Site-uri din categoria Edituri, pagina 1

Editura Scriptum
Editura si librarie. Alegand Scriptum alegi profesionalism, calitate si promptitudine, dar, in primul, rand o relatie bazata pe incredere.
Editura Poarta Bucuriei
În 2014, Fundația Poarta Bucuriei prin Editura Poarta Bucuriei a început să traducă și să publice cărți creștine și materiale de studiu biblic în limba română, pentru a încuraja și ajuta credincioșii să ducă o viață plăcută lui Dumnezeu și să crească în credință. Până în prezent, am finalizat mai multe cărți de studiu și materiale de învățătură biblică. Credem că publicarea acestor materiale biblice este esențială pentru trezirea spirituală a Bisericii din România!
Lampadarul de Aur
Publicarea de literatură creștină o considerăm o misiune ce ne-a fost încredintată de Dumnezeu, și nicidecum o afacere. Publicăm în general lucrări ale unor autori creștini clasici cum ar fi: T. Austin-Sparks, Watchman Nee, Andrew Murray, Oswald Chambers, A. W. Tozer, A. B. Simpson, G.H. Lang, Amy Carmichael, Major W. Ian Thomas etc., dar și lucrări ale unor autori creștini contemporani: Stephen Kaung, Lance Lambert, John Saunders, Kit Mays, Christian Chen, DeVern Fromke,
One Way Romania
Editura One Way produce cărţi şi resurse pentru lucrarea cu copiii. Puteţi comanda online.
http://www.editurakairos.ro
Editura si libraria crestina Kairos.
http://edituraamec.ro
Aici gasiti cele mai bune unelte in lucrarea de evanghelizare a copiilor. Materialele sunt puse la dispozitie de AMEC(Asociatia Misionara pentru Educarea Copiilor): lectii biblice(planse, pachet cu ca
http://www.perlasuferintei.ro
Editura de carte crestina Cuvinte la vreme potrivita Carti care trebuiesc citite la un pret avantajos
http://www.viatasisanatate.ro
pe acest site sunt studii biblice, reviste crestine, carti si multe altele
http://www.faclia.ro
Editura crestina cu o orientare evanghelica conservativa a carei scop este producerea de carte crestina bazata, in continutul ei, pe invatatura biblica.
http://www.ecc.ro
Editura Cartea Crestina
http://www.clcromania.ro
Misiunea internationala Christian Literature Crusade - Sa ducem Cuvantul in jurul lumii! - in Romania
http://www.ecasacartii.ro
Editura Casa Cartii