Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Cereri resurse

Cautăaa Categorie Sortează
Mărturisirea de Credinta | Cultul creștine penticostal | Studii
Cerere adăugată de Larisasorin in 06/02/2019
Nebunia lui Dumnezeu | Wrumbrand | Predici
https://youtu.be/6jqbRNVw_Ek
Cerere adăugată de Harius in 21/12/2018
Dragoste infinita | Wrumbrand | Mărturii
Predici
Cerere adăugată de Harius in 21/12/2018
Prrdici | Aurel Gheorghe | Predici
Cerere adăugată de Plaiasu25 in 02/08/2018
Prima pereche ce-a iubit-o | Acorduri
Va rog , imi puteti pune cantarea aceasta pe Game ?
Cerere adăugată de L2risa in 17/07/2018
Binecuvântare | Lidia.pop22 | Maxime
Aici vom scrie binecuvântările Lui Dumnezeu în viața noastră:))
Cerere adăugată de lidia.pop22 in 23/06/2018
Te iubesc | Lidia.pop22 | Maxime
Cerere adăugată de lidia.pop22 in 23/06/2018
Te iubesc | Lidia | Maxime
Cerere adăugată de lidia.pop22 in 23/06/2018
Îți mulțumesc | Marian Bărbulesti | Cântece
Cerere adăugată de Rebeccasblog in 01/05/2018
Caiet cor mixt | diversi | Cărți
pdf cu o colectie de partituri pentru cor mixt
Cerere adăugată de catre_un_cititor in 10/04/2018
Partituri cor mixt | diversi | Partituri
Cerere adăugată de catre_un_cititor in 10/04/2018
Altare sfinte | Stelian Ciobanu | Poezii
Altare sfinte Unind inimi curate,se zidesc altarele in Hristos Liantul este Cuvantul,facand, zidul luminous Vor fi puse in zidire,lespezi,slefuite in Lumina Stralucirea lor sa fie mare,spalate de a lor tina! Vrem sa fim altare sfinte,calauziti de Duhul Sfant Sa dam lumina,acolo,in intunericul de pe pamant Stim, ca suntem parte din altar,sa ne sfintim mereu Sa ramanem sfinti,caci Sfant este Dumnezeu! Altarele sa fie fantani cu apa vie si curata Din care sa se adape poporul,cu inima insetata Sa imprastie Lumina sfanta,Biserica sa mearga-n Lumina Pe calea ingusta unde poporul sa alerge fara vina! Sa fie altare vii,pline pe deplin de vrednicie Uniti in sfintire,in a lui Hristos maretie Fiecare din noi sa fie o piatra sfanta,in zidire Adunarea, insasi este altarul,a Bisericii cinstire! Altarul sa ramana trainic pe temelia lui Hristos Zidit pe stanca,puternic in lupta ce sta victorios Uniti pe Stanca,vom birui dusmanul cel rau Fluturand, steagul biruintei,ajutati de Dumnezeu! Altarele sfinte sa cuprinda intreg pamantul In a lor zidire sa fie laudat Hristos Preasfantul Laudati-L, si dati-I marire,toti care ati zidit sfinte altare Rasplata,va fi cununa,la marea Sarbatoare! Amin! 13-03-2018. Ciobanu Stelian.
Cerere adăugată de ciobanusistelian in 27/03/2018
Altare sfinte | Stelian Ciobanu | Poezii
Altare sfinteAltare sfinte Unind inimi curate,se zidesc altarele in Hristos Liantul este Cuvantul,facand, zidul luminous Vor fi puse in zidire,lespezi,slefuite in Lumina Stralucirea lor sa fie mare,spalate de a lor tina! Vrem sa fim altare sfinte,calauziti de Duhul Sfant Sa dam lumina,acolo,in intunericul de pe pamant Stim, ca suntem parte din altar,sa ne sfintim mereu Sa ramanem sfinti,caci Sfant este Dumnezeu! Altarele sa fie fantani cu apa vie si curata Din care sa se adape poporul,cu inima insetata Sa imprastie Lumina sfanta,Biserica sa mearga-n Lumina Pe calea ingusta unde poporul sa alerge fara vina! Sa fie altare vii,pline pe deplin de vrednicie Uniti in sfintire,in a lui Hristos maretie Fiecare din noi sa fie o piatra sfanta,in zidire Adunarea, insasi este altarul,a Bisericii cinstire! Altarul sa ramana trainic pe temelia lui Hristos Zidit pe stanca,puternic in lupta ce sta victorios Uniti pe Stanca,vom birui dusmanul cel rau Fluturand, steagul biruintei,ajutati de Dumnezeu! Altarele sfinte sa cuprinda intreg pamantul In a lor zidire sa fie laudat Hristos Preasfantul Laudati-L, si dati-I marire,toti care ati zidit sfinte altare Rasplata,va fi cununa,la marea Sarbatoare! Amin! 13-03-2018. Ciobanu Stelian.
