ni se alăture.
Agapia
Blog creștin
Scrisori pentru tine
Blog creştin cu resurse pentru femei, menit să le încurajeze şi să le echipeze pentru o viață plăcută lui Dumnezeu. Veți găsi articole despre trăirea şi feminitatea creştină, recomandări de cărți şi devoționale video.
Rascumparati prin har
Prezentare lucrare echipa Rascumparati prin har
Gânduri curate pentru lume adunate
Blogul acesta se adresează tuturor persoanelor iubitoare de frumos,cărora le place să citească ceva înălțător, ziditor și captivant în același timp. De asemenea,chiar și copiii pot intra nestingheriți pe tărâmul minunat al acestui blog fără a fi nevoie de acordul părinților.
www.filumina.ro
Muzica crestina multa avem varog sa primiti acest site
Biserica Sfanta Treime Zalau
Biserica Baptista Sfanta Treime Zalau
Biserica Rhema Iasi
Transmitem live la https://www.facebook.com/rhemaiasi/
Biserica Sion Ingolstadt
Suntem o Biserică penticostală română din oraşul Ingolstadt care doreşte să fie folositoare lui Dumnezeu, lucrând la lărgirea Împărăţiei cerurilor. Pe această pagină dorim să vă punem la dispoziţie informaţii despre noi, activităţiile care au loc în cadrul Bisericii dar şi resurse care să vă ajute în creşterea dumneavoastră spirituală. Invităm pe această cale pe toţii vorbitorii de limba română din Ingolstadt şi împrejurimi să ne viziteze. Vă aşteptăm cu drag!
taine din Scripturi
Site-ul oficial al cartii Adevar pentru viata. Contine ebook gratuit si forum.
Biserica Crestina Romana Elim Antwerpen din Belgia
Dragi frați,surori și prieteni în Domnul Isus Hritos, Biserica Creștină Elim din Antwerpen Belgia vă învită să luați parte alături de noi la servicile divine pentru a-L lauda pe Domnul Dumnezeu și a-I da cinste Salvatorului nostru Isus Hristos prin Duhul Sfânt în fiecare duminică la ora 17.00. Scopul și gândul nostru este de a fi un turn de scăpare și o cetate sfântă, unde Domnul Isus Hristos este Stăpân și Rege, pentru cei care departe de țară, tot au o dorință aprinsă de a-L căuta pe Dumnezeu
Biserica Penticostala Apele Vii Ashburton
Biserica Penticostala Apele Vii Ashburton , s-a format cu ajutorul lui Dumnezeu si prin calauzirea Duhului Sfint. Dumnezeu ne-a purtat de grija si ne-a calauzit chiar daca suntem pe meleagurile indepartate ale Noii Zeelande . Ne bucuram nespus de mult de cercetarea Domnului si ai multumim caci El asi tine promisiunile Lui dupa cum spune cuvintul de la Matei 18;20 ,, Caci acolo unde sunt doi sau trei adunati in Numele Meu , Eu sunt in mijlocul lor ''.
Biserica Penticostala Betel München
Suntem o Biserică penticostală română din oraşul München care doreşte să fie folositoare lui Dumnezeu, lucrând la lărgirea Împărăţiei cerurilor. Pe această pagină dorim să vă punem la dispoziţie informaţii despre noi, activităţiile care au loc în cadrul Bisericii dar şi resurse care să vă ajute în creşterea dumneavoastră spirituală.
Biserica Penticostala Zorii Diminetii
Biserica Zorii Diminetii este o biserica tanara, aparuta intr-o regiune "seaca" din punct de vedere spiritual. De 15 ani Domnul lucreaza cu putere in localitatea Culcea din Maramures, aratandu-si puterea si dragostea fata de oameni.
Radio „Jurnal spiritual”
Scopul este să te cunoşti pe tine!