Intrebari frecvente
DESCARCARE
Cand dau click pe butonul de DESCARCARE, resursa pe care doresc sa o descarc incepe sa fie redata in browser-ul pe care il folosesc pentru navigare. De ce nu se descarca, cum ar fi normal?
Unele browsere ofera posibilitatea redarii automate a fisierelor video si audio prin urmare resursa respectiva nu mai este descarcata ci redata in mod direct. Daca cititi cu atentie instructiunile, veti observa ca indicam sa apasati click dreapta si nu click stanga daca doriti in mod exclusiv descarcarea acesteia.
ADAUGARE RESURSE
Am adaugat o resursa text, am verificat existenta ei dupa adaugare iar la cateva ore/zile am observat ca nu mai exista. De ce?
Cel mai probabil, resursa dvs a fost stearsa de catre moderatori pentru ca nu a respectat regulile de adaugare impuse de catre administratorii site-ului www.resursecrestine.ro.
De ce nu adaugati cantari care sunt pe piata, cu interpreti crestini foarte cunoscuti?
NU avem dreptul sa adaugam nici o resursa care intra sub incidenta dreptului de copyright. Astfel nu vom adauga nici un cd integral care exista si se vinde pe piata, ale carui drepturi de producator sunt detinute de catre marile studiouri din tara.
Daca sustineti ca respectati legea drepturilor de autor, de ce totusi sunt cantari pe site de pe unele albume care sunt pe piata?
Unele melodii de pe site (un procent de sub 7%) sunt intr-adevar extrase de pe unele cd-uri care sunt spre vanzare, dar au fost puse cu acordul interpretilor si doar pentru a promova albumul. Din acest motiv au fost adaugate 3-4 melodii de pe un album si in nici un caz albumul integral.
De ce muzica de pe site nu e toata calitativa din punct de vedere al inregistrarilor?
Pentru ca cea mai mare parte este inregistrata in biserici sau in studiouri mici, sau in unele cazuri acasa la interpreti, cd-uri realizate cu scopul de a fi oferite celor apropiati si nu spre vanzare. Va rugam sa intelegeti faptul ca scopul acestui site este in primul rand distribuirea gratuita a predicilor si nicidecum a fi o sursa de muzica produsa in marile studiouri din tara. (cd-uri din acestea se pot procura in librariile crestine din tara).
CONCURS BIBLIC
Cum pot participa la concursul biblic?
Pentru a participa la concursul biblic trebuie sa aveti un cont pe acest site si sa respectati regulile de participare.
POLITICA DE COPYRIGHT
As dori sa aflu mai mult detalii despre politica de copyright a site-ului www.resursecrestine.ro. Unde as putea gasi aceasta?
Mai multe detalii despre ceea politica de copyright gasiti pe pagina Termeni si conditii. Un articol care exprima parerea administratorilor vis a vis de problema copyright-ului in lumea crestina gasiti aici: http://stiri.resursecrestine.ro/74236/crestinii-si-copyright-ul-drepturile-de-autor
COMENTARII
Am adaugat un comentariu si desi au trecut peste 24 de ore, comentariul nu a aparut pe site. De ce?
Cel care a postat resursa la care ati postat comentariul a decis sa nu il publice cel mai probabil pentru una din cauzele urmatoare:
- NU cuprinde aspecte legate de resursa careia i se adreseaza
- sunt exprimate pareri pe un ton ironic, jignitor sau repulsiv fata de materialul prezentat sau de opinia altora
- in loc sa fie scurt si la subiect, concentrat pe un anumit aspect al resursei respective, prezinta mai multe idei fiind cu greu perceput de catre cititori datorita neorganizarii acestora.
- cuprinde pareri contrare cu adevarul Scripturii (atentie: e o mare diferenta intre a nu intelege un anumit aspect si a cere lamuriri - caz in care comentariul e aprobat - SAU intre a sustine "sus si tare" o erezie - caz in care comentariul e respins -)
Cum pot sa ma asigur ca un comentariu va fi acceptat pe site desi nu are nimic de "comentat" teologic sau doctrinar cu privire la resursa respectiva?
Scopul principal al comentariilor este de a incuraja, aprecia si a descrie perceptia pozitiva a cititorului in cazul in care acesta a fost zidit spiritual de ceea ce a citit. In caz contrar (resursa contine pareri diferite de ceea ce cititorul simte sau crede) comentariul va fi unul argumentativ, clar, fara nici o urma de superioritate sau jignire, cuprinzand intr-un mod coincis parerea cititorului sau punctul sau de vedere diferit.
De ce sa comentez? E obligatoriu sa imi exprim parerea despre un material?
Nu, comentariile nu sunt nicidecum obligatorii. Insa, comentariile pozitive vor incuraja pe autorul resursei sa continue munca depusa (un poet va continua sa scrie poezii daca observa ca sunt percepute intr-un mod ziditor de catre cititori). In ceea ce priveste resursele audio, un comentariu va fi extrem de benefic in alegerea unei predici sau marturii (spre exemplu, daca un utilizator cauta o anumita predica, despre o anumita tematica, si observa ca acea predica a fost ziditoare pentru altii, sansele de a o asculta si el sunt foarte mari).
Echipa resursecrestine.ro nu va raspunde nici unui utilizator care ridica intrebari ale caror raspunsuri se pot afla pe aceasta pagina. Multumim pentru intelegere.
banner_61.png
banner_68.png
banner_72.png
consiliere.png