Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Bucură-te în a suferi pentru alţii
Autor: John Piper  |  Album: Însetat după Dumnezeu  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 22/03/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

   Bucură-te în a suferi pentru alţii - Ei Îl vor vedea pe Hristos!

   Prin suferinţele noastre, alţii văd desăvârşirea lui Hristos şi rămân fermi datorită credinţei noastre pusă la încercare.

   În 1 Tesaloniceni 3.8-9 Pavel spune: "Acum, da, trăim, fiindcă voi staţi tari în Domnul. Cum putem noi oare să mulţumim îndeajuns lui Dumnezeu cu privire la voi, pentru toată bucuria pe care o avem din partea voastră înaintea Dumnezeului nostru?" Aceasta este bucuria din Coloseni 1.24: "Mă bucur în suferinţele mele pentru voi." Atunci când suferim spre a le arăta altora dragostea lui Hristos şi vrednicia Lui, facem acest lucru, deoarece fiecare nou-convertit ce rămâne ferm în credinţă este o prismă nouă, unică pentru reflectarea slavei atotsuficiente a lui Hristos. Bucuria pe care o simţim pentru ei nu este o bucurie diferită de cea pe care o simţim în Hristos. Slava lui Hristos este "marele nostru câştig." Pentru aceasta vom suferi să pierdem orice, chiar totul.

   Şi fiecare persoană care vede în suferinţa noastră superioritatea vredniciei lui Hristos - şi crede- este o altă imagine şi o altă dovadă a acestei mari valori,, şi, de aceea, un alt motiv de bucurie.

Adevărat! Nimic nu se poate compara cu bucuria de a fi slujitorul lui Dumnezeu.
Adăugat în 22/03/2012 de Ioanhapca
cei ce-l iubesc pe Domnul cu adevarat,nu-si fac calcule personale in ceeace priveste slujirea.Facinddin dragoste si ascultare de El,dai totul,traind o ''stare de normalitate''.Fi binecuvintata tu si rodul muncii tale.!
Adăugat în 22/03/2012 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 679
  • Export PDF: 3
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni