Biblia
Autor: Anonim  |  Album: Îndemnuri  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 07/02/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

    În anul 1787, prin mările de sud, o navă plutea spre Tahiti. La capătul a șaisprezece luni, misiunea a fost încheiată și puieți de palmieri au fost încărcați. S-a dat ordinul îmbarcării, dar marinarii s-au răzvrătit. Cât timp au stat pe insulă, ei s-au atașat de femeile indigene și nu au mai vrut să le părăsească. Rămânând acolo, au format câte o colonie și, treptat, s-au sălbăticit. Trăiau în orgii, certuri, lupte, omorându-se unii pe alții.

    La un moment dat, din mulțimea marinarilor, nu a mai rămas decât unul, numit Alexandru Smith și o familie de indigeni.
    Într-o zi, acesta a descoperit, într-un cufăr... o Biblie. A început să o citească, aflând drumul către Dumnezeu. Viața i s-a schimbat. El a împărtășit ceea ce citea și indigenilor, născându-se, în acest mod, o comunitate creștină. Bolile, crimele, ignoranța, închinarea la idoli s-au diminuat rapid și colonia a prosperat.

    După aproape douăzeci de ani, o navă americană, ce a acostat în acea insulă, a constatat prezența unei civilizații, precum și a unei vieți morale neobișnuite pentru zona respectivă. Aceasta este celebra istorie a Răscoalei de pe Bounty.

    Întotdeauna, convertirea (pocăința) oamenilor și rezultatele ei sunt un fenoment unic. Pocăința aduce schimbarea de gândire și de viață.

    A trecut și cititorul acestor rânduri prin această experiență de viață?



Nu pot spune că am trăit în orgii, dar viața mi s-a schimbat după ce am citit o bună parte din Biblie. Într-adevăr, puterea Cuvântului este mare. Cine nu crede în ceea ce scrie în Biblie nu știe ce pierde. Se pierde pe sine însuși. Păcat că lumea de azi o vede doar ca pe o simplă carte... Mulțumim pentru devoțional, Flori!
Adăugat în 07/02/2012 de GabrielTudor
este adevărat. Pocăinţa aduce cu sine mari transformări. Când începi să conştientizezi ce înseamnă pocăinţa, să simţi prezenţa Domnului, călăuzirea de care ai parte, când începi să citeşti Biblia, simţi şi schimbare care se produce în tine, în viaţa ta, în jurul tău. În Biblie găseşti tot ce ai nevoie, doar să o citeşti cu credinţă.
Domnul să te binecuvânteze floridinmărăcineni.
Adăugat în 07/02/2012 de 1954adina.9mai
Statistici
  • Vizualizări: 1789
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni