Multe religii, mulţi dumnezei
Autor: John Piper  |  Album: Însetat după Dumnezeu  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 13/10/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

   Atunci când încerc să mă gândesc unde poate fi găsită fericirea durabilă, sunt atras, apoape cu forţa, să o caut în legătura cu Dumnezeu - Creatorul personal al tuturor lucrurilor. Nimic nu mi se pare mai rezonabil decât faptul că fericirea durabilă nu poate fi găsită niciodată de către o persoană care Îl ignoră pe Creatorul său sau I se împotriveşte. Sunt permanent uluit să văd oameni care spun că cred în Dumnezeu, dar trăiesc ca şi cum fericirea s-ar obţine dându-I Lui 2% din atenţia lor. Desigur că la sfârşitul acestui veac vor descoperi că acest lucru este absurd.

   Dar odată ce începem să ne căutăm fericirea în legătură cu Dumnezeu, suntem confruntaţi cu multe şi diferite pretenţii şi religii. De ce ar trebui să ne bazăm speranţa pe pretenţia că Biblia creştină este adevărata revelaţie a lui Dumnezeu?

   Răspunsul meu simplu este că Isus Hristos - centrul şi punctul culminant al Bibliei - mi-a câştigat încrederea prin autenticitatea, dragostea şi puterea Sa. Îi văd autenticitatea şi dragostea prin intermediul relatărilor referitoare la faptele şi cuvintele Sale şi văd puterea Lui, în special, prin învierea Sa din morţi.

La marea Mintuire prin jertfa Sfinta si unica a Domnului Isus Christos,sunt foarte multe replici, care mai de care mai mestesugite ,facute ,sa atraga cit mai multe suflete, ca si publicitatea facuta oricarui ''produs''care se doreste a fi bine vindut pe piata sociala, din el unii profitind de altii, imbogatindu-se nelimitat.Daca suntem atenti, toate aceste ''ciuperci''publicitare, se refera la crestinism la Domnul Isus.Pe El vor sa-L combata orice religii, care mai de care mai pagine, sa-L desfiinteze, tocmai pentru caci este VIU!Cu o doctrina moarta,n-ai de ce lupta !Este moarta si asa ramine,dar, cu El, cu Domnul Isus Christos ,se duce lupta cea mare .S-a dus atunci cind a trait in trup printre noi si acum se duce cu El, prin atacuri pina la moarte date copiilor, care-L slujesc si si-au inchinat viata Lui.Stiu, caci Domnul, a zis;din mina Mea, nu va poate lua nimeni!Ramin incredintata pe bratul Lui ,chiar daca vad zilnic impotriviri la mine si la fratii si surorile mele in El In El, nu-i schimbare, ne-a promis cerul pentru vesnicii si-l coboara si aici pe pamint prin Duhul Sfint pentru ca noi , sa Il credem si sa-L asteptam, sa ne bucuram in prezenta SA..
Adăugat în 13/10/2012 de sanda_tulics
Singura religie bună poate fi aceia care te ajută să-L vezi pe Isus Hristos, Mântuitorul tău personal și Dumnezeul Cel veșnic prin Care toate s-au făcut.
Adăugat în 13/10/2012 de Ioanhapca
lumea toată, lumea toată
tot mereu, mereu caută
unde poate fi găsită?
fericirea, fericirea!
o avea dar e pierdută
şi-acum e necunoscută
pentru toată omenirea.
unde este fericirea?
la Cel ce-are Mântuirea!

Fii binecuvântată; Fericirea este lângă tine.
Adăugat în 13/10/2012 de 1954adina.9mai
Orice religiie nu este de nici un pret impotriva gidiliri firi pamintesti. Religia este anticristul care foarte subtil ia atentia de pe Isus si o intoarce spre ea si pentru ea. Neprihanirea care se cauta prin religie este falsa si oamenii se insala. Neprihanirea care am primit-o la cruce lucreaza PACEA si rodul ei este odihna si linistea.Isaia 32:17. Neprihanirea din religie isi omoara de multe ori proprii raniti,pentru ca este lege si nu har.E trist cind vezi ce face religia in biserici astazi. Multa ei teologie a sadit in multe inimi sincere intarituri care greu sint scoase, ori pentru uni au asa pret de nici nu vor sa scape de ele, ci mai degraba se mai incarca cu rautate, ura birfa pentru cei care cauta adevarata neprihanire in Hristos. In Numele Domnului Isus sa dispara orice religie din Rominia. Amin.
Adăugat în 08/08/2014 de Maria18
Statistici
  • Vizualizări: 1445
  • Export PDF: 3
  • Comentarii: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni