Nu adauga, nu scoate!
Autor: Zac Poonen  |  Album: cuvinte asternute cu suflet  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de deSuflet_Z in 19/07/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

,,Dumnezeu nu va permite nimănui să considere un fleac Cuvântul Său sacru. Un avertisment sever este dat celor care adaugă sau scot orice din Cartea Lui Sfanta şi acest principiu se aplică Scripturii întregi, din moment ce acest avertisment este găsit pe ultima pagină a Bibliei (Apocalipsa 22: 18,19)  Prima greşeală pe care Eva a făcut-o în Geneza 3 a fost să adauge şi să scoată din Cuvântul lui Dumnezeu. Dumnezeu i-a spus lui Adam în Geneza 2:17 din pomul cunoştinţei binelui şi răului să nu mănânci, căci în ziua în care vei mânca din el vei muri negreşit”. Adam cu siguranţă i-a comunicat corect Evei acest lucru. Dar când Eva a fost întrebată de şarpe în                 Geneza 3:1: „Ce a spus Dumnezeu?”, Eva a adăugat şi a scos ceva din porunca lui Dumnezeu în răspunsul ei. În primul rând ea a adăugat ceva. Ea a spus „Să nu mâncaţi din el şi nici să nu vă atingeţi de el” (Geneza 3:3).

Dumnezeu nu a spus nimic despre atingerea copacului. Şi apoi ea a substras ceva. Ea a spus, „...ca să nu muriţi” (Geneza 3:3), slăbind avertismentul clar al lui Dumnezeu, care a spus „vei muri negreşit”. Expresia „ca să nu muriţi” implică existenţa posibilităţii de a nu muri. Astfel vedem de la începutul Bibliei că păcatul a început prin adăugarea şi scoaterea din Cuvântul lui Dumnezeu.

Astăzi mulţi au adăugat tradiţiile umane la Cuvântul lui Dumnezeu şi le-au făcut de aceeaşi importanţă. La fel, mulţi au scos din Cuvântul lui Dumnezeu spunând că ascultarea unor porunci mici este neimportantă. Noi trebuie să fim foarte atenţi să eliminăm din vieţile noastre şi din casele noastre tot ce este contrar Cuvântului lui Dumnezeu.

Trebuie să fim la fel de atenţi să înapoiem vieţilor şi caselor noastre tot ce am pierdut din Cuvântul lui Dumnezeu. Uitându-Se la atitudinea noastră faţă de Cuvântul Lui, Dumnezeu ne testează să vadă dacă suntem sau nu pregătiţi să trăim cu El pentru veşnicie.

Dacă noi dezonorăm Cuvântul lui Dumnezeu, dezonorăm Numele lui Dumnezeu. Multe denominaţiuni  „creştine” au adaugat şi au scos din Cuvântul lui Dumnezeu, sfârşind în curvie spirituală. Noi trebuie să fim avertizaţi de falimentul lor.”

             

Zac Poonen

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1093
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.