Mulţumesc...
Autor: C.Seib  |  Album: Cum să cultivăm recunoştinţa  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 15/11/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Unul din aspectele care ajută foarte mult la dezvoltarea sinelui, la atingerea unui echilibru, a unei linişti interioare este RECUNOŞTINŢA.

Persoanele recunoscătoare sunt îndrăgite peste tot pe unde se duc pentru că aduc cu ele linişte, calm şi bună dispoziţie.

Viaţa este făcută din mici detalii şi asemenea gesturi neînsemnate, cum ar fi un mulţumesc, o atenţie, un act de bunătate, o scuză, dovedesc cât de nobilă este fiinţa noastră.

Nu succesul, diplomele, averea sau titlurile sunt cele care ne fac plăcuţi şi uşor de îndrăgit, ci capacitatea noastră de a exprima sentimente în faţa celor din jur.

Aţi auzit vreodată un mulţumesc spus cu mândrie şi pe un ton agresiv?

Pare o insultă şi chiar aşa se interpretează.

Un mulţumesc sincer ne aduce pe buze un surâs, ne face ochii să strălucească şi ne uneşte inimile.

Recunoştinţa este un ritual, o ceremonie sfântă, un moment magic când din pălăria magicianului răsare sentimentul de linişte, de comuniune, de fraternitate.

Asemenea gesturi ne înfrumuseţează viaţa şi au puterea să o transforme.

Când suntem mici, unul din primele cuvinte pe care le învăţăm este "MULŢUMESC!" iar când învăţăm şi o limbă străină, el se numără tot printre primele cuvinte. Cât de minunat sună: GRAZIE, GRACIAS, THANKS, MERCI...

 

"Cei care nu îşi iubesc semenii duc o viaţă stearpă"  (P.B. Shelley)



frumos şi adevărat şi vreau să-ţi spun din inimă..MULŢUMESC , mulţumesc pentru tot ce faci, mulţumesc pentru sfaturi, mulţumesc pentru ceea ce eşti şi cine eşti, precum şi pentru prezenţa ta în inima mea. Domnul fie cu tine .
Adăugat în 15/11/2011 de 1954adina.9mai
ceea ce postaţi dvs. ne aduce îmbărbătare, îndrumare şi ne destinde din încordarea problemelor zilnice. MULŢUMESC sora Panciuc Diţa
Adăugat în 15/11/2011 de 1954adina.9mai
recunoștința: floare prețiosă ce crește din inima mulțumitoare, îmbrățișând cu iubire prețiosă și veritabiă pe cei din jurul ei, transmițând sentimentele iubirii și bucuriei ei fericite, prin parfumul cuvântărilor ei...
Adăugat în 15/11/2011 de Ioanhapca
Statistici
  • Vizualizări: 1485
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni