Site-uri din categoria Portaluri, pagina 1

Creștini Prigoniți
Știri și informații despre milioanele de creștini care suferă un nivel ridicat de persecuție și discriminare pentru credința lor.
CristoCentric - Rețea de Socializare
CristoCentric este o rețea de socializare dedicată tuturor creștinilor de pretutideni, care pune la dispoziție o varietate de funcționalități necesare pentru a facilita comunicarea, pentru a ține legătura cu cei dragi și pentru a forma o comunitate creștină în spațiul internaut. CristoCentric poate fi o alternativă la Facebook sau doar un spațiu virtual mai curat, din punct de vedere al conținutului, decât alte rețele de socializare în care să te retragi din când în când.
Adaugă biblia pe site-ul tău
Demonstrație cu scopul integrării bibliei via IFRAME intr-un alt website.
În Cristos - Rețea de socializare creștină
Aceasta este o rețea de socializare dedicată celor ce susțin valorile ideo-creștine și-L iubesc pe Cristos. Socializare plăcută!
doxologia
Toți câți in Hristos v-ați botezat, cu Hristos v-ați și îmbrăcat!
Timisul Evanghelic
Ştiri creştine din mediul evanghelic din Timis. Informaţii despre biserici, misiune, conferinte, concerte, evenimente.
eLogos.ro
Un site care are in centru o comunitate de crestini ce isi propun sa cunoasca si sa afle mai multe despre Cuvant. Prin Cuvant si despre Cuvant. Situ-ul ofera un forum, un chat, un sistem ce permite fiecarui utilizator sa isi creeze propriul blog in cadrul site-ului si un network social cu grupuri, discutii, albume video si audio, evenimente, etc. Plus multe altele! Inregistreza-te si tu!
Scriptura si Viata
Traieste dupa voia Domnului si vei avea cu siguranta viata vesnica! "Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra" MATEI 6 : 33
Total Schimbat.Ro
Total Schimbat.ro, reprezinta un portal crestin-romanesc cu resurse crestine pentru zidirea sufletelor crestinilor. Scopul principal al site-ului este sa aducem originalitatea si compozitia crestina cat mai departe la granitile lumii !!!
luizamusic
puteti asculta melodii foarte frumoase!
Moldova Creștină
Portalul a fost lansat în primăvara anului 2013 Este locul, unde oamenii pot adresa și primi zilnic răspunsuri din Biblie la diverse subiecte sau situații din viață, beneficia de consiliere spirituală on-line, accesa știri …, dar și urmări emisiuni video cu caracter educativ și cognitiv, emisiuni interactive de analiză și dezbateri și transmisiuni LIVE, oferite de Moldova Creștină TV.
Afaceri crestine
Site-ul Afaceri Crestine este un director cu produse si servicii furnizate de frati crestini. Sursa de informare pentru crestini, in vederea colaborarii si ajutorarii reciproce.
Sfaturi Crestine
sfaturicrestine.info este un site creştin, cu informaţii creştine sub forma de răspunsuri/sfaturi la întrebările formulate de către utilizatori. Dorim ca prin acest site sa ajutăm pe cei care sunt dilemă cu anumite lucruri, care îi frământă si nu au de la cine să ceară ajutor/explicaţie. Prin aceasta dorim să încurajăm pe toţi cei care pot oferi un răspuns, un sfat pe baza Bibliei, să-şi creeze cont pe acest site si să fie de un real folos celor în situaţii.
Bar Ilan Ierusalim - Obedeya D.D.A Ben Ahron Cohen
Conţine un web găzduit de Universitatea religioasă unde am absolvit,Ierusalim. Şi conţine Tanach BIGLOT (Vechiul Testament) ebraic-englez. Devenit oficial Biblia [Versiunea oficială] a statului Israel. Biblia cu cea mai uşoară navigare care conţine adnotări-link în sitemele a trei calendare,ebraic-creştin-islamic. Şi conţine navigarea după capitole şi pericope
The Aramaic Peshitta New Testament With English Translation
Este un Portal Reseuse creştine-ebraice-islamice a universităţii creştine din Damasc. A cărui START-UP(pagină de start ,este Web-ul meu Peşita Red şi Peşita Blue-Smarald) Un web uriaş care conţine 4 forme de Peşiata.Noul Testament în aramaciă, greacă,latină şi engleză. Conservată de OBedeya Dorin David Aurel ben Aharon Cohen şi recunoscut oficial ca model ŞALBLON WEB-START pe portalul Universităţii de studii lingvistice şi religioase creştine assyiriene (aramaic-syriace) din damasc.
chrles.multiply-dorindavidaurel_1948
Întreg Noul testament Arhivă Digitală cu imaginea digitală a documentelor antice pagină cu pagină 1999-Jul 26, 2006
dorindavidaurel_1948
Cărţi pe teme biblice, apologetică ebraică-creştină şi creştină -islamică, istoria Bibliei traduceri a unor manuscrise antice din Biblie şi alte cărţi .Resurse iudeo-creştine
info Crestin
Site cu informaţii, ştiri, evenimente şi resurse din media creştina.
partasie.ro
Site crestin de socializare, un fel de facebook pentru crestini.
intercer
portal crestin...