Îl mai ai pe Isus?
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Dragoste
Resursa adaugata de CegaVali1986 in 02/04/2020
    12345678910 0/10 X

Îl mai ai pe Isus? CANTAREA C 3:1-4

Introducere: Mai ți minte ziua când te-ai botezat? Nu făceai nimic fără Domnul. Nu cumpărai nu vindeai, nu făceai nici un drum ci te întrebai de Domnul orice vroiai sa faci. Acum cum esti? Cum stai cu dragostea față de Isus? Il mai iubești? Te poți ai analiza împreuna cu mine.

Observație: Femeia acesta din Cântarea C 3:1-4 are cea mai mare bucurie din viața ei pentru ca ea ajunge la împlinirea celei mai mari dorințe pe care o avea, ea are nunta e îmbrăcată in rochie de mireasa și este cu iubitul vieții ei mirele. Dar după ce se închei nunta și ei împreuna pleacă acasa se întâmpla ceva radicala care ma sperie. In toiul nopții când se trezește rămâne înmarmurită, mirele numai era lângă ea. Aceata femeie putea sa apleleze la multe alte soluții ca de ex fumat sau droguri, băutura sau divorț dar ea nu face așa. Ea arată clasa de creștini care caută pe Isus indiferent de circumstanțe, în toiul nopții femeia acesta începe sa caute pe Isus mirele ei:

1. In cetate v2

cetatea simbolizează mândria GENESA 4:17

Isus nu e în cetate

2. Pe ulițe -Isaia 42:2 

simbolizeaza bârfa -Isus nu e aici 

3. În piețe -adică negociere Dacă ma vindeci ma pocaiesc dca ma căsătoresc sau etc... -Isus nu e aici 

4. La păzitori -reprezintă pastorii saulucrători pana când te uiți la oameni treci și peste a te uita la oameni Isus nu e aici

Abia trecusem de ei și am găsit pe iubitul inimii mele si l-am adus in odaia mamei mele -Galateni 4:26

Acum la găsit pe Isus 

Isus nu e în mândrei în bârfe în negocieri sau a te uita la oameni și a avea așteptări de la ei Isus e Chiar lângă tine dar treci peste toate aceste și nu îl mai lăsa la fel ca Iacov nu la lăsat pana nu la binecuvantat AMINComentariile sunt oprite pentru această resursă.
Statistici
  • Vizualizări: 1052
  • Export PDF: 3
Opțiuni