Câteva cuvinte despre noi

Resurse Creștine este un concept pornit la inițiativa câtorva tineri dornici să pună la dispoziția fiecăruia o gamă variată de resurse exclusiv creștine, organizate într-o bază de date cuprinzătoare, care să constituie ajutor și hrană pentru (lucrători) creștini, indiferent de denominațiune, dar și o fereastră spre lume, lucrând împreună la "avansarea Împărăției lui Dumnezeu".

Prin resursele distribuite pe acest site, nu încurajăm sub nicio formă trăirea continuă și conștientă în păcat sub motivul că Dumnezeu e bun și iartă. Dacă vreuna din aceste resurse contrazice acest principiu, vă rugăm să ne contactați.

Asociația Resurse Creștine

În luna iunie 2017 a fost înființată Asociația Resurse Creștine, al cărui scop constă în distribuirea online prin site-ul www.resursecrestine.ro de materiale gratuite pentru implementarea valorilor moral-creștine, în vederea afirmării demnității umane a fiecărei persoane indiferent de rasă, naționalitate, sex, clasă socială, religie sau vârstă. Asociația va promova iubirea creștină, dreptatea, libertatea și solidaritatea umană, precum și valori civice, etice, morale și ale democrației.

Menționăm că nu reprezentăm în mod oficial nici o instituție și nu suntem sponsorizați de nimeni.

Dacă doriți să ajutați Asociația Resurse Creștine în orice mod, vă rugăm să ne contactați.
Iar dacă doriți să ne susțineți financiar, puteți să donați având certitudinea că toate fondurile vor fi folosite legal și în scopul amintit.

Ne găsiți și pe:

banner_68.png
banner_61.png
banner_63.jpg
banner_78.png