Apa Vieții
Autor: Anonim  |  Album: Îndemnuri  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 06/02/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

    La sfârșitul secolului al XIX-lea, o doamnă împărțea regulat predicile tipărite ale unui cunoscut predicator din Berlin. Un vizitiu primise repetat aceste foi. Dar într-o duminică refuză, spunând că nu mai vrea să le citească. Doamna îl întrebă: De ce nu mai vreți să citiți predicile? El răspunse: Dacă le voi mai citi mult timp, trebuie să mă schimb, iar acest lucru nu-l vreau!

    Așa s-a întâmplat și cu guvernatorul roman Felix din Faptele Apostolilor 24. Când l-a auzit pe Pavel vorbind despre credință, dreptate, abstinență și judecata viitoare, Felix a fost cuprins de frică și i-a spus: De astă dată, du-te, când voi mai avea prilej, te voi chema.

    În veșnicie, mulți oameni ca acel vizitiu și ca guvernatorul Felix vor avea timp să cugete că au lăsat intenționat să treacă pe lângă ei nefolosit „timpul potrivit”.

    Mulți oameni au avut un timp în viața lor când Duhul Sfânt le-a mișcat inimile, pentru a-i conduce spre pocăință, dar ei nu au vrut. Dumnezeu nu obligă pe nimeni, dar cine vrea este invitat cu drag să se folosească de oferta dragostei lui Dumnezeu, de a primi gratuit iertarea păcatelor și viața veșnică. Numai așa, Apa Vieții îți satisface dorința sufletului însetat după odihna conștiinței.

Într-adevăr, fiecare om are o zi a „chemării”. Dacă răspundem sau întoarcem spatele și ne facem că nu am văzut, nu am auzit, depinde numai de noi. Dumnezeu ne așteaptă pe toți. El nu strigă doar o dată, ci insistă până în ultima clipă a vieții. Problema e dacă urechile noastre sunt astupate de propriile mâini, căci nu există păcat atât de mare încât să ne surzească, astfel încât să nu mai auzim vocea Domnului.
Adăugat în 06/02/2012 de GabrielTudor
foarte bun exemplul din acest articol şi mai sunt încă persoane care spun la fel; nu pot să citesc Biblia pentru că apoi trebuie să mă schimb şi nu vreau sau nu pot, dar să profităm de invitaţia pe care Dumnezeu ne-o face, să folosim şi să primim dragostea ce El o are pentru toţi.
Pace şi binecuvântare.
Adăugat în 06/02/2012 de 1954adina.9mai
Statistici
  • Vizualizări: 1162
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni