noul legamant al Harului.
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de adriannedelca in 15/11/2010
    12345678910 0/10 X

 

 6.               EU VOI FII DUMNEZEUL LOR

   Evrei 8:10.Eu voi fii Dumnezeul lor,si ei vor fii poporul meu.
Cand Dumnezeu spune:Eu voi fii Dumnezeul lor"aceasta este o declaratie care spune ca va face minuni in viata ta.Deci daca ai nevoie de o minune,o minune vei primi.
   Daca este ceva ce impiedica ca binecuvantarile Lui sa curga in viata ta,Dumnezeu spune:Eu voi fii Dumnezeul tau",asta inseamna ca va lua acel lucru care impiedica binecuvantarea in viata ta,ca sa poti primi ceea ce are pentru tine.
   Daca esti sarac si Dumnezeu spune"Eu voi fii Dumnezeul tau"asta inseamna ca iti va purta de grija.Daca Dumnezeu a hranit aproape 3 milioane de israeliti in pustie in fiecare zii dandu-le hrana de care aveau nevoie,poti sa fii sigur ca Dumnezeu iti va purta si tie de grija.
   Daca esti bolnav si Dumnezeu spune'Eu voi fii Dumnezeul tau"El spune"Eu sunt Domnul care te vindeca

   Exod 15:26 El a zis: „Dacă vei asculta cu luare aminte glasul Domnului Dumnezeului tău, dacă vei face ce este bine înaintea Lui, dacă vei asculta de poruncile Lui şi dacă vei păzi toate legile Lui, nu te voi lovi cu niciuna din bolile cu care am lovit pe egipteni; căci Eu sunt Domnul care te vindecă.
   Daca ai foarte multe datorii,care iti fura pacea,si te ingrijorezi,pt ca nu stii cum le vei plati,Dumnezeu spune"Eu voi fii Dumnezeul tau",asta inseamna ca va aduce in viata ta o binecuvantare financiara care te va ajuta sa scapi de datorii.
   Dumnezeu nu a spus numai"Eu voi fii Dumnezeul lor",El a mai spus"Ei vor fii poporul Meu"
   Ca sa fii parte din poporul Lui,inseamna ca exista o protectie supranaturala peste viata ta.Doar cei care sunt spalati de sangele lui Isus,sunt poporul lui Dumnezeu.Poate de-a lungul timpului ai sa ai indoieli,in ce priveste purtarea lui de grija,Dumnezeu iti spune"Ei vor fii poporul Meu"Asta inseamna ca esti protejat de:Epidemii,Plagi,Atacuri si Distrugere.
   Chiar daca auzi si vezi criza economica care este in toata lumea,Dumnezeu iti spune"Ei vor fii poporul Meu",asta inseamna ca tu nu trebuie sa te ingrijorezi de aceasta criza financiara,pentru ca nu te va afecta.Tu esti protejat,si vei umbla in binecuvantarile lui Dumnezeu.
   Puterea lui Dumnezeu vine in fiecare provocare cu care ai de-a face,El vine si iti spune"Eu voi fii Dumnezeul lor,si ei vor fii poporul Meu.Vei experimenta o viata plina de belsug.Ceea ce trebuie sa faci este sa CREZI,si sa DECLARI binecuvantarile lui D-zeu peste fiecare aspect al vietii tale.



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1135
  • Export PDF: 6
Opțiuni