Site-uri din categoria Institutii, pagina 1

Scoala de predicare Ciresarii
Să predici Cuvântul lui Dumnezeu cu pricepere, pasiune şi putere – o mare dorinţă a lui Dumnezeu pentru noi şi o mare nevoie în bisericile din România. De aceea am hotărât să deschidem prima şcoală exclusiv de pregătire a predicatorilor.
Liceul Teologic Penticostal Elim Pitesti
Site-ul Liceului Teologic Penticostal "Elim" din Pitesti.
www.centrulcrestinvesteabuna.blogspot.com
Centru pentru tabere crestine, studii, seminarii si consiliere biblica
Liceul Baptist Betania Sibiu
Liceul Crestin "Betania" urmareste sa dea societatii, familiei si lucrarii lui Dumnezeu o generatie de tineri cu o gandire si o morala bazate pe Cuvantul lui Dumnezeu.
Teen Challenge Romania
Obiectivul organizaţiei Teen Challenge este aceea de a le oferi tinerilor o soluţie eficientă şi complexă, bazată pe credinţa creştină, la dependenţa de droguri şi alcool, precum şi la alte tipuri de dependenţă.
Fundația «Betezda» (Rădăuți)
Scopul Fundației «Betezda» este de a-L face cunoscut pe Isus și dragostea Lui, prin diferite activități, studii biblice, seminarii și conferințe, cât și prin asistența socială și materială, ajutorând pe cei săraci, văduvele și orfanii și pe toți oamenii, indiferent de vârstă și clasă socială (Ioan 5:2, Matei 28:18-20, Isaia 1:17).
PhotoVideo-Events
O zi de neuitat, momente memorabile, zâmbete şi lacrimi, bucuria unui moment unic ... sunt elemente pe care filmul şi albumul nunţii tale trebuie să le cuprindă. Fotografiile şi filmarea evenimentului rămân poate singura amintire a nunţii voastre, iar alegerea fotografului şi a cameramanului este esenţială în acest sens. Pasiunea noastră pentru arta fotografică şi cinematografică, face ca materialul nunţii dumneavoastră să vă răscolească gândurile şi sentimentele cândva trăite. Vă oferim: fotografii de nuntă, album de nuntă digital, colaje, filmare nuntă, botez, transpunere pe dvd-uri, montaj artistic, dvd -uri şi carcasă personalizată, şedinţă foto de logodnă, filmare steadicam, filmare HDV, discuri bluray şi multe altele...
http://www.stocluj.ro
Site-ul Seminarului Teologic Liceal Ortodox Cluj-Napoca. Institutie de invatmaant liceal cu profil teologic.
http://www.itb.ro
Site-ul Institutului Teologic Baptist Bucuresti cu informatii si resurse ce merita vizionat
http://www.emanuel.ro
Universitatea Emanuel din Oradea
http://www.itpbucuresti.ro
Institutul Teologic Penticostal Bucuresti
http://www.cbee.ro
O scoala biblica, cursuri la zi, durata de 3 ani, acreditarea europeana la nivel de Bachelor.