De ce nu te mai asculta Dumnezeu
Autor: Ciprian Muresan  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de MihailCiprianMuresan in 09/09/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Cind chema El, ei n-au vrut sa asculte: , De aceea nici Eu n-am vrut s-ascult, cind au chemat ei, zice Domnul ostirilor. Zaharia 7.

Cind chema El: Faceti cu adevarat dreptate si purtati-va cu bunatate si indurare unul fata  de altul! Nu asupriti pe vaduva si pe orfan, nici pe strain si pe sarac, si niciunul sa nu gandeasca rau in inima  lui impotriva  fratelui sau. ( Zah7:9,0).

Cind chema Domnul la dreptate, la bunatate, la indurare. Cind  te chema Domnul sa  lucrezi cu dreptate, nu ai vrut sa iei aminte, si ai intors spatele, ti-ai astupat urechile, ti-ai impietrit inima, ti-ai vazut de agenda ta de lucru, nesocotind cuvintele pe care Dumnezeu  Le indrepta spre inima ta. Cind te-a chemat Dumnezeu sa te porti cu bunatate si indurare fata de fratele tau, cind puteai sa fi lumina cu bunatatea si indurarea ta fata de fratele tau, te-ai impietrit, ti-ai facut inima ca si diamantul, ai intors spatele chemarii lui Dumnezeu, ai nesocotit in inima ta legatura frateasca desavarsita datorita agendei tale de lucru, datorita  viziunii si planurilor tale. Ce viitor poti sa incepi fara Dumnezeu, pentru ca afla acum, ca asa cum ai facut asa ti se si face, Dumnezeu raspunde dupa dreptatea ta, vei ajunge sa chemi si nu ti se va raspunde, ba inca vei fi imprastiat, pentru ca nu poti secera decat ceace ai semanat. Dumnezeu este bun, dar este si drept.

Nu este tarziu sa te impaci cu Dumnezeu, sa te intorci la dragostea dintai, sa faci dreptate cu adevarat, sa te porti cu bunatate si indurare fata de fratele tau, sa nu asupresti pe vaduva si pe orfan, deschideti inima fata de vaduva si fata de orfani, baga mana in buzunar, in cont,   renunta la rutina,   nu asupri nici pe sarac si nici pe cel strain, fa dreptate cu adevarat. Daca a ajuns strainul in mana ta, nu il nesocoti, uitandu-te la  faptul ca nu e pe o treapta cu tine, nu ii injumatatii sansa lui pentru ca tu sa te faci mai bogat, pentru ca asta inseamna asuprire. Auziti  ce asprime in cuvinte este desfasurata in cuvintele lui Zaharia: Niciunul sa nu gandeasca rau in inima lui impotriva fratelui sau.

Sa ai grija la purtarea ta fata  de vaduva, orfan, strain si sarac, sa ai grija la caracterul tau fata de cei de langa tine, si sa nu te gandesti rau in inima ta impotriva fratelui tau,   la asta ne cheama Dumnezeu, iar daca vom lua aminte, daca vom pazi, vom putea chema si noi pe Domnul, vom putea fi auziti, vom putea fi ascultati de Dumnezeu, cind vom chema El va raspunde, va fi acolo.

Poate ai crezut ca Dumnezeu este partinitor de aceea nu te mai asculta, dar este in mana si in vointa ta daca Dumnezeu te va mai asculta sau nu vreodata.

Mulţumiri frate de acest cuvânt clar si bine-venit.
Adăugat în 09/09/2018 de floridinmaracineni
Fiti binecuvantata sora Flori.
Adăugat în 10/09/2018 de MihailCiprianMuresan
Statistici
  • Vizualizări: 459
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni