Site-uri din categoria Resurse, pagina 1

SchitePredici.ro
Bibliotecă de predici și materiale de studiu Biblic, bazată pe Cuvântul lui Dumnezeu nemodificat, care te pot ajuta în aprofundarea cunoștinței tale despre voia lui Dumnezeu.
PrediciPenticostale.ro
Pagina Predici Penticostale vine în ajutorul celor ce caută să dobândească o înțelegere mai profundă a Cuvântului lui Dumnezeu în privința subiectelor Stăruința pentru Duhul Sfânt, Botezul cu Duhul Sfânt, Darurile Duhului Sfânt, Vorbirea în limbi.
Predici.ro
Bibliotecă de predici creștine grupate pe tematici Biblice și categorii de vârstă spirituală
aflaAdevarul.ro
Site-ul aflaAdevarul.ro a fost conceput cu scopul de a oferii informații și răspunsuri cu privire la adevărul lui Dumnezeu găsit în Cuvântul Său – Biblia.
CuvântCurat.ro
Suntem un mic grup de creștini conservatori, fără denominațiune. Ca țel ne-am propus să ne aducem viața la o ascultare deplină față de învățătura Domnului Isus, doar conform Cuvântului Bibliei, fără să fie alterată de învățături confesionale.
Dexle
Varianta in limba romana a celebrului joc Wordle, adaptat pe sugestiile Dictionarului Explicativ al limbii romane si pe numele proprii din biblie formate din 5 litere.
Aplicaţie de proiecţie pe ecran a textului biblic și cântări
Afisare in paralel doua sau trei versiuni, pe fond negru sau alb, optiuni de cautare, schimbarea dimensiunii si stilului caracterelor, etc.
Ortodoxia sfintii parinti
Emisiunile de radio cu tematică doctrina Ortodoxă - 176 de emisiuni de radio a câte 30 de minute fiecare, difuzate la Buzău. Vor apare și cele 1,500 de emisiuni cu meditațiile fratelui Niculiță Moldoveanu, cărțile și alte cele
Miriam Mihalut
Un site cu resurse crestine noi.(cantari si poezii compuse)
muzicacrestina.audio
Muzica Crestina Gratuita ! Asculta si descarca cea mai noua muzica crestina GRATUIT ! Mai mult, pe langa muzica crestina poti descarca o multime de predici, negative crestine si emisiuni radio.
Biblia App - din magazinul de aplicații Microsoft Store
Descarcă cea mai completă aplicație de biblie din magazinul de aplicații Microsoft Store pentru Windows 10
Biblia pentru Moldova
Biblia Cornilescu 1924 (corectata 2016) cu caractere chirilice pentru cititorii de limba rusa din Republica Moldova.
Biblia Audio
Cea mai completa aplicatie si resurse biblice pentru a citi, studia si prezenta Biblia in limba româna.
Cantari pe telefonul mobil
Prin intermediul acestui website puteti cauta versurile unei melodii dupa titlu.
versurisiganduri
site de poezii si alte resurse
Biblionar - platformă interactivă
Platformă biblică interactivă pentru toate vârstele. Câteva din aplicațiile dezvoltate: * Moise aventură - partea I (română și engleză) * Te crezi Biblionar? - joc * Vrei să fii Biblionar? - joc * Spânzurătoarea - joc * Cuvinte încrucișate - joc * Dicționar ebraic român - aplicație WIN
Negative Creștine Albume
Toate Negativele se pot asculta și Descarca gratuit pentru lauda Domnului întra pe link de mai jos sau copy link și da căutare în Google https://www.iertare.ro/descarcari/negative-crestine
consonantis.ro
Detalii actualizate despre proiect, date de contact și activități, găsiți pe site-ul: www.consonantis.ro
Crestin Total
Pe blogul Crestin Total nu o sa gasesti nimic indecent. As vrea sa fie un blog complex sa gasesti tot ce iti doresti sau macar ceva sa iti placa.
Cantari crestine pe telefon offline
Cantari crestine pe telefonul mobil Android sau IOS cu acces offline. Dupa ce pagina va fi incarcata pe dispozitivul dumneavoastra mobil, acest website va fi disponibil offline(va rugam sa folositi Google Chrome pentru ca aceasta functionalitate sa fie disponibila).