Pentru cine trăim?
Autor: Anonim  |  Album: Îndemnuri  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 24/02/2012
    12345678910 9.60/10 X
Media 9.60 din 5 voturi

    În biografia împăratului Titus, care a domnit între anii 79-91, istoricul Suetoniu a relatat un fapt demn de reținut. Titus dorea să ajungă „filantropul Universului”. Într-o seară, la masă, amintindu-și că nu a făcut în acea zi nici un bine nimănui, a exlamat: „Amici, diem perdidi!”, adică: „Prieteni, am pierdut o zi!”

    Biblia, Cuvântul lui Dumnezeu, recunoaște numai două moduri de a trăi. Unul constă în a trăi pentru sine, iar altul de a trăi pentru Mântuitorul, care a murit și a înviat. Mulți consideră scurta lor viață un bun personal, un capital pe care poți să-l cheltuiești după bunul plac. Să fim sinceri!

    Dumnezeu dorește ca toți oamenii să vină la mântuire și să-L primească pe Fiul Său ca Mântuitor. Acesta este cel mai mare bine, pe care îl poate face oricine. Doar așa, satisfacția din noi înșine va fi înlocuită de un scop nou: de atunci înainte, vom trăi pentru Mântuitorul, care ne-a adus viața veșnică. Propria voință care aducea dezastru în viață, va fi înlocuită cu voia înțeleaptă și bună a Mântuitorului. Aceasta înseamnă a trăi cu adevărat.

    Ne-am însușit și noi acest mod de viață, după voia lui Dumnezeu?

fie ca noi să nu pierdem nici o zi în a face fapte bune şi plăcute Domnului, nici o zi în care să fim fără El şi în toate zilele vieţii noastre să-L mărturisim ca Domn, Stăpân şi Mântuitor.
Fii binecuvântată.
Adăugat în 24/02/2012 de 1954adina.9mai
Căci, pentru mine, a trăi este Hristos, iar a muri, este un câștig!l
Domnul să ne ajute, ca în fiecare zi din viață, să-L lăudăm prin trăirea noastră.
Dacă aici trăim cu Isus. și dincolo, în eternitate vom fi cu El, dar dacă aici, în această
viață vom trăi despărțiți de El, nici în cer nu vom fi cu Domnul!
Domnulsă vă întărească pe calea Sa și să trăiți pentru slava Sa!
Adăugat în 24/02/2012 de cost_ana
Mulţumesc tuturor şi celor ce au punctat cu 10 steluţe articolul acesta şi celei (celui) ce l-a notat cu 8 nu eu l-am scris, doar l-am postat dar dacă întrebarea de la sfârşit ca o concluzie a ideilor de mai sus este doar o întrebare de nota 8, atunci pot spune că persoana respectivă a ajuns la desăvârşirea cerută de Domnul, fie-I Numele lăudat căci are şi astfel de lucrători pentru care o astfel de întrebare este de mică importanţă.
Adăugat în 24/02/2012 de floridinmaracineni
Ajuta-ne, Doamne, sa nu pierdem nici o zi!Fiti binecuvantata pentru indemnul minunat!
Adăugat în 25/02/2012 de brandusa
Statistici
  • Vizualizări: 1057
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni