Site-uri din categoria Reviste, pagina 1

Zenit Christian Photography
Revista Zenit a pornit de la dorinta de a strange cati mai multi fotografi crestini si a raspandi celorlalti talentul cu care ne'a inzestrat Dumnezeu. Aceasta revista contine fotografii a fotografilor crestini din Timisoara (si nu numai) plus un sumar text cu referire la fiecare tema a articolelor.Momentan revista este disponibila numai in mediul online, aparand trimestrial incepand cu luna Ianuarie 2015.
Afirmativ
Stiri si noutati crestine inedite. Muzica pentru linistea ta. Resurse pentru suflet. Poezie de calitate. “El va sterge orice lacrima din ochii lor. Si moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tanguire, nici tipat, nici durere, pentru ca lucrurile dintai au trecut. “ Apocalipsa 21:4
Lumea bibliei
Revistă de Arheologie Biblică, Conservare digitală 3D a manuscriselor antice ale Bibliei, pergamente,papirusuri, şi coală din celuză-textilă. Traduceri cu text paralel din Biblie.Informaţie Biblică.Documnetaţie Biblică.Diagrame,statistică Biblică , Dicţionar de nume proprii,diagrame şi alte manuscrise şi grafică biblică 3D digitală.
Qumran Heritage
.Arhivă de manuscrise antice FACSIMIL.Informaţii şi documentaţie despre Qumran ,Marea Moartă şi Comunitatea Eseniană. Grafică 3D şi conservare digitală a a manuscriselo facsimil-clonă .Pentru gloria Dumnezeului Monoteist Yahweh şi conservarea Bibliei Ebraice;în original.
Orizonturi eterne
Suntem o echipa dintre tinerii crestini evanghelici care lucram la o revista cu titlul :”Orizonturi eterne”, revista ce prezinta martutriile oamenilor si invataturi practice cu privire la viata de credinta.Activam in sfera internetului,prin intermediul siteu-lui: http://orizonturieterne.ro/
http://www.resursespirituale.ro
O UNEALTĂ DE STUDIU PENTRU PASTORI ŞI PENTRU LUCRĂTORII DIN BISERICĂ!!! Revista Resurse Spirituale este un jurnal educaţional disponibil în limba română, în format digital. Se distribuie gratuit.
http://imitatiochristi.ro/
La inceput a fost...vis si pasiune. Visul de a face ceva diferit si pasiunea de a pune in slujba Domnului ceea ce El a pus in noi. Asta insemna Imitatio Christi anul trecut. Astazi suntem multumitori
http://www.noifrontiere.ro
Centrul Roman de Studii Transculturale si Revista de misiune NoiFrontiere
http://www.revistaethos.ro
Pagian web a revistei ethos pentru intreaga familie! Va dorim lectura placuta! Redactia
http://www.glascomun.info
Revista cultural-crestina.
http://www.luminadingosen.com
prezint o revista crestina interactiva
http://www.pasi.ro
Revista PAŞI - Revista creştină a comunităţii penticostale Maramureş - Satu Mare. Un site de tip BLOG cu articole spirituale foarte interesante!
Ioan 13:14 Deci , dacă Eu, Domnul şi Învăţătorul vostru, v-am spălat picioarele, şi voi sunteţi datori să vă spălaţi picioarele unii altora.