Site-uri din categoria Bloguri, pagina 2

Despre Credinta
„Despre credinta” este un taram. Unul in care te invit sa ne plimbam si – daca iti place – sa participi la construirea lui. Un taram care se poate sa te bucure sau sa te manie. Poate chiar il vei parasi la un moment dat. Dar cat timp nu iti produce indiferenta, totul e bine. Indiferenta este singura stare din care nu se poate ajunge niciunde…
Vestea Evangheliei
Blogul Vestea Evangheliei a fost lansat in anul 2011 din initiativa de a propovadui Cuvantul lui Dumnezeu prin domeniul internetului. In prezent,blogul se bucura de numeroase resurse crestine: text,video,foto si multe altele.
God in Bihar
Lucrarea misionara din India. Hai cu noi in misiune!!!!
eRelevant
Site cu articole relevante despre spiritualitatea creştină în context contemporan.
Crestinismul autentic
Crestinism autentic, istoria crestinismului,muzica crestina ,religia adevarata,marturii,documente istorice.
Cumpara Adevarul - Articole crestine, etica si apologetica
Resurse crestine: articole de etica si apologetica crestina. Religii comparate: crestinismul si islamul.
fărâme[de]cuvânt
Schite de predici, maxime, ilustratii, citate si articole pentru predicatori si nu numai.
Poezie crestina contemporana!
Acest blog conţine poezii scrise prin darul harului lui Dumnezeu. Poeziile sunt creaţii proprii, date de Dumnezeu prin Duhul Sfânt, pentru zidirea sufletească şi mângâierea tuturor ce le citesc. Dumnezeiasca Lui putere, care ne-a dăruit totul în ce priveşte viaţa veşnică, prin versurile şi cuvintele de pe acest blog, să vă aducă mângâiere, încurajare şi îmbărbătare.
Darul Cel Mai De Pret
Un lucru e sigur... cel mai de pret cadou e viata. Cel mai greu de împlinit e visul. Cel mai imposibil lucru e nemurirea. Dar multumirea vine din sine. Multumirea e viata visului. Iar imposibilul, devine mai apoi, posibil.
Iubire și prejudecată
Un blog despre revelațiile pe care Dumnezeu le oferă unei persoane care s-a întors recent la El. Un blog despre credință, știință, istorie și un pic de filozofie. Un blog pentru tinerii care nu îl cunosc pe Iisus. Un blog cu idei simple, dar Adevărate!
Muzica crestina clasica si contemporana
Muzica crestina clasica si contemporana, articole si comentarii ,top 20
Crestini Romani
In calitate de crestini, nu dorim sa postam lucruri care nu au nici o legatura cu Crestinismul, ci doar lucruri legate de Cuvantul lui Dumnezeu. Deocamdata suntem la inceput, dar speram sa facem blogul cat mai publicat si va rugam ca echipa sa ne ajutati sa il publicam! Temele discutate de noi pe blog vor fi despre: religii, stiinta, monoteism vs. politeism, creatie vs. evolutie, semnele apocaliptice dar vom adauga si altele pe parcurs. Va multumim!
Pionieri ai credintei
Acest loc se dorește a fi unul în care să ne amintim de unii dintre pionierii credinței penticostale din România. Cei mai mulți nu au fost cunoscuți la o scară largă dar Dumnezeu i-a folosit în mod deosebit. Îmi doresc din toată inima ca mărturiile să ne motiveze la a trăi o viață de sfințenie și sacrificiu pentru Împăratul nostru.
Matins & Vespers Blog - Blog Crestin
Matins & Vespers Blog - Blog Crestin Blog cu articole practice, interactive si axate pe viata de crestin autentic.
Isus este Calea
Isus este Calea
Cantari crestine
Blog unde puteti gasi multe cantari crestine , site-ul este inca in costructie dar puteti sa ne urmariti prin email prin "Follow Blog via Email" in partea deapta a site-ul.
Alexandru Sasu
Sunt multe de spus despre el. Postează articole la cel puțin două zile distanță, pe diferite teme.
The Kingdom Plan
Studiu biblic în limba română despre Planul Veacurilor, Împărăția lui Dumnezeu, material istoric, laudă și închinare, poezii, diverse. Bible Studies in English about The Plan of the Ages, The Kingdom of God, History, Praise and Worship, Poems, Miscellaneous.