Cerere adăugată de ciobanusistelian in 24/03/2018
Altare sfinte | Stelian Ciobanu | Poezii
altare sfinte Altare sfinte Unind inimi curate,se zidesc altarele in Hristos Liantul este Cuvantul,facand, zidul luminous Vor fi puse in zidire,lespezi,slefuite in Lumina Stralucirea lor sa fie mare,spalate de a lor tina! Vrem sa fim altare sfinte,calauziti de Duhul Sfant Sa dam lumina,acolo,in intunericul de pe pamant Stim, ca suntem parte din altar,sa ne sfintim mereu Sa ramanem sfinti,caci Sfant este Dumnezeu! Altarele sa fie fantani cu apa vie si curata Din care sa se adape poporul,cu inima insetata Sa imprastie Lumina sfanta,Biserica sa mearga-n Lumina Pe calea ingusta unde poporul sa alerge fara vina! Sa fie altare vii,pline pe deplin de vrednicie Uniti in sfintire,in a lui Hristos maretie Fiecare din noi sa fie o piatra sfanta,in zidire Adunarea, insasi este altarul,a Bisericii cinstire! Altarul sa ramana trainic pe temelia lui Hristos Zidit pe stanca,puternic in lupta ce sta victorios Uniti pe Stanca,vom birui dusmanul cel rau Fluturand, steagul biruintei,ajutati de Dumnezeu! Altarele sfinte sa cuprinda intreg pamantul In a lor zidire sa fie laudat Hristos Preasfantul Laudati-L, si dati-I marire,toti care ati zidit sfinte altare Rasplata,va fi cununa,la marea Sarbatoare! Amin! 13-03-2018. Ciobanu Stelian.
Cerere adăugată de ciobanusistelian in 24/03/2018
Altare sfinte | Stelian Ciobanu | Poezii
altare sfinte
Cerere adăugată de ciobanusistelian in 24/03/2018
Curatest-ma Doamne | Stelian Ciobanu | Poezii
Pe drumul pocaintei este Un urcus tot mai greu Curateste-ne, Doamne Pe drumul pocaintei este un urcus tot mai greu Urcadu-l,o sa ai biruinta cu al vostru Dumnezeu Numai stand,aproape de El,veti creste in credinta Puterea va fi mare,veti avea pe deplin biruinta! Doamne,curateste-ne Tu,si vom fi curati Mai spala-ne de tina,sa fim pe deplin nepatati Numai Tu,Isuse,ne poti spala in Sangele Tau Sa fim sfinti,cum doreste al nostru Dumnezeu! Vrem sa fim prelucrati, de mana Ta Isus Sa fim printre sfinti,in locasurile de sus Sa avem nasterea de sus,plini de Duhul Tau cel Sfant Departe de eul lumii calator pe acest pamant! Ajuta-ne Isuse,sa fim mereu neintinati Sa fim tari in credinta, cand suntem,de ispite inconjurati Ancorati pe Stanca,cand furtuna este grea Sa nu fim luati de valuri,cand marea spumega in vreme rea!! Cei cu inima curate Il vor vedea pe Dumnezeu Lasati-va inimile sa fie curatate,de tot ce este rau Noi suntem lutul,olarul, este Domnul nostru Isus El, ne modeleaza pentru El,curatiti pentru cerurile de sus! Doamne,da-ne, nasterea de sus la fiecare Sa auzim trambita sunand la a Ta chemare Sa vedem cerul in nesfarsita-i zare Atunci,cand vom primi cununa,in ziua Ta, cea mare! Amin! 14-03-2018. Ciobanu Stelian.
Cerere adăugată de ciobanusistelian in 24/03/2018
Nu iubiti lumea | Stelian Ciobanu | Poezii
Nu iubiti lumea Lumea alearga, dupa lucrurile sale firesti Aluneca pe topoganul deznadejdei,ce duce la piere Merge,din rau in mai rau apasati, de poverile lumesti Crezand,ca se termina lumea,cauta disperata un bob de fericire! A patruns prin Biserici duhul lumii,printre fratii credinciosi Sunt zavistii,certuri,si invidii pe alocuri razbunare Au fost ispititi de lume,nu mai sunt evlaviosi Acolo unde e duhul lumii,este numai dezbinare! Au cedat unii in lupta,uitandu-se cu teama inapoi Unde-s fratii, ce stateau in rugaciune si cu lacrimi se rugau Au lasat adunarea,alearga,dupa ale sale nevoi Au latit calea ingusta,de pe drumul care mergeau S-au lepadat cu usurinta,de rasplata cereasca Au ales lucrurile lumii,renuntand,la pocainta Alearga dupa o comoara inchipuita,o comoara pamanteasca Se inseala amarnic! Zicand in sinea lor: Eu,tot am credinta! Au iubit mai mult lumea si lucrurile din lume Si tot ce este firesc,placerile de-o clip ape care le-a ales Sa guste cate putin,vazand,ca sunt placate si bune Vor strange ce-au semanat,la vremea de cules! Luati bine aminte,voi surori si frati Pe Isus,sa-L slujiti,chiar in greu si in suferinta Sa-I preamariti Numele si laude sa-I dati Rasplata va fi mare,ca ati slujit cu adevarat credinta! Amin! 15-03-2018. Ciobanu Stelian.
