Link-uri

Ultimele linkuri adaugate
despre biblia crestina
Acest blog s-a nascut in urma unei dorinte de trezire a unor suflete care se simt pierdute, care simt ca nu mai pot merge mai departe si astfel descoperind ADEVARUL care este ISUS HRISTOS vor putea si ei sa Il cunoasca. Fie ca Domnul Isus sa va calauzeasca pasii spre un final fericit!!!
Un nou joc de puzzle creștin: ghicește cuvântul din Biblie!
Un nou joc de puzzle creștin: ghicește cuvântul din Biblie!
Miriam Mihalut
Un site cu resurse crestine noi.(cantari si poezii compuse)
În Cristos - Rețea de Socializare
În Cristos este o rețea de socializare dedicată tuturor creștinilor de pretutideni, care pune la dispoziție o varietate de funcționalități necesare pentru a facilita comunicarea, pentru a ține legătura cu cei dragi și pentru a forma o comunitate creștină în spațiul internaut. În Cristos este o alternativă la Facebook și un spațiu virtual mai curat, din punct de vedere al conținutului, Vă așteptăm alături de noi în comunitatea noastră!
CRISTOCENTRICA TURDA
Gânduri bune și salutări sfinte de la Turda! Este o mare binecuvântare să punem și noi umărul la răspândirea evangheliei și a împărăției lui Dumnezeu pe acest pământ. Link-urile noastre: Facebook: https://www.facebook.com/cristocentrica.ro YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCO5Z_YcNZV6npXuT5jyg0QA
muzicacrestina.audio
Muzica Crestina Gratuita ! Asculta si descarca cea mai noua muzica crestina GRATUIT ! Mai mult, pe langa muzica crestina poti descarca o multime de predici, negative crestine si emisiuni radio.
Gânduri din Scripturi
Scriu cu speranța că-ți va folosi!
Radio Advent
Radio Advent este un post de radio crestin cu misiunea de a reda cea mai buna muzica adventa care sa te apropie mai mult de Dumnezeu.
afla-adevarul.ro
Suntem un mic grup de creștini conservatori (fără denominație), localizați în București sectorul 6. Ca viziune ne-am propus ca viața noastră să fie adusă la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale. Credem că adevărata esență a creștinismului implică o dedicare deplină a credinciosului pentru o viaţă de ucenicie față de Hristos.
Biblia App - din magazinul de aplicații Microsoft Store
Descarcă cea mai completă aplicație de biblie din magazinul de aplicații Microsoft Store pentru Windows 10
Mesajul de azi
„Mesajul de azi” în limba română a ajuns să fie tipărit într-un tiraj trimestrial de 40 000 de exemplare. Printre cititorii noștri se numără persoane care provin din diferite denominații creștine, din medii nereligioase sau chiar din închisori. Obiectivul nostru este să slujim fiecărui român care Îl caută pe Dumnezeu, scoțând în evidență cele mai importante mesaje din Biblie.
Biserica Protestantă Evanghelică
O Biserică Protestantă Evanghelică cu o doctrină în trunchiul comun al Reformei rezultat din învățătura Lutherană, Moraviană Boemă și Valdenză în acord cu Noul Testament. O biserică cu adevărat Evanghelic-Lutherană în slujba ta co- semnatară a Convenției Protestante Evanghelice din Europa. Această biserică este o Biserică Evanghelică și Lutherană în structura reglementată de art. 5 și 6 Legea 489/2006 Grupare Religioasă.
Radio Protestant Evanghelic
Postul de radio al Bisericii Protestante Evanghelice din România
Editura Poarta Bucuriei
În 2014, Fundația Poarta Bucuriei prin Editura Poarta Bucuriei a început să traducă și să publice cărți creștine și materiale de studiu biblic în limba română, pentru a încuraja și ajuta credincioșii să ducă o viață plăcută lui Dumnezeu și să crească în credință. Până în prezent, am finalizat mai multe cărți de studiu și materiale de învățătură biblică. Credem că publicarea acestor materiale biblice este esențială pentru trezirea spirituală a Bisericii din România!
Biblia pentru Moldova
Biblia Cornilescu 1924 (corectata 2016) cu caractere chirilice pentru cititorii de limba rusa din Republica Moldova.
Biblia Audio
Cea mai completa aplicatie si resurse biblice pentru a citi, studia si prezenta Biblia in limba româna.
www.timoteiineu.ro
A apărut Carte de Poezii - „Din Ineu, cu Dumnezeu”, autor Bulzan Marian - Gigel Descrierea CIP a Bibliotecii Naţionale a României BULZAN, MARIAN-GIGEL Din Ineu, cu Dumnezeu! : carte de poezii / Bulzan MarianGigel. - Arad : Gutenberg Univers, 2020 ISBN 978-606-675-285-5 821.135.1
Cantari pe telefonul mobil
Prin intermediul acestui website puteti cauta versurile unei melodii dupa titlu.
versurisiganduri
site de poezii si alte resurse
Biblionar - platformă interactivă
Platformă biblică interactivă pentru toate vârstele. Câteva din aplicațiile dezvoltate: * Moise aventură - partea I (română și engleză) * Te crezi Biblionar? - joc * Vrei să fii Biblionar? - joc * Spânzurătoarea - joc * Cuvinte încrucișate - joc * Dicționar ebraic român - aplicație WIN