Link-uri

Ultimele linkuri adaugate
SchitePredici.ro
Bibliotecă de predici și materiale de studiu Biblic, bazată pe Cuvântul lui Dumnezeu nemodificat, care te pot ajuta în aprofundarea cunoștinței tale despre voia lui Dumnezeu.
PrediciPenticostale.ro
Pagina Predici Penticostale vine în ajutorul celor ce caută să dobândească o înțelegere mai profundă a Cuvântului lui Dumnezeu în privința subiectelor Stăruința pentru Duhul Sfânt, Botezul cu Duhul Sfânt, Darurile Duhului Sfânt, Vorbirea în limbi.
Predici.ro
Bibliotecă de predici creștine grupate pe tematici Biblice și categorii de vârstă spirituală
aflaAdevarul.ro
Site-ul aflaAdevarul.ro a fost conceput cu scopul de a oferii informații și răspunsuri cu privire la adevărul lui Dumnezeu găsit în Cuvântul Său – Biblia.
CuvântCurat.ro
Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.
Dexle
Varianta in limba romana a celebrului joc Wordle, adaptat pe sugestiile Dictionarului Explicativ al limbii romane si pe numele proprii din biblie formate din 5 litere.
Editura Scriptum
Editura si librarie. Alegand Scriptum alegi profesionalism, calitate si promptitudine, dar, in primul, rand o relatie bazata pe incredere.
straini si calatori
Un site crestin pe intelesul tuturor. Veti cunoaste Adevarul si Adevarul va va face liberi!
Aplicaţie de proiecţie pe ecran a textului biblic și cântări
Afisare in paralel doua sau trei versiuni, pe fond negru sau alb, optiuni de cautare, schimbarea dimensiunii si stilului caracterelor, etc.
Ortodoxia sfintii parinti
Emisiunile de radio cu tematică doctrina Ortodoxă - 176 de emisiuni de radio a câte 30 de minute fiecare, difuzate la Buzău. Vor apare și cele 1,500 de emisiuni cu meditațiile fratelui Niculiță Moldoveanu, cărțile și alte cele
despre biblia crestina
Acest blog s-a nascut in urma unei dorinte de trezire a unor suflete care se simt pierdute, care simt ca nu mai pot merge mai departe si astfel descoperind ADEVARUL care este ISUS HRISTOS vor putea si ei sa Il cunoasca. Fie ca Domnul Isus sa va calauzeasca pasii spre un final fericit!!!
Un nou joc de puzzle creștin: ghicește cuvântul din Biblie!
Un nou joc de puzzle creștin: ghicește cuvântul din Biblie!
Miriam Mihalut
Un site cu resurse crestine noi.(cantari si poezii compuse)
În Cristos - Rețea de Socializare
În Cristos este o rețea de socializare dedicată tuturor creștinilor de pretutideni, care pune la dispoziție o varietate de funcționalități necesare pentru a facilita comunicarea, pentru a ține legătura cu cei dragi și pentru a forma o comunitate creștină în spațiul internaut. În Cristos este o alternativă la Facebook și un spațiu virtual mai curat, din punct de vedere al conținutului, Vă așteptăm alături de noi în comunitatea noastră!
CRISTOCENTRICA TURDA
Gânduri bune și salutări sfinte de la Turda! Este o mare binecuvântare să punem și noi umărul la răspândirea evangheliei și a împărăției lui Dumnezeu pe acest pământ. Link-urile noastre: Facebook: https://www.facebook.com/cristocentrica.ro YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCO5Z_YcNZV6npXuT5jyg0QA
muzicacrestina.audio
Muzica Crestina Gratuita ! Asculta si descarca cea mai noua muzica crestina GRATUIT ! Mai mult, pe langa muzica crestina poti descarca o multime de predici, negative crestine si emisiuni radio.
Gânduri din Scripturi
Scriu cu speranța că-ți va folosi!
Radio Advent
Radio Advent este un post de radio crestin cu misiunea de a reda cea mai buna muzica adventa care sa te apropie mai mult de Dumnezeu.
afla-adevarul.ro
Suntem un mic grup de creștini conservatori (fără denominație), localizați în București sectorul 6. Ca viziune ne-am propus ca viața noastră să fie adusă la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale. Credem că adevărata esență a creștinismului implică o dedicare deplină a credinciosului pentru o viaţă de ucenicie față de Hristos.
Biblia App - din magazinul de aplicații Microsoft Store
Descarcă cea mai completă aplicație de biblie din magazinul de aplicații Microsoft Store pentru Windows 10