Cerere adăugată de ciobanusistelian in 24/03/2018
Nu iubiti lumea | Stelian Ciobanu | Poezii
Lumea alearga dupa lucrurile sale firesti Aluneca pe topoganul deznadejdei ce duce la pierire
Cerere adăugată de ciobanusistelian in 24/03/2018
Darnicie | Stelian Ciobanu | Poezii
Darnicie
Cerere adăugată de ciobanusistelian in 24/03/2018
bogatul si saracul | ciobanu stelian | Poezii
Bogatul si saracul Omule,cu suflet mare,care-i alergat pe acest pamant L-ai strabatut pana la hotare,n-ai gasit nimica sfant? Ai cautat numai faima,in cer nu are valoare Te-ai gandit la nemurire? Sau,la viata ce nu moare? Poate eu,am fost de vina,nu ti-am zis de Dumnezeu Mi-a fost teama,sau rusine,ca Isus, te iarta de pacatul greu Tu puteai sa lasi pe toate,sa te intorci la Dumnezeu? Numai Domnul, le socoate,de e bine, sau e rau! Imi vorbeai numai de sus,vorbe goale,pentru mine erea greu Pentru tine eream sarac,dar bogat la Dumnezeu M-am rugat si pentru tine,inima sa-ti despietreasca Sa te-n intorci la Dumnezeu,sa-ti ia firea pamanteasca! Cautai lumea buna,nu indrazneam sa-ti stau in cale Nu stiai ce-i saracia,tot creste-ai bunurile tale Nu te-ai gandit la cel ce n-are,ai uitat de Dumnezeu Ce-ai facut si pentru cer? Ai strans ce este rau! Ai alergat sa faci averi,n-ai crezut pe cel ce n-are Ai trecut nepasator prin viata,la sarmani n-ai dat crezare Ti-a placut ce este-n lume,cel sarman, doar saracia Tot ce este-n lume,impaunarea si trufia! Banii Ii strangeai ca avarul,tot mai multi adunand Nu dadeai la cel ce n-are,sau cersand in drum plangand Tu traiai in lux si traiai, cum se traieste, Nu-ti pasa de cel ce n-are,ca din greu se osteneste! Stai in loc si te socoate,ce-ai sa faci la batranete? Cand povara grea de ani,te apasa cu tristete? O sa-L rogi pe Dumnezeu,ca sa-ti curme necazul tau Oare, Il va asculta din ceruri,bunul Dumnezeu? Ti-a fost greata de sarac ca Lazar,plin de bube el manca Ce sta la usa ta,si cu resturile de la masa ta bogata se hranea Mila,erea Dumnezeu,grija o purta mereu,ca sa fie sus in Rai Saracia l-a smerit,credinta, pe aur, niciodata sa n-o dai! Ai stat departe de Dumnezeu,n-ai vrut sa asculti de glasul Sau Te-ai gandit la avutii,sa strangi pentru sufletul tau Toata viata ta ai strans banii,care-n cer nu au valoare Unde e agoniseala?Ce cu truda o strangeai in a lor valtoare! Sant un biet sarac si traiesc,de azi pe maine Si trudesc din greu,pentru bucata mea de paine Saracia ma ridica mereu in sus,spre a mea Imparatie In rabdare si-n credinta,sta a mea bogatie! Nu ma masura cu ochii,am in cer o bogatie Nu am averi,nici palate,am Calea spre Imparatie As fi voit sa fii cu mine,amandoi in ceruri sus In Raiul vesnic,in nemurire,cu Domnul meu Isus! Stau in rugaciune la Dumnezeu,sa fii si tu,in Raiul Sfant Sa-ti dai averea la saraci,agonisela pe acest pamant Sa te nasti din nou,pregatit pentru viata vesnica de sus In frumusetile vesnice,in dragostea Domnului Isus! Amin! 05-02-2018. Ciobanu Stelian.
Cerere adăugată de ciobanusistelian in 23/03/2018