Site-uri din categoria Resurse, pagina 1

Crestin Total
Pe blogul Crestin Total nu o sa gasesti nimic indecent. As vrea sa fie un blog complex sa gasesti tot ce iti doresti sau macar ceva sa iti placa.
Cantari crestine pe telefon offline
Cantari crestine pe telefonul mobil Android sau IOS cu acces offline. Dupa ce pagina va fi incarcata pe dispozitivul dumneavoastra mobil, acest website va fi disponibil offline(va rugam sa folositi Google Chrome pentru ca aceasta functionalitate sa fie disponibila).
Lumina intelepciunii
Am creat un robot care preia de pe saitul resursecrestine.ro cate un gand si il publica in fiecare zi in orele diminetii pentru ca cel care-l vede sa aiba la ce medita pe parcursul intregii zile.
cursuribiblicemoldova.life
cursuri biblice pentru rep.Moldova
ClickBible
Un nou site cu resurse biblice: predici audio și video, cântări MP3, dicționar biblic, articole, comentarii biblice, etc. Deasemenea, ClickBible, va pune la dispoziție mai multe functionalități de studiere a Scripturii online. Site-ul este disponibil în mai multe limbi, urmând ca să fie adăugate și altele. Prezentarea site-ului: https://www.youtube.com/watch?v=rwxV5ubmG6M (VIDEO).
Biblia audio dramatizata
Biblia audio dramatizata - Evanghelia dupa Matei, traducerea Dumitru Cornilescu 1924 revizuita. Asculta Biblia!
Pray Share Love
Suntem un Site crestin care si-a propus sa atinga cat mai multe persoane prin intermediul internetului. Pe pagina noastra puteti gasi materiale video precum si ganduri, articole si poze crestine si de motivatie. Va asteptam cu drag, multa pace.
Interlinear Audio Ebraic Român
Unealtă de studiu biblic, cu dicționar explicativ ebraic român. Resurse folosite: Biblia Hebraica Stuttgartensia, Traducerea Cornilescu, Dicționar Explicativ Ebraic Român - Alfred Harloanu, Ancient Hebrew, Hebrew4Christians, Audio Verset cu Verset. Ebraica modernă, ebraica antică și ashkenazi.
Vesnicia
Un site care doreşte sa pună la dispoziţia tuturor materiale cu un conţinut creştin, care să arate adevărata cale spre Hristos, care să incurajeze, îndemne, înveţe credincioşii şi să prezinte adevărurile Pe site veţi găsi Articole şi comentarii pe marginea textelor din Scriptură, Intrebări şi rspunsuri VIDEO, Mărturii de credinţă VIDEO, Cântări creştine MP3, cântări instrumental, etc.
Cantari.de - Resurse Crestine
Cantari.de, resurse creştine cu cântări de laudă şi cântări duhovniceşti pentru videoproiector powerpoint in format .ppt, poezii, cantari in format .mp3, partituri cu acorduri in format .pdf. Mai multe informaţii: http://www.cantari.de
BibliosTador - campanie biblică
Jocul constă într-o serie de provocări sub forma unei campanii. Durata unei campanii este de 15 zile. În acest timp, scopul este cucerirea a celor 15 teritorii. Fiecare teritoriu are o provocare diferită, unele contra timp, altele fără. Fiecare provocare necesită 5 soldaţi pentru a putea participa. Pentru cele care nu sunt contratimp, costul rămâne acelaşi doar pentru a afla conţinutul provocării. TOATE PROVOCĂRILE ŞI RĂSPUNSURILE VOR FI LEGATE DE BIBLIE
Resurse Crestine - Joc Biblic Chestionar Trivia
Aici puteti accesa un joc biblic - chestionar Biblic foarte bine facut, cu multe intrebari si referinte scripturale. Deasemenea puteti sa concurati cu altii si sa va inregistrati scorul. Foarte bun chestionar
Negative Crestine
Esti crestin si iti place sa canti? Nu sti sa canti la vreun instrument si ai nevoie de negative pentru a-L lauda pe Hristos? Aici este locul de unde le poti descarca!
Insula Ekklesia
Acest site crestin iti ofera marturii scrise si video, documentare, filme crestine si educative, articole crestine, motivationale, de sanatate, de cultura generala, poezii diverse, muzica crestina, meditativa si clasica, noutati si evenimente din lumea intreaga. Acest site promoveaza valorile crestine, educatia , bunatatea, darnicia, facerea de bine si incurajeaza trairea dupa Cuvant in sfintenie, pace, bucurie si dragoste. Va asteptam cu drag si suntem deschisi la orice fel de colaborare.
concordanta.ro
Un site ce ofera concordanta biblica.
pegma
Un site care ofera utilizatorilor posibilitatea de a asculta cartile Bibliei.
Stand To Reason
Este una dintre cele mai bogate resurse crestine pe care am avut ocazia sa le vizitez de-a lungul multor ani de cind il cunosc pe Dumnezeu! Greg Koukl este fondatorul acestei organizatii si este un exceptional ambasador pentru Hristos. Mai sint impreuna cu el Brett Kunkle si Alan Shlemon (acesta din urma fiind un musulman convertit la crestinism). As mai avea multe de spus in privinta acestui website, dar nu este posibil acum din cauza limitei de 500 caractere. Remus
www.divinavindecare.ro
O bogatie de resurse utile.
„Toate izvoarele mele sunt în Tine.”
Poezii scrise prin darul harului lui Dumnezeu. Poeziile sunt creaţii proprii, date de Dumnezeu prin Duhul Sfânt, pentru zidirea sufletească şi mângâierea tuturor ce le citesc