Site-uri din categoria Misiune, pagina 2

Satanism - Eliberare de sub puterea întunericului
Dacă eşti implicat în satanism, ocultism, vrăjitorie, wicca, New Age, mormonism, francmasonerie sau illuminism, suntem aici ca să te ajutăm. Oferim consiliere biblică, rugăciune, încurajare şi resurse.
Slujire Crestina
Asoc. Slujire Crestina este o organizatie de misiune crestina care doreste sa vina in ajutorul celor mai defavorizate categorii sociale, oferind ajutor crestin prin actiuni de caritate, umanitare si sociale.
Eldad Spania
O formatie crestina care s-a initiat intr-un mic orasel din Spania, tineri care il lauda pe Domnul din toata inima si doresc ca Evanghelia D-lui Isus sa ajunga la sufletul a cat mai multi romani. Pt. 2011 au planuit un turneu misionar, cu ajutorul D-lui fiind al doilea an in care raspandesc Evanghelia in acest mod. Puteti asculta cateva din cantarile lor pe acest site, iar daca sunteti interesati de misiunea lor ii puteti contacta. Domnul sa binecuvinteze lucrarea lor si pe cei ce ii sprijina!
Cerul senin
Misiuni crestine de evanghelizare in partea de nord a Maramuresului; Ganduri, indemnuri, pe diverse teme biblice; Altele ce vor veni, chiar si sugestii primite.
Urmasii lui Neemia
un site de prezentare a lucrarii de misiune in tarile lumii a treia: Mozambic, Namibia, Peru s.a. Dar si un site de provocare la misiune si implicare la lucrare impreuna cu oameni care au experienta in aceasta lucrare. Va asteptam cu drag.
http://sirius.wgz.ro
Acest siti descrie activitatea Fundatiei de Binefacere SIRIUS, Este unica fundatie de binefacere non-profit din R.Moldova , care activeaza doar pe baza de donatii proprii
Credinda Dreapta
Tot cea ce vrem sa facem, Voiea Domnului, sa Ducem Cuvintul, ca fiecare sa auda cuvintul Domnului. ca toti sa beneficieze de iertare, si sa fie impacati cu Dumnezeu
Usa Harului Blaj
Pentru toti cei ce sunt interesati sa ajunga in imparatia Domnului
Quo Vadis Music
"Quo Vadis Music" se doreste a fi o misiune muzical-crestina care are ca scop principal, acela de a folosi muzica pentru a vesti Evanghelia lui Hristos, pentru zidirea Bisericii, pentru mangaierea si imbarbatarea celor in suferinta, pentru a ne cunoaste unii pe altii, pentru a reuni intr-un singur gand, intr-o singura familie pe toti aceia care sunt sau au fost membri al vreunui cor/grup vocal din Romania numit "Quo Vadis", precum si pe toti simpatizantii acestui gen muzical.
Biblia pe telefonul mobil
Un site dedicat studiului biblic, oferind textul Sfintelor Scripturi in peste 70 de limbi si peste 140 de versiuni, plus alte texte de referinta. Informatia este furnizata pentru a fi accesata de pe web, de pe calculator, dar mai ales de pe dispozitivele mobile.
Misiune CDE
Descrie lucrarea de misiune la care ne-a chemat Dumnezeu. Video, predici si alte resurse crestine.
Alo!Copii România
Dorinţa noastră este de a sluji bisericilor locale din România prin împărtăşirea acestui model de lucrarea precum şi a resurselor disponibile pentru a face ca Împărăţia lui Dumnezeu să se extindă tot mai mult la nivel naţional. Dorim ca acestă extindere să cuprindă directori regionali precum şi lideri locali.
Societatea Misionara si de Caritate "Pacea"
SMC Pacea este o societate care pregateste misionari prin oferirea de studii pe o perioada de 2 ani, dar care dispune si de locuri de cazare sau de inchirieri. Va asteptam pe site-ul nostru pentru mai multe informatii !
Maini Deschise
Am inceput prin a deveni Maini Deschise si- Mainile noastre sau deschis catre cei care aveau nevoie de ele

- - Batrani - din azile

- - Copii si tineri - din centre de plasament

- - Saraci - sau familii in nevoi

Noi am inceput aici in Suceava, tu poti incepe oriunde in lume. Am crezut ca ceea ce daruim ne va costa scump dar nu a fost asa:

- Timpul pe care l-am dat a fost un castig pentru noi: Dumnezeu ne-a unit si a rezolvat probleme si ganduri cu care ne framantam demult

- Nu am avut bani dar fiecare vizita pe care am facut-o nu a fost cu mainile goale, putinul nostru a fost completat intotdeauna cu mai mult din partea celor ce stiam ce facem si ne-au ajutat.

Isus Hristos a aprins o flacara in noi si nimeni nu o mai poate stinge. Implinind cuvantul Scripturii noi am fost cei castigati !

+ Nu trebuie sa apartii unei confesiuni religioase sau alta ca sa fii o Mana Deschisa

+ Nu trebuie sa ai posibilitati materiale sau sa ai un cadru in care sa poti ajuta. Trebuie doar sa deschizi pumnii si sa intinzi mainile tale deschise catre ceilalti ca sa-i ajuti.

Incepe cu cel de langa tine, roaga-te pentru el si ai timp pentru ai asculta povestea si necazul. Noi iti suntem alaturi ca sa poti povesti cum timpul tau sa tranformat in minune Dumnezeiasca si ai fost binecuvantat tu si cel de langa tine.

Isus nu ramane dator niciodata, iar daca ai facut pentru semeni e rasplatit de El
http://www.oscer-suceava.ning.com
Organizatia studentilor crestini evanghelici din Suceava
http://www.metodista.ro
In timp ce religiile se cearta intre ele sa descopere cine are dreptate sau adevarul absolut... mii de oameni pier in jurul tau si al meu fara nici o speranta. Ce vom face pentru ei?
http://www.tineriias.webs.com
Site-ul Tineriilor din Armata Salvarii
http://www.armatasalvarii.ro
Site-ul oficial al Armatei Salvarii
http://piatradeajutor.wordpress.com/
Misiune in Vaslui-Evanghelizare Lucrarea cu copii Ajutorare