Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Link-uri

Ultimele linkuri adaugate
Parteneri pentru misiune
Parteneri În Misiune ( PIM) este o ințiativă a organizaților misionare la nivel național pentru a facilita o mișcare de misiune națională. Este un parteneriat dinamic între 20 de organizaţii misionare şi media din Romania, unele colaborând din 1998. Conștienți fiind că evanghelizarea lumii este voia lui Dumnezeu, ne angajăm, înaintea Lui și unii față de alții, să ne rugăm, să planificăm, și să lucrăm împreună în acest scop chemându-i și pe alții să ni se alăture.
https://erbc-chicago.org/
Multi Lingual Bible Aplicație pe telefonul cu internet, funcționând și pe tabletă, laptop, desktop,în Chrome. Permite: -Căutarea și citirea bibliilor: Cornilescu, KingJm, AmericanStd, Berean, NewLiving și Maghiară, -Afișarea versetelor din Cornilescu în paralel cu alte biblii, -Trimiteri pentru toate bibliile, luarea de notițe, -Afișarea textului bibliei în paralel cu originalul ebraic sau grec și a 27 comentarii, -Afișarea de hărții pe carte și capitol, -Help în română și engleză.
Agapia
Blog creștin
Timisul Evanghelic
Ştiri creştine din mediul evanghelic din Timis. Informaţii despre biserici, misiune, conferinte, concerte, evenimente.
Crestin Total
Pe blogul Crestin Total nu o sa gasesti nimic indecent. As vrea sa fie un blog complex sa gasesti tot ce iti doresti sau macar ceva sa iti placa.
Radio Maranata Vulcan
Radio Maranata Vulcan încearcă să cuprindă atât generația tânără cât și cea de vârsta a doua și chiar și pe cei vârstnici. Ne adresam celor care Il caută pe Dumnezeu, indiferent dacă L-au gasit deja sau nu şi indiferent de confesiunea din care fac parte. Puteți descărca aplicații pentru: Google PlayStore(Android), Apple App Store (iPhones), Windows, Mac OS X Radio Maranata Vulcan, împreună cu voi, împreună cu Cristos, împreună pentru Veșnicie
Biserica Maranata Vulcan
Biserica Penticostală Maranata Vulcan vă stă la dispoziție cu transmisiuni Live, în fiecare duminică de la orele 10:00 și 18:00
Book-House.ro
Misiunea Book -House este de a veni în sprijinul oamenilor care vor să parcurgă acest intens proces al dezvoltării personale. În acest sens, ne-am propus să oferim celor care au dezvoltat o pasiune pentru citit, similar nouă, sau celor care caută calea cea mai potrivită pentru a se dezvolta personal, literatură care poate contribui la progresul lor moral, profesional și relațional.
Scrisori pentru tine
Blog creştin cu resurse pentru femei, menit să le încurajeze şi să le echipeze pentru o viață plăcută lui Dumnezeu. Veți găsi articole despre trăirea şi feminitatea creştină, recomandări de cărți şi devoționale video.
RadioMandel
Un post de radio cu cantari crestine.
Vegheați!
Acest blog l-am creat din dorința de a contribui la răspândirea adevărului, a valorilor creștine. Dumnezeu mi-a facut mult bine, infinit mai mult decât aș putea spune în cuvinte, de aceea atât cât voi putea, voi aduce contribuția mea la răspândirea adevărului. Cucicea Daniel
Cantari crestine pe telefon offline
Cantari crestine pe telefonul mobil Android sau IOS cu acces offline. Dupa ce pagina va fi incarcata pe dispozitivul dumneavoastra mobil, acest website va fi disponibil offline(va rugam sa folositi Google Chrome pentru ca aceasta functionalitate sa fie disponibila).
Tineri Betania
Tineri Betania este un blog creştin adresat tinerilor, un blog despre viaţă pur şi simplu. Nu e vorba de nici o confesiune religioasă, ci de credinţa că este un singur Dumnezeu care dă sens existenţei noastre. Ne propunem ca prin articolele scrise să prezentăm frânturi de viaţă aşa cum este ea: cu bucurii, frământări, lupte, victorii sau lecţii învăţate din înfrângeri, dar ştiind mereu, că nu suntem singuri sub cer.
eLogos.ro
Un site care are in centru o comunitate de crestini ce isi propun sa cunoasca si sa afle mai multe despre Cuvant. Prin Cuvant si despre Cuvant. Situ-ul ofera un forum, un chat, un sistem ce permite fiecarui utilizator sa isi creeze propriul blog in cadrul site-ului si un network social cu grupuri, discutii, albume video si audio, evenimente, etc. Plus multe altele! Inregistreza-te si tu!
Lumina intelepciunii
Am creat un robot care preia de pe saitul resursecrestine.ro cate un gand si il publica in fiecare zi in orele diminetii pentru ca cel care-l vede sa aiba la ce medita pe parcursul intregii zile.
Radio JOY
Radio Joy e un proiect de suflet. Am pornit această stație din dorința de a închega o comunitate de oameni în diaspora americană și de a conecta această comunitate cu „cei de acasă”. Ne dorim mult să fim o sursă de informare corectă și echilibrată dar și un loc din care vin spre voi emisiuni utile, predici motivatoare și muzică înălțătoare.
File din Jurnal
Meditări cu privire la viață. Jurnal de călătorie prin lume.
GoldBooks - Librarie crestina online
Libraria crestina GoldBooks aduce pentru prima data in Romania titluri de carti semnate de Joseph Prince, Nicu Zaharie sau T.L. Osborn. Pe langa acestea, in magazinul online veti gasi si carti crestine populare, vandute in zeci de tari.
Cosmin Frisan Blog
...fi o incurajare pentru cei din jurul tau.
Isaharus
Un blog despre oameni, iubire, dezvoltare personală. Vă vom prezenta ştiri, evenimente, mărturi, interviuri şi multe altele. Vă aşteptăm pe blog să ne urmăriţi şi să rămâneţi aproape de noi. Pune acest blog la blogurile tale favorite şi nu vei fii dezamăgit. Lectură plăcută! "Încearcă sa fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes." (Isaharus,2017)