Link-uri

Ultimele linkuri adaugate
Sufletul meu
Un site necomercial unde găsiți compoziții personale culese în ultimii 40 de ani. Anual se adaugă noi compoziții. Toate sunt spre lauda lui Dumnezeu și câștigarea sufletelor pentru Cristos.
Radio creștin
Selectie de posturi de radio crestine. Streaming RVE, Aripi spre cer, Armonia, 9FM, Ekklesia, Gosen, Micul Samaritean, SOS Ploiesti, Unison, RVE Viena.
Biserica Baptista Speranta Ramnicu Valcea
Biserica Baptista Speranta Ramnicu Valcea
Istoria Baptiștilor
O colecție impresionantă de informații, articole și cărți creștine despre istoria baptiștilor români, scrise de istoricul brăilean Mihai Ciucă (1962-2021)
prologos.ro
Blogul unui duh întărâtat
bibliaonline.pro
Biblia online foarte asemanatoare cu Biblia fizica
Edge Observations
Studii despre Daniel, Isaia, și Logos din Ioan 1, scrise de Teodor Dumitru. In Româna si Engleză. Studiul despre Logos este o teză de doctorat aprobată. Teza este in Engleză, dar cartea originala este si în Româană pe acelasi link.
Biserica Harvest Arad
Suntem o comunitate de creștini care trăim pentru un scop - glorificarea lui Dumnezeu prin împlinirea Marii Trimiteri și anume de a face ucenici. Cunoaște mai multe despre noi pe website-ul nostru.
Identitate Creștină
INIȚIATIVA LEGISLATIVĂ CETĂȚENEASCĂ "LUNA IUNIE - LUNA IDENTITĂȚII CREȘTINE" Suntem un grup de creștini din România, de diverse confesiuni, și ne propunem să promovăm un proiect de lege prin care luna iunie a fiecărui an să fie desemnată ca „luna identității creștine”. Pentru ca proiectul să fie votat de Parlament și transformat în lege, avem nevoie de semnătura de susținere a cel puțin 100.000 de cetățeni români cu drept de vot.
Intrebări și răspunsuri
eBiblia va răspunde la întrebări despre Biblie, istorie, teologie, biserică, credinţă, doctrine, etc.
Nadejdea.ro - Biserica Creștină Baptistă Nădejdea București
Biserica Creștină Baptistă Nădejdea este compusă din copii ai lui Dumnezeu care își doresc din toată inima să fie o lumină în cartierul Giulești și în București. Oricând ești bine venit în mijlocul nostru!
Mount Zion
Un blog pe care sunt postate gândurile, versurile și compozițiile fratelui Tripon Beniamin. Din experiența de viață și din trăire ,versuri care vin din suflet și din inspirație Divină. " De fiecare dată când încerc să scriu de la mine , ma blochez și nu am inspirație, dar când coboară Duhul Sfânt curg versurile unul după altul ." Fie ca acest site sa cerceteze inimile celor ce citesc aceste rânduri.
Biblia in limba ucraineană
Biblia ucraineană in format digital.
Cultul Crestin Penticostal
În anul 1921, o familie de ţărani săraci din comuna Păuliş judeţul Arad, şi anume familia Gheorghe şi Persida Bradin, primeşte ştirea că în Statele Unite, există o mişcare religioasă bazată pe reactualizarea doctrinelor creştine cu privire la botezul cu Duhul Sfânt şi vindecări divine.
Pocăința.ro
Materiale și resurse online despre subiectul pocăinței
JudecataDeApoi.ro
Informații și resurse despre judecata de apoi, din perspectiva Bibliei
ViațaDupăMoarte.ro
Informații și resurse despre viața după moarte din perspectiva Sfintelor Scripturi
VerseteBiblice.ro
Versete Biblice extrase în formă de articole pe tematici
Sensul-Vieții.ro
Întrebări și răspunsuri despre sensul vieții din perspectiva Cuvântului lui Dumnezeu
IisusHristos.ro
Cine este Iisus pentru tine? Află ce spune Biblia!