17.noul legamant al Harului.
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de adriannedelca in 16/11/2010
    12345678910 0/10 X

 

17.MULT MAI BINE CA SI INAINTE

Isaia 61:7"În locul ocării voastre, veţi avea îndoită cinste; în locul ruşinii, se vor înveseli de partea lor, căci vor stăpâni îndoit în ţara lor, şi vor avea o bucurie veşnică".
   D-zeu spune in Cuvantul Sau,ca daca ai o problema cu care te confrunti,in locul problemei,vei primi o dubla binecuvantare
Daca satana iti da o incercare,tu poti sa astepti de la D-zeu sa iti dea 2 binecuvantari.Daca incercarea prin care treci iti cauzeaza rusine,D-zeu iti spune"In locul ocarii voastre,veti avea indoita cinste,in locul rusinii.D-zeu vrea sa iti dea o portie dubla de binecuvantari pentru fiecare incercare prin care treci.
  Nu D-zeu este in spatele incercarilor prin care treci.Diavolul este in spatele lor.In momentul cand vii in fata lui D-zeu cu credinta,El se va implica in fiecare problema prin care treci,si va restaura viata ta.Nu numai ca te va restaura,iti va da binecuvantari mult mai multe,decat cate probleme ai avut, nu in cantitate,dar in calitate.Vei fii mult mai puternic decat inainte,mult mai sanatos,mult mai intelept,si vei avea mult mai multa pace!
   Asta s-a intamplat si cu Iov.Satana a fost in spatele incercarilor prin care a trecut,dar cand Iov a venit cu credinta in fata lui D-zeu,D-zeu a restaurat tot ceea ce a pierdut Iov.Biblia ne spune ca Iov a primit o dubla cantitate,la tot ceea ce a pierdut.Iov a avut:
  
Iov 1:2"I s-au născut şapte fii şi trei fete.3"Avea şapte mii de oi, trei mii de cămile, cinci sute de perechi de boi, cinci sute de măgăriţe, şi un foarte mare număr de slujitori. Şi omul acesta era cel mai cu vază din toţi locuitorii Răsăritului".
  Si Iov a primit dublu tot ceea ce a avut
Iov 42:12"În cei din urmă ani ai săi, Iov a primit de la Domnul mai multe binecuvântări decât primise în cei dintâi. A avut patrusprezece mii de oi, şase mii de cămile, o mie de perechi de boi, şi o mie de măgăriţe.
13"A avut şapte fii şi trei fete;14"celei dintâi i-a pus numele Iemima, celei de a doua Cheţia, şi celei de a treia Cheren-Hapuc.15"În toată ţara nu erau femei aşa de frumoase ca fetele lui Iov. Tatăl lor le-a dat o parte de moştenire printre fraţii lor".

   Daca Iov,care era sub Vechiul Legamant,a fost binecuvantat dublu de D-zeu,cu cat mai mult noi care suntem sub Noul Legamant,vom fii binecuvantati.D-zeu nu iti va da numai dublu,ci triplu,de cinci ori mai mult de sapte ori mai mult.Pentru tot ceea ce ai pierdut in aceasta viata,fii gata sa primesti restaurare peste viata ta,si chiar mai mult.
  

 



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1113
  • Export PDF: 6
Opțiuni