Site-uri din categoria Radiouri, pagina 2

Radio „DWG România”
DWG RADIO este o iniţiativă misionară conform scripturii, care transmite mesajul biblic pe unde radio. Noi credem în Isus Hristos şi suntem convinşi de infailibilitatea scripturii. Noi dorim pe această cale să ajungem cu Evanghelia în orice ceas oriunde pe glob la orice om. Pentru a îndeplini acest scop ne folosim de internet.
Radio „Vocea Evangheliei” (Timișoara)
Misiune postului de Radio Vocea Evangheliei Timișoara este să comunice prin media, într-un mod relevant, valorile Bibliei astfel încât ele să fie cunoscute și trăite de cât mai mulți oameni.
Radio „Filadelfia”
Cine are urechi, să asculte.
Radio Vestea Buna
Radio creştin dedicat special pentru copii.
RADIO LEVI... trezeste sufletul!
Din 4 decembrie 2013, cu ajutorul lui Dumnezeu RADIO LEVI este online si trezeste suflete. Chiar daca suntem la inceput de drum, ne dorim tare de tot sa devenim unul din importantele radio-uri crestine in limba romana. Tindem ca tot ce facem sa fie facut cat mai bine spre slava si gloria lui Dumnezeu si ne dorim sa progresam cu fiecare luna de emisie.
Radio «Ușa Harului»
Radio «Ușa Harului» are scopul de a aduce tuturor posibilitatea de a auzi Evanghelia Lui Cristos. Știm că acum majoritatea au acces la internet și stau în fața calculatoarelor, telefoanelor mobile ori a tabletelor. De aceea, cu cinci ani în urmă, am decis să aducem fiecăruia posibilitatea de a fi conectați cu mesajele lui Dumnezeu și cu muzică ce pregătește inima pentru Împărăția Lui.
Radio «Fiți Oameni»
Radio cu predici pentru vremuri cumplite (24/24 de ore pe zi)
Radio «Filadelfia» (Moldova)
Radio «Filadelfia» - Ecoul Cerului! Post înființat de Biserica «Filadelfia» din Chișinău, Republica Moldova. Scopul Radio «Filadelfia» este cel al edificării și al evanghelizării.
Radio «Vocea Evangheliei» (Constanța)
Site-ul postului de radio «Vocea Evangheliei» din Constanța. Un radio pentru inima ta!
«Alt FM» (Arad)
Dumnezeu a pus atâta putere în cuvintele pe care le rostim, iar în cazul unui post de radio „unealta” de bază este tocmai cuvântul. De aceea, nouă ne revine marea responsabilitate de a sluji tuturor celor ce ascultă, cu cât mai multă credincioșie și reverență față de Dumnezeu, pe deplin conștienți că trebuie să fim lumina lumii și sarea pământului.
Radio «Vocea Speranței»
Radio «Vocea Speranței» este un radio ce te ascultă.
Radio «Vocea Evangheliei» (Oradea)
Un radio pentru inima și sufletul dumneavoastră, 24/7. Muzică, predici, mărturii, știri locale și internaționale etc.
Radio «Goșen»
Un radio online ce emite 24/7 muzică creștină și predici. Are ca scop aducerea mesajului biblic la îndemâna oamenilor de pe întreg Pământul.
Radio «Vocea Evangheliei» (Sibiu)
Radio «Vocea Evangheliei» - Sibiu. Frecvența locală: 89,4 MHz.
Radio Crestin Aripi Spre Cer
Ascultă Radio Creștin Aripi Spre Cer! Poți alege să asculți un radio crestin online din cele 6 canale pe care le deținem și anume: principal, predici, popular, worship, internațional, instrumental.
Radio «Micul Samaritean» (Republica Moldova)
Un post de radio care vă aduce cele mai multe binecuvântări în viața de creștin.
Radiouri creștine
Deschide-ți sufletul, caută și ascultă radiouri creștine online.
Radio «Elim»
Ascultă liniștea sufletului!
Radio «Cireșarii»
Un radio pentru suflet!
Radio «Stânca Mântuirii»
Radio «Stânca Mântuirii» - Un radio clădit pe Stâncă! (Veniți să cântăm cu veselie Domnului și să strigăm de bucurie către Stânca mântuirii noastre. - Ps. 95:1)