Inimi prefăcute
Autor: Anonim  |  Album: Îndemnuri  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 25/02/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 6 voturi

   Urăsc pe cei cu inima prefăcută, dar iubesc legea Ta. (Psalmi 119:113)

    La cine se referă psalmistul, când spune că urăște pe cei cu inima prefăcută? Fiecare om are o inimă. Acesta este adevărul, când ne referim la inimă ca organ al trupului nostru. Dar în Biblie, prin cuvântul „inimă” se înțelege locul simțurilor noastre.

    Mulți creștini au două inimi: una pentru lume și alta pentru Mântuitorul. Aceștia și-au recunoscut, probabil, păcatele în fața lui Dumnezeu, au primit harul, dar nu au ajuns să fie ucenici ai Mântuitorului. De ce? Pentru că ei iubesc multe lucruri oferite de lume: prestigiu, onoare, avere, distracții...

    Oare Își poate găsi Domnul plăcere în astfel de oameni, cu inima împărțită? E imposibil! El spune că cel ce nu este gata să părăsească lumea cu poftele ei nu poate fi ucenicul Său.

    Se pune o mare întrebare: Vrei să mergi cu lumea și inima să-ți fie nefericită sau vrei să faci o demarcație clară și să ai o inimă fericită, urmându-L pe Mântuitor?

    Da și nu, nu și da, nu se pot înmănunchea,

    Nu poți fi cum vrei tu, nu poți fi și da și nu!

Domnul să vă binecuvinteze și să se ocupe în mod deosebit de familia dumneavoastră, pentru care mai înălțăm rugăciuni de mijlocire. Domnul poate schimba inimile, poate să se nască în inimile celor ce nu-L cunosc, poate să ne întregească spiritual, familiile. Domnul să lucreze, după cum e planul Său, numai să ne mântuiască pe toți!
Mulțumesc Domnului pentru lucrarea pe care o faceți spre slava Sa!
Multe binecuvântări divine, de la Cel care poate să le dea!
Adăugat în 25/02/2012 de cost_ana
alege să Îl urmeze pe Mântuitorul şi toate ţi se vor da pe deasupra; vei avea mai mult decât ştii mai mult decât tu poţi să ceri.
Domnul să te binecuvânteze.
Adăugat în 25/02/2012 de 1954adina.9mai
Este mult mai ușor să-ți schimbi religia decât caracterul și stăpânul, deaceea cei mai mulți oameni sunt religioși și stăpâniți de cel rău.
Adăugat în 25/02/2012 de Ioanhapca
acolo,in inima se aduna ''comorile''bune sau rele,acolo se iau marile decizii ale vietii si dac inima nu este predata Domnului,deciziile pot influenta negativ toata viata.Printr o inima curatita prin marturisire si veghere cur riuri de apa vie care inunda toata fiinta.Ea este ''camara''fiintei noastre pentru toata viata,acolo este locul Duhului Sfint,al lui Isus si al comorilor ceresti nepretuit de scumpe. Fi binecuvintata Flori pentru munca minutioasa ,serioasa pe care o faci inaintea DOmnului.
Adăugat în 25/02/2012 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 1468
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni