MULTUMESC
Autor: Rodica Pele  |  Album: Margaritare  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de rodicapele in 03/11/2011
    12345678910 0/10 X

    Șefa mea pentru orice lucru cât de mic îl fac pentru ea îmi spune ,,mulțumesc”, nu uită să facă aceasta de fiecare dată. La început mi-a fost greu să mă obișnuiesc când ea îmi mulțumea pentru tot ce făceam pentru ea, în inima mea mă bucuram, asta însemna pentru mine că ea prețuiește ceea ce fac pentru ea.

Pentru că ea prețuia munca mea și de fiecare dată spunea ,,mulțumesc” mie îmi dădea o motivație în plus să fac munca mea de o calitate mai bună.
Psalmul 50:23b spune ,,Cine aduce mulțumiri ca jertfă acela Mă proslăvește”. Dacă noi ca și oameni ne bucurăm să ni se mulțumească pentru ceea ce facem, atunci Dumnezeu cu mult mai mult se bucură când noi îi aducem mulțumire pentru ceea ce ne dă. Prin mulțumirea noastră Îl proslăvim, facem ca inima Domnului să se umple de bucurie, așa ne spune psalmistul.
Se întâmplă să faci ceva pentru cineva și poate te-a costat bani sau timp și persoana respectivă nici măcar nu a spus un ,,mulțumesc” și te superi, te gândești cum a putut să fie așa de nerecunoscatoare; atunci Dumnezeu care face atat de multe pentru noi în fiecare zi și măcar un ,,mulțumesc” nu îi spunem, cum se simte ???
,,Un cuvânt spus la vremea potrivită este ca niște mere de aur într-un coșulet de argint” Proverbe 25:11 și aurul și argintul sunt prețioase, tot așa și un ,,mulțumesc” spus de fiecare dată lui Dumnezeu și oamenilor este ceva prețios.
Un proverb spune : ,,Mulțumirile nu sălășluiesc în aur, însă aurul în mulțumiri, da”. Să spui un ,,MULȚUMESC” este un lucru frumos, obișnuindu-te să-l spui mereu te vei deprine și nu îți va fi greu să-l spui de fiecare dată când va fi nevoie, atunci Solomon ne asigură că vom avea un ospăț necurmat în inimă ,,cel cu inima mulțumită are un ospăț necurmat” Proverbe 15:15b.
Asta inseamnă că și atunci când poate primim de la Dumnezeu ceea ce nu ne place nu ne va fi greu să-i spunem ,,mulțumesc” pentru că știe El de ce ni le dă.
1Tesaloniceni 5:18 spune ,,Mulțumiți lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Cristos Isus, cu privire la voi ,,aceasta înseamnă să spunem ,,MULȚUMESC” și pentru bine și pentru rău.
 

Fii și rămâi  MULȚUMITOR      



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1312
  • Export PDF: 3
Opțiuni