Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului

Este permisă ascultarea, multiplicarea și distribuirea oricărui material de pe acest site, cu condiția ca acest lucru să se facă GRATUIT, în numele și pentru slava Mântuitorului Isus Hristos.
Este absolut INTERZISĂ vânzarea sau închirierea contra cost a oricărui material de pe acest site, sub orice formă și în orice condiții.
Materialul existent pe site este distribuit sub licența Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire-în-condiţii-identice. Această licență permite copierea, distribuirea și adaptarea materialelor de pe site cu următoarele condiții:
- Să specificați autorul și sursa materialului (www.resursecrestine.ro), fără a sugera faptul că autorul sau site-ul www.resursecrestine.ro vă susține pe dumneavoastră sau munca dumneavoastră.
- Nu aveți dreptul să folosiți materialele în scopuri comerciale.
- Dacă modificați, transformați sau produceți alte materiale pe baza unui material de pe site-ul www.resursecrestine.ro, aveți dreptul să distribuiți materialul nou rezultat doar sub aceeași licență sau sub licențe asemănătoare cu aceasta.
Citiți licența în original în limba engleză pe site-ul Creative Commons.
Răspunderea integrală pentru resursele adăugate pe site care încalcă drepturile de autor revine vizitatorului/colaboratorului care a adăugat-o/editat-o. Nu răspundem pentru resursele text care se adaugă pe site. Am dat posibilitatea vizitatorilor de a adăuga în timp real resurse creştine şi vom încerca supravegherea cât mai îndeaproape a site-ului pentru a elimina orice adăugări răuvoitoare. În cazul în care din diferite motive nu ajungem să depistăm la timp adăugările nefaste, nu suntem răspunzători pentru ele. De asemenea, nu suntem răspunzători nici pentru materialele adăugate de utilizatori fără permisiune. Dacă găsiţi materiale postate fără permisiune, vă rugăm să ne contactaţi şi vom şterge acele informaţii sau vom cere noi permisiunea pentru a le afişa pe site.
Nu putem garanta în orice moment faptul că unele resurse nu sunt în dublură, deoarece unii utilizatori pot adăuga resurse deja existente, creându-se astfel dubluri. Vom încerca să le înlăturăm pe cât posibil şi orice astfel de sesizări venite din partea dumneavoastră sunt binevenite.
Ne asumăm dreptul de a şterge orice adăugare ce conţine cuvinte obscene, vulgare sau care nu sunt în concordanţă cu conţinutul acestui site. Nu vom păstra resursele de orice natură, ci doar cele creştine. În acest sens vă rugăm nu adăugaţi decât materiale care nu încalcă aceste condiţii!
Ne asumăm dreptul de a şterge orice resurse scrise, sau comentarii, care susţin păreri eronate asupra unor principii biblice. Suntem împotriva oricărei învăţături care lasă de înţeles că Dumnezeu e de acord cu păcatul în viaţa creştinului, şi că se poate păcătui la nesfârşit pentru că Dumnezeu e bun şi iartă.
Ne asumăm dreptul de a şterge, fără nicio notificare prealabilă, orice resursă încadrată într-o categorie greșită, orice resursă scrisă greșit gramatical, orice resursă greu de citit, fără conținut relevant sau banală. Orice încălcare a regulilor de adăugare va putea atrage ștergerea resursei respective. Contul de utilizator asociat resurselor șterse poate fi blocat fără notificare și fără nicio oblicație de a-l debloca.
Nu răspundem pentru moralitatea autorilor resurselor adăugate pe site deoarece nu avem nicio modalitate de control. Asta nu înseamnă că vom accepta materiale ale oamenilor cunoscuți ca imorali.
Site-ul folosește Google Analytics pentru a avea acces la statistici anonime despre numărul de vizitatori, paginile accesate si alte metrici care nu includ nicio informație personală.
Ne asumăm răspunderea de a dezvolta în permanenţă site-ul şi de a vă oferi cele mai bune resurse creştine.
echipa resursecrestine.ro
banner_61.png
banner_68.png
banner_72.png
banner_45.png