Site-uri din categoria Radiouri, pagina 2

Radio „Hope”
Undă pentru speranță!
Radio „Gloria”
Ascultă împreună cu noi!
Radio „Eben Ezer” (Paris)
O comunitate mare, o comunitate puternică, o comunitate care are nevoie de Dumnezeu!
Radio „DWG România”
DWG RADIO este o iniţiativă misionară conform scripturii, care transmite mesajul biblic pe unde radio. Noi credem în Isus Hristos şi suntem convinşi de infailibilitatea scripturii. Noi dorim pe această cale să ajungem cu Evanghelia în orice ceas oriunde pe glob la orice om. Pentru a îndeplini acest scop ne folosim de internet.
Radio „Ce ne motivează” (Arad)
Un prieten pentru sufletul tău.
Radio „Calea spre cer pentru copii”
Prin intermediul acestui server, încercăm să transmitem copiilor dumneavoastră cea mai sănătoasă muzică pentru copii, mesaje biblice, povestiri, poezii, etc.
Radio „Bistrița creștină”
Radio Bistrita Crestina şi-a propus să contribuie la transformarea spirituală, morală şi culturală a societăţii prin promovarea valorilor eterne ale Bibliei, care este Cuvântul lui Dumnezeu.
Radio „Ava”
O rază de lumină pentru sufletul tău. Vă așteptăm cu brațele deschise și inima plină de iubire!
Radio „Vocea Evangheliei” (Timișoara)
Misiune postului de Radio Vocea Evangheliei Timișoara este să comunice prin media, într-un mod relevant, valorile Bibliei astfel încât ele să fie cunoscute și trăite de cât mai mulți oameni.
Radio „Filadelfia”
Cine are urechi, să asculte.
Radio Vestea Buna
Radio creştin dedicat special pentru copii.
Radiouri Crestine Online
Aveti la dispozitia dvs. o lista cu radiouri crestine ce pot fi ascultate direct pe site. Auditie placuta!
RADIO LEVI... trezeste sufletul!
Din 4 decembrie 2013, cu ajutorul lui Dumnezeu RADIO LEVI este online si trezeste suflete. Chiar daca suntem la inceput de drum, ne dorim tare de tot sa devenim unul din importantele radio-uri crestine in limba romana. Tindem ca tot ce facem sa fie facut cat mai bine spre slava si gloria lui Dumnezeu si ne dorim sa progresam cu fiecare luna de emisie.
Radio «Ușa Harului»
Radio «Ușa Harului» are scopul de a aduce tuturor posibilitatea de a auzi Evanghelia Lui Cristos. Știm că acum majoritatea au acces la internet și stau în fața calculatoarelor, telefoanelor mobile ori a tabletelor. De aceea, cu cinci ani în urmă, am decis să aducem fiecăruia posibilitatea de a fi conectați cu mesajele lui Dumnezeu și cu muzică ce pregătește inima pentru Împărăția Lui.
Radio «Fiți Oameni»
Radio cu predici pentru vremuri cumplite (24/24 de ore pe zi)
Radio «Credința Dreaptă»
Conține materiale creștine, muzică, negative cât și radio. Scopul este să-L cunoască mai mult pe Domnul cei care nu pot merge la biserică din motive de sănătate.
Radio «Filadelfia» (Moldova)
Radio «Filadelfia» - Ecoul Cerului! Post înființat de Biserica «Filadelfia» din Chișinău, Republica Moldova. Scopul Radio «Filadelfia» este cel al edificării și al evanghelizării.
Radio «Vocea Evangheliei» (Constanța)
Site-ul postului de radio «Vocea Evangheliei» din Constanța. Un radio pentru inima ta!
«Alt FM» (Arad)
Dumnezeu a pus atâta putere în cuvintele pe care le rostim, iar în cazul unui post de radio „unealta” de bază este tocmai cuvântul. De aceea, nouă ne revine marea responsabilitate de a sluji tuturor celor ce ascultă, cu cât mai multă credincioșie și reverență față de Dumnezeu, pe deplin conștienți că trebuie să fim lumina lumii și sarea pământului.