Link-uri

Ultimele linkuri adaugate
Biserica Protestantă Evanghelică
O Biserică Protestantă Evanghelică cu o doctrină în trunchiul comun al Reformei rezultat din învățătura Lutherană, Moraviană Boemă și Valdenză în acord cu Noul Testament. O biserică cu adevărat Evanghelic-Lutherană în slujba ta co- semnatară a Convenției Protestante Evanghelice din Europa. Această biserică este o Biserică Evanghelică și Lutherană în structura reglementată de art. 5 și 6 Legea 489/2006 Grupare Religioasă.
Radio Protestant Evanghelic
Postul de radio al Bisericii Protestante Evanghelice din România
Editura Poarta Bucuriei
În 2014, Fundația Poarta Bucuriei prin Editura Poarta Bucuriei a început să traducă și să publice cărți creștine și materiale de studiu biblic în limba română, pentru a încuraja și ajuta credincioșii să ducă o viață plăcută lui Dumnezeu și să crească în credință. Până în prezent, am finalizat mai multe cărți de studiu și materiale de învățătură biblică. Credem că publicarea acestor materiale biblice este esențială pentru trezirea spirituală a Bisericii din România!
Adaugă biblia pe site-ul tău
Demonstrație cu scopul integrării bibliei via IFRAME intr-un alt website.
În Cristos - Rețea de socializare creștină
Aceasta este o rețea de socializare dedicată celor ce susțin valorile ideo-creștine și-L iubesc pe Cristos. Socializare plăcută!
Biblia pentru Moldova
Biblia Cornilescu 1924 (corectata 2016) cu caractere chirilice pentru cititorii de limba rusa din Republica Moldova.
Biblia Audio
Cea mai completa aplicatie si resurse biblice pentru a citi, studia si prezenta Biblia in limba româna.
www.timoteiineu.ro
A apărut Carte de Poezii - „Din Ineu, cu Dumnezeu”, autor Bulzan Marian - Gigel Descrierea CIP a Bibliotecii Naţionale a României BULZAN, MARIAN-GIGEL Din Ineu, cu Dumnezeu! : carte de poezii / Bulzan MarianGigel. - Arad : Gutenberg Univers, 2020 ISBN 978-606-675-285-5 821.135.1
Cantari pe telefonul mobil
Prin intermediul acestui website puteti cauta versurile unei melodii dupa titlu.
versurisiganduri
site de poezii si alte resurse
Radio Autentic
Radio Creștin
Platforma de Ajutorare
Platforma de ajutorare se adresează tuturor asociațiilor creștine care activează în domeniul ajutorărilor sau desfășoară activități în folosul celorlalți. Platforma se dorește a fi mai mult decât o simplă înșiruire a asociaților/organizaților de ajutorare. Dorim să ne adresăm pe de o parte celor care fac activități în folosul celor nevoiași, iar pe cealaltă parte celor care au nevoie de ajutor și sunt în căutarea sprijinului.
Biblionar - platformă interactivă
Platformă biblică interactivă pentru toate vârstele. Câteva din aplicațiile dezvoltate: * Moise aventură - partea I (română și engleză) * Te crezi Biblionar? - joc * Vrei să fii Biblionar? - joc * Spânzurătoarea - joc * Cuvinte încrucișate - joc * Dicționar ebraic român - aplicație WIN
Radiouri Online Salvatorul.ro
Copiati acest link: https://www.salvatorul.ro/radiouri-online?id=1 si ascultati gratis posuri de radio crestine pe pc mobil tableta leptop,cu un singur click.
Negative Creștine Albume
Toate Negativele se pot asculta și Descarca gratuit pentru lauda Domnului întra pe link de mai jos sau copy link și da căutare în Google https://www.iertare.ro/descarcari/negative-crestine
consonantis.ro
Detalii actualizate despre proiect, date de contact și activități, găsiți pe site-ul: www.consonantis.ro
Lumea copiilor
Lumea copiilor vă oferă o varietate de materiale pentru școala duminicală sau activități individuale cu copiii ( jocuri, lecții biblice, modele pentru lucru manual, versete reprezentate vizual, rebusuri, fise de lucru )
Biserica Eclesia Cluj
Biserica Eclesia din Cluj-Napoca. Pe site sunt disponibile arhive cu predici precum si inregistrare live.
Radio Agape - România
Viziunea Radio Agape este aceea de a ajuta spiritual și moral generația tânără, oferind prin programul difuzat zilnic și postările de pe blog, cercetare, încurajare, mângâiere, şi ridicare prin ajutorul lui Dumnezeu.
Radio Crestin Autentic
ASCULTA ACUM Un radio pentru sufletul tau. Asculta cantece, poezii si predici bine alese Auditie plăcută. Domnul să vă binecuvânteze.