Link-uri

Ultimele linkuri adaugate
Biblia pentru Moldova
Biblia Cornilescu 1924 (corectata 2016) cu caractere chirilice pentru cititorii de limba rusa din Republica Moldova.
Biblia Audio
Cea mai completa aplicatie si resurse biblice pentru a citi, studia si prezenta Biblia in limba româna.
www.timoteiineu.ro
A apărut Carte de Poezii - „Din Ineu, cu Dumnezeu”, autor Bulzan Marian - Gigel Descrierea CIP a Bibliotecii Naţionale a României BULZAN, MARIAN-GIGEL Din Ineu, cu Dumnezeu! : carte de poezii / Bulzan MarianGigel. - Arad : Gutenberg Univers, 2020 ISBN 978-606-675-285-5 821.135.1
Cantari pe telefonul mobil
Prin intermediul acestui website puteti cauta versurile unei melodii dupa titlu.
versurisiganduri
site de poezii si alte resurse
Radio Autentic
Radio Creștin
Platforma de Ajutorare
Platforma de ajutorare se adresează tuturor asociațiilor creștine care activează în domeniul ajutorărilor sau desfășoară activități în folosul celorlalți. Platforma se dorește a fi mai mult decât o simplă înșiruire a asociaților/organizaților de ajutorare. Dorim să ne adresăm pe de o parte celor care fac activități în folosul celor nevoiași, iar pe cealaltă parte celor care au nevoie de ajutor și sunt în căutarea sprijinului.
Biblionar - platformă interactivă
Platformă biblică interactivă pentru toate vârstele. Câteva din aplicațiile dezvoltate: * Moise aventură - partea I (română și engleză) * Te crezi Biblionar? - joc * Vrei să fii Biblionar? - joc * Spânzurătoarea - joc * Cuvinte încrucișate - joc * Dicționar ebraic român - aplicație WIN
Radiouri Online Salvatorul.ro
Copiati acest link: https://www.salvatorul.ro/radiouri-online?id=1 si ascultati gratis posuri de radio crestine pe pc mobil tableta leptop,cu un singur click.
Negative Creștine Albume
Toate Negativele se pot asculta și Descarca gratuit pentru lauda Domnului întra pe link de mai jos sau copy link și da căutare în Google https://www.iertare.ro/descarcari/negative-crestine
consonantis.ro
Detalii actualizate despre proiect, date de contact și activități, găsiți pe site-ul: www.consonantis.ro
Lumea copiilor
Lumea copiilor vă oferă o varietate de materiale pentru școala duminicală sau activități individuale cu copiii ( jocuri, lecții biblice, modele pentru lucru manual, versete reprezentate vizual, rebusuri, fise de lucru )
Biserica Eclesia Cluj
Biserica Eclesia din Cluj-Napoca. Pe site sunt disponibile arhive cu predici precum si inregistrare live.
Radio Agape - România
Viziunea Radio Agape este aceea de a ajuta spiritual și moral generația tânără, oferind prin programul difuzat zilnic și postările de pe blog, cercetare, încurajare, mângâiere, şi ridicare prin ajutorul lui Dumnezeu.
Radio Crestin Autentic
ASCULTA ACUM Un radio pentru sufletul tau. Asculta cantece, poezii si predici bine alese Auditie plăcută. Domnul să vă binecuvânteze.
Universul Bibliei
Universul Bibliei este un generator de cuvinte încrucișate din Biblie, putând genera peste 100 000 jocuri biblice. Lucrează pe celular și computer. Este destinat pentru copii, tineri și oameni în vârstă, pentru școli biblice, awana, olimpiade, școli teologice, pentru toți românii. Scopul acestor jocuri este ca să învățăm și memorăm Cuvântul Lui Dumnezeu
Radio O Noua Sansa
Radio O Noua Sansa este un post online din Romania cu programe de muzica creștina. A fost creat pornind de la o rugăciune adresata lui Dumnezeu privind viata unui tânăr implicat într-un grav accident de circulație. Ca mulțumire la aceasta minune a luat naștere “Radio O Noua Sansa”, prin care Dumnezeu va fi lăudat pana la marginile pământului. Asculta cu inima cele mai frumoase melodii romanești din muzica creștina.
Bază de Date Vizuală pentru Biserici
Bază de Date Vizuală pentru Biserici, peronal sau companii mici. Ea este o nouă concepție în Baze de Date. Nu are nevoie de Microsoft SQL or Office sau alt program ajutator, doar de browser: Fire-Fox, Chrome sau Internet Explorer. Este gândită să lucreze în laptop, desktop sau telefoane celulare, local sau folosind un server. Se poate copia în laptop, desktop sau telefon android, pentru modul local. Nu este nevoie de cunoștințe de SQL, ci numai să citești helpul și să exersezi.
doxologia
Toți câți in Hristos v-ați botezat, cu Hristos v-ați și îmbrăcat!
Cuvântul Ortodox
Să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte!