Afirmații
Autor: Anonim  |  Album: Îndemnuri  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 28/02/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

    Privește liniștit minunile lui Dumnezeu! (Iov 37:14)

    Fizicianul Sir David Brewster a fost întrebat: Dumneavoastră ca om de știință, nu vă vine greu să credeți tot ce scrie în Biblie? Fizicianul a răspuns: Nicidecum! Oamenii nu primesc afirmațiile Bibliei, din cauza aroganței înțelepciunii lor. Dacă inteligența crede că este mai înțeleaptă decât ce scrie în Biblie, înseamnă că își uită granițele și trece peste domeniul ei.

    Dați crezare minunilor din Biblie? Noi suntem înconjurați de minuni. Existența noastră e o minune! Noi nu putem explica legătura dintre corpul și sufletul nostru. Fiecare dintre noi trebuie să creadă lucruri pe care nu le poate înțelege ori verifica. Există taine care aparțin doar lui Dumnezeu. Eu nu încerc, de exemplu, să adun suveranitatea harului cu responsabilitatea omului. Amândouă sunt adevărate. Dumnezeu cunoaște totul. Eu mă bazez pe Cuvântul Său. Noi nu putem să rezolvăm toate problemele din această lume, nici să le explicăm. Să ne recunoaștem granițele! Dar eu Îi mulțumesc lui Dumnezeu că drumul mântuirii este atât de simplu. Cine vrea să meargă pe el nu trebuie să știe lucruri grele. Credința în Isus înseamnă viața. Eu m-am încredințat Lui și am viața veșnică și mă bucur de pacea conștiinței și a inimii.



o simplă dar frumoasă învăţătură despre credinţă, o lecţie minunată din partea unui fizician. Cu atât mai mult trebuie să ne încredem în Dumnezeu, noi care suntem credincioşi şi am văzut, am simţit lucrarea Domnului. Să ne încredem deplin în Domnul nostru, El care ştie totul, poate totul, face totul.
Fii binecuvântată.
Adăugat în 28/02/2012 de 1954adina.9mai
Oamenii de știință ar trebui să fie cei mai credincioși dintre toți, căci ei au acces mult mai mare la minunile lui Dumnezeu, la măreția Lui. Cu toate astea, din păcate mulți dintre ei sunt mai încăpățânați și nu vor să recunoască existența unui Creator. Păcat... Fie că le place sau nu, vor da ochii cu El într-o bună zi! Domnul să ne ajute pe toți! Mulțumim pentru text, Flori!
Adăugat în 28/02/2012 de GabrielTudor
DA,DUMNEZEU CUNOASTE TOTULdar omul trebuie sa recunoasca toata lucrarea lui Dumnezeu.Iti multumesc Flori pentru sirguinta si interesul pe care l dai cunoasterii de DOMNUl.pentru munca ta de furnica lucratoare,care ne aduci mincare proaspata de fiecare data Fi binecuvintata.
Adăugat în 28/02/2012 de sanda_tulics
cea mai mare minune este că poți spune ,,azi...” și abia ,,mâine” ai să realizezi cu adevărat asta.
Adăugat în 29/02/2012 de Ioanhapca
Statistici
  • Vizualizări: 1106
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni