Site-uri din categoria Resurse, pagina 1

Miriam Mihalut
Un site cu resurse crestine noi.(cantari si poezii compuse)
muzicacrestina.audio
Muzica Crestina Gratuita ! Asculta si descarca cea mai noua muzica crestina GRATUIT ! Mai mult, pe langa muzica crestina poti descarca o multime de predici, negative crestine si emisiuni radio.
Biblia App - din magazinul de aplicații Microsoft Store
Descarcă cea mai completă aplicație de biblie din magazinul de aplicații Microsoft Store pentru Windows 10
Biblia pentru Moldova
Biblia Cornilescu 1924 (corectata 2016) cu caractere chirilice pentru cititorii de limba rusa din Republica Moldova.
Biblia Audio
Cea mai completa aplicatie si resurse biblice pentru a citi, studia si prezenta Biblia in limba româna.
Cantari pe telefonul mobil
Prin intermediul acestui website puteti cauta versurile unei melodii dupa titlu.
versurisiganduri
site de poezii si alte resurse
Biblionar - platformă interactivă
Platformă biblică interactivă pentru toate vârstele. Câteva din aplicațiile dezvoltate: * Moise aventură - partea I (română și engleză) * Te crezi Biblionar? - joc * Vrei să fii Biblionar? - joc * Spânzurătoarea - joc * Cuvinte încrucișate - joc * Dicționar ebraic român - aplicație WIN
Negative Creștine Albume
Toate Negativele se pot asculta și Descarca gratuit pentru lauda Domnului întra pe link de mai jos sau copy link și da căutare în Google https://www.iertare.ro/descarcari/negative-crestine
consonantis.ro
Detalii actualizate despre proiect, date de contact și activități, găsiți pe site-ul: www.consonantis.ro
Crestin Total
Pe blogul Crestin Total nu o sa gasesti nimic indecent. As vrea sa fie un blog complex sa gasesti tot ce iti doresti sau macar ceva sa iti placa.
Cantari crestine pe telefon offline
Cantari crestine pe telefonul mobil Android sau IOS cu acces offline. Dupa ce pagina va fi incarcata pe dispozitivul dumneavoastra mobil, acest website va fi disponibil offline(va rugam sa folositi Google Chrome pentru ca aceasta functionalitate sa fie disponibila).
Lumina intelepciunii
Am creat un robot care preia de pe saitul resursecrestine.ro cate un gand si il publica in fiecare zi in orele diminetii pentru ca cel care-l vede sa aiba la ce medita pe parcursul intregii zile.
cursuribiblicemoldova.life
cursuri biblice pentru rep.Moldova
ClickBible
Un nou site cu resurse biblice: predici audio și video, cântări MP3, dicționar biblic, articole, comentarii biblice, etc. Deasemenea, ClickBible, va pune la dispoziție mai multe functionalități de studiere a Scripturii online. Site-ul este disponibil în mai multe limbi, urmând ca să fie adăugate și altele. Prezentarea site-ului: https://www.youtube.com/watch?v=rwxV5ubmG6M (VIDEO).
Biblia audio dramatizata
Biblia audio dramatizata - Evanghelia dupa Matei, traducerea Dumitru Cornilescu 1924 revizuita. Asculta Biblia!
Pray Share Love
Suntem un Site crestin care si-a propus sa atinga cat mai multe persoane prin intermediul internetului. Pe pagina noastra puteti gasi materiale video precum si ganduri, articole si poze crestine si de motivatie. Va asteptam cu drag, multa pace.
Interlinear Audio Ebraic Român
Unealtă de studiu biblic, cu dicționar explicativ ebraic român. Resurse folosite: Biblia Hebraica Stuttgartensia, Traducerea Cornilescu, Dicționar Explicativ Ebraic Român - Alfred Harloanu, Ancient Hebrew, Hebrew4Christians, Audio Verset cu Verset. Ebraica modernă, ebraica antică și ashkenazi.
Vesnicia
Un site care doreşte sa pună la dispoziţia tuturor materiale cu un conţinut creştin, care să arate adevărata cale spre Hristos, care să incurajeze, îndemne, înveţe credincioşii şi să prezinte adevărurile Pe site veţi găsi Articole şi comentarii pe marginea textelor din Scriptură, Intrebări şi rspunsuri VIDEO, Mărturii de credinţă VIDEO, Cântări creştine MP3, cântări instrumental, etc.
Cantari.de - Resurse Crestine
Cantari.de, resurse creştine cu cântări de laudă şi cântări duhovniceşti pentru videoproiector powerpoint in format .ppt, poezii, cantari in format .mp3, partituri cu acorduri in format .pdf. Mai multe informaţii: http://www.cantari.de