18.noul legamant al Harului.
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de adriannedelca in 16/11/2010
    12345678910 0/10 X

 

18.TU ESTI FIU SI MOSTENITORUL LUI D-ZEU

   Galateni 4:6"Şi pentru că sunteţi fii, Dumnezeu ne-a trimis în inimă Duhul Fiului Său, care strigă: Ava, adică: Tată!7Aşa că nu mai eşti rob, ci fiu; şi dacă eşti fiu, eşti şi moştenitor, prin Dumnezeu".
   Poate ca ai anumite intrebari in viata ta,ca si cum ar fii"Daca sunt crestin,de ce sunt bolnav"?Daca D-zeu este atat de bun, de ce mai avem atatea probleme?Nu isi ajuta D-zeu copii sai?
   Poate ai fost ispitit sa-l intrebi pe D-zeu"Doamne,sunt copilul tau,de ce m-i se intampla toate aceste lucruri?Stii ca Isus stie exact  ceea ce simti,pentru ca acum 2000 de ani,satana a incercat sa-i dea indoieli,in legatura cu identitatea lui de Fiu de D-zeu.
   Matei 4:3"Ispititorul s-a apropiat de El, şi i-a zis: Dacă eşti Fiul lui Dumnezeu, porunceşte ca pietrele acestea să se facă paini".
   Satana a incercat sa-l faca pe Isus,sa se indoiasca de relatia pe care o avea cu D-zeu,si diavolul incearca si astazi cu aceleasi strategii.
   Vrea sa distruga increderea pe care o ai ca esti copilul luI D-zeu din tine,si din trupul lui Cristos.El stie ca atunci cand crezi ca esti copilul lui D-zeu,ceva incepe sa se intample"Tu incepi sa iti traiesti viata ca si un mostenitor al lui D-zeu.
   Ca si fiu si mostenitor al lui D-zeu,tu mostenesti toate binecuvantarile lui D-zeu,pentru care a murit Isus"Mantuire,Vindecare,Prosperitate,Favor,Plinatate,Relatie intima cu Tatal,si Raspunsul lui D-zeu la rugaciunile tale.Si
Isus a inviat din morti,El este in viata astazi,ca tu sa poti primi aceste binecuvantari.
   Tu esti mostenitorul lui D-zeu prin Isus Cristos.
Romani 8:17"Şi, dacă suntem copii, suntem şi moştenitori: moştenitori ai lui Dumnezeu, şi împreună moştenitori cu Hristos, dacă suferim cu adevărat împreună cu El, ca să fim şi proslăviţi împreună cu El".
  Mostenirea lui Isus este si  mostenirea ta.Ce este prosperitatea atunci cand esti mostenitor al lui D-zeu?Toate diamantele si aurul vin de la El.Ce sunt resursele financiare atunci cand esti mostenitorul lui D-zeu?
   Ps 50:10"Căci ale Mele sunt toate dobitoacele pădurilor, toate fiarele munţilor cu miile lor'.
   Ce este vindecarea atunci cand esti mostenitorul lui D-zeu?El este Creatorul fiecarei vieti de pe pamantul acesta.
   Bucura-te de fiecare binecuvantare,pe care o ai prin mostenire,nu pentru ca tu meriti toate aceste lucruri,ci pentru ca Isus a platit pentru ele.

  



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1191
  • Export PDF: 6
Opțiuni