Cartea de oaspeti, pagina 1
Semneaza si tu
Fiți binecuvântați!
Comemorarea Nașterii Domnului Isus, să vă aducă pace și liniște sufletească . Sărbători binecuvântate, multă sănătate!Mulțumesc că existați.
Ica Drăgoi | 15/12/2023
Fiți binecuvântați de Domnul!
Echipa resurse creștine, Dumnezeu să vă binecuvânteze cu sănătate și putere de muncă în via Lui, El fie lăudat în veci. Mulțumesc că existați, glorie Domnului!
Ica Drăgoi | 25/11/2022
Mulțumesc
Resurse creștine mulțumesc că existați, bucuria mântuirii să vă inunde în fiecare zi. Vă doresc multă sănătate, biruință cu Domnul și sărbători binecuvântate cu Domnul Isus Împăratul nostru!
Ica Drăgoi | 12/12/2020
format pagina
Mi-a plăcut mai mult pagina înainte de actualizare. O foloseam aproape zilnic ore întregi. Acum e diferita și s-a adăugat în dreapta material care, din punctul meu de vedere e optional, dacă vreau îl găsesc și în alta parte și nu avea ce sa caute pe prima pagina, care era bine sa rămână, din punctul meu de vedere, în formatul dinainte de actualizare.
Claudiu B | 26/05/2020
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Echipa Resurse Creștine fiți binecuvântați de Domnul! Vă mulțumesc doresc multă sănătate, putere de muncă în via Domnului, har și binecuvântări sfinte protecția Domnului Isus fie peste voi și familiile voastre. Mulțumesc că existați!
Ica Drăgoi | 19/04/2020
Fiti binecuvantati
Fiţi binecuvântaţi,multă sănătate şi putere de lucru în via Domnului.Dumnezeu să vă ocrotească,cu El să fiţi mai mult decât biruitori.Vă îmbrăţişez cu drag întreaga echipă Resurse Creştine.
Ica Drăgoi | 27/02/2020
Fiți binecuvântați!
Echipa "Resurse Creștine"fiți binecuvântați,ocrotiți,călăuziți de Domnul.Cu El să fiți mai mult decât biruitori.Mulțumesc că existați!
Ica Drăgoi | 15/08/2018
MULTUMIRI!
Cu voia Domnului de 10 ani plini de HAR suntem CU VOI!
Fundatia de Binefacere IOZSEF | 04/08/2018
Slava Tatalui pt noua interfata! Asa da, standarde inalte, cum merita un Dumnezeu maret! Foarte fain arata, mai ales pe mobil! Felicitari si binecuvantari din plin!
Cozma Lucian | 10/07/2018
Ați dat o nouă față siteului Resurse Creștine! Eleganță, culoare , aliniere la cele mai înalte standarde alături de publicații de interes cultural ,creștin; Felicitări!
Alexandrina Tulics Sanda | 06/07/2018
Domnul sa va binecuvinteze!
Resuse crestine pentru mine este un "mod de viata"...Postarile minunate, inspirate de prezenta si puterea Duhului Sfant de pe acest site imi umple sufletul de bucurie in fiecare zi. Pot sa zic ca desi sunt la serviciu, inainte de a incepe activitatea propriu-zisa versetul zilei si gandul impartasit (si nu numai acestea) imi inunda inima de bucurie, speranta si credinta. Minunata lucrare. Dumnezeu sa va calauzeasca si mai departe si sa va rasplateasca pentru tot efortul depus! Fiti binecuvantati! Multumim pentru toate resursele.
Mititelu Roxana | 30/05/2018
Pace și binecuvantare
De când am dat de resurse creștine nu Ami Mai petrec vremea pe fbk. Domnul sa binecuvânteze Echipa resurse creștine frumoasă lucrare
Danyel Lăcătuș | 04/02/2018
mulțimiri
La mulți ani Resurse Creștine!!! La mulți ani fericiți și binecuvântați de Domnul. Fie ca și în acest nou an Domnul să vă poarte pe brațul Său, să fiți un sprijin de nădejde, o lumină-n întuneric, hrană pentru un ,,flămând” și apă pentr-un însetat. La mulți ani!!
nanau adinuta | 01/01/2018
Domnul sa va Binecuvinteze pentru sacrificiul(timp, resurse, rugaciuni) vostru, pentru lucrarea aceasta,
Dan Walsh Rebecca | 27/12/2017
Multumire oamenilor din spatele site-ului
Orice opera are un creator...vreau sa multumesc oamenilor care au stat si stau in spatele siteului acestuia. Nu ii cunosc dar simt ca sunt ce vrea Dumnezeu sa fie. Ne rugam pentru voi!
Manuel Fomitescu | 13/12/2017
Misiunea noastra este sa fim lumina in lucrurile mici dar zilnice, pentru ca oamenii de afara sa vada ca exista o cale mai buna, dar ingusta. Cand ne uitam misiunea, ne complacem in limitari proprii si, poate mai rau judecam... Nu e usor, cand valul lumii ne atrage, cand viforul noptii ne face sa fim fara directie, cand crucea desparte sufletul de duh, insa vine ziua cand vom auzi:"Bine rob bun si credincios."..Faptele.Apost..20:32..Domnul sa fie cu voi si sa aveti o saptamana binecuvantata.
Fundatia de Binefacere IOZSEF | 11/11/2017
MULTUMIRI SI BINECUVANTARI!
Bunul Dumnezeu și Tatăl celor credincioși să reverse peste voi belșug de binecuvântări. A fost si este și pentru mine și va fi mereu,o sursa de bucurie,învățătură,mustrare, consolidare spirituală.Fiti binecuvântați și staruiti in rugaciune,in dragoatea frateasca și în lucrarea la care v a chemat Domnul!El sa ne ajute să nu obosim pe cale,să ne ajutăm unii pe altii și sa nu obosim in facerea binelui!!!
Lixandru Rodica | 07/09/2017
Mulţumesc Resurse Creştine pentru urările făcute. Mulţumesc că uşa voastră e deschisă zi şi noapte şi toţi cei ce vor să intre, pot intra. Mulţumesc pentru salutul vostru din fiecare dimineaţă. Mulţumesc că existaţi. Domnul să vă binecuvânteze în totul şi în toate!
nanau adinuta | 09/05/2017
Fitți binecuvântați
Domnul Isus,cel care a fost mort și a înviat și este viu în vecii vecilor,El să vă binecuvânteze.Sărbători Pascale binecuvântate de Domnul doresc la întreaga echipă'Resurse creștine"Mulțumesc că existați!
Ica Drăgoi | 11/04/2017
Domnul să vă binecuvânteze!
Vă doresc cu drag multă sănătate,putere de muncă în via Domnului,El să vă răsplătească osteneala și să vă dea cununa vieții.Un An nou binecuvântat de Domnul!
Ica Drăgoi | 27/12/2016
banner_68.png
banner_66.png
banner_91.png
banner_94.jpg