La 11 ani de Resurse Creștine, avem nevoie de tine!

Citește
Versetul zilei
Întăriţi-vă şi îmbărbătaţi-vă! Nu vă temeţi şi nu vă înspăimântaţi de ei, căci Domnul, Dumnezeul tău, va merge El Însuşi cu tine, nu te va părăsi şi nu te va lăsa”.
Deuteronomul 31:6
Pune-l pe pagina ta

Concurs biblic

Întrebarea 3 din 28.04.2017 a fost anulată deoarece a fost o greșeală în scrierea unui răspuns, o greșeală care a indus în eroare pe participanți. Mulțumim de înțelegere! După analize și discuții, întrebarea „Cine ținea hainele celor care au omorât pe Ștefan cu pietre?” din data de 09.04.17 are două răspunsuri valide a. și b. Mulțumim celor care au sesizat această problemă și care au explicat întocmai cu referințe! Flavius: îmi cer iertare pentru întârzierile din această perioadă. După aceste sărbători voi răspunde și contestaților în parte. Vă mulțumesc pentru înțelegere! Hristos a înviat! Întrebarea 3 din data de 08.04 a avut o eroare și anume 2 răspunsuri puse corect, însă răspunsul corect este doar a. Saul. Vă mulțumim!

Rugăm câștigătorii să își verifice e-mail-ul atunci când știu că urmează să fie contactați pentru a li se trimite premiul și să verifice ca adresa de pe cont să fie corectă, altfel nu vă putem contacta.

În luna mai concursul biblic va consta din întrebări din cartea Ezechiel.

Pentru a participa la concursul biblic sau pentru a vizualiza rezultatele trebuie sa va autentificati. O puteti face aici.