Gandeste-te la cate ai spus pe la spate...
Autor: Zac Poonen  |  Album: cuvinte asternute cu suflet  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de deSuflet_Z in 13/01/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Gandeste-te la cate ai spus pe la spate. . .

 

, , Intreaba-te de cate ori ai acuzat frati si surori, buni de altfel, de lucruri care nu sunt nici macar la fel de rele ca adulterul de exemplu. Gandeste-te la lucrurile pe care le-ai spus despre ei pe la spate, in casa ta sau altundeva. De fiecare data cand te-ai afundat in astfel de acuzatii, barna din ochiul tau, atitudinea ta dura, critica, acuzatoare fata de altii a devenit si mai mare si te-a facut din ce in ce mai orb la lucrurile spirituale.

Ai nevoie sa auzi cuvantul Domnului spunandu-ti: , , Lasa-i in pace pe fratii si pe surorile tale. Ei au numai cateva paie in ochi. Barna din ochiul tau este mai rea decat toate paiele lor adunate la un loc. ”  De ce a fost lsus atat de ferm impotriva spiritului de acuzare?

Pentru ca atunci cand era in Rai, El il auzise pe satan acuzandu-i pe oameni continuu, zi si noapte. (Apocalipsa 12: 10) Cand lsus a venit pe pamant si a vazut ca oamenii au acelasi spirit ei I-au amintit de satan. Isus a urat acest spirit de acuzare atunci, si il uraste si astazi.

Realizezi oare ca, atunci cand ii acuzi pe altii tu ii amintesti lui lsus de satan? Majoritatea credinciosilor nu vad acest lucru, pentru ca barna din ochi i-a orbit. Daca exista un mesaj pe care l-am tot predicat timp de 30 de ani atunci acesta este:  daca doresti sa cresti spiritual inceteaza sa ii judeci pe altii si judeca-te doar pe tine. Foloseste-ti microscopul pe tine insuti, iti voi spune ce trebuie sa faci: judeca-te si mai mult! Cand ar trebui sa te opresti? Cand ai devenit intru totul ca lsus Cristos.

Cum ar trebui atunci sa corecteze un lider de biserica pe cineva care a gresit? Cu mila, plin de mila, cu aceiasi mila pe care Domnul i-a  aratat-o lui. Tu dar, care ai judecat atat de multi oameni, pentru o greseala sau alta, pe care o vezi in ei, ce atitudine vei lua? Il vei lasa oare pe Domnul sa te zdrobeasca astazi? Iacov 2: 13 ne aminteste ca, , judecata lui Dumnezeu este fara mila pentru cel ce nu a avut mila. ”  Fie ca Dumnezeu sa zdrobeasca inima ta incapatanata.

Ai inteles ca atitudinea ta de a-i judeca si acuza pe altii este mai rea decat daca ai fi cazut  intr-un pacat precum adulterul? Oh, cum te-ai pocai daca ai fi cazut in adulter!

Trebuie sa te pocaiesti si mai mult decat atat pentru spiritul acuzarii. ” 

Zac Poonen

 

 

, , Pe cel ce cleveteste in ascuns pe aproapele sau, il voi nimici. ”                               Psalm 101: 5

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 132
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni