19.noul legamant al Harului.
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de adriannedelca in 16/11/2010
    12345678910 0/10 X

 

19.HARUL LUI D-ZEU ESTE NEMERITAT.

   Galateni 5:4 Voi, care voiţi să fiţi socotiţi neprihăniţi prin Lege, v-aţi despărţit de Hristos; aţi căzut din har".
   Ce este Harul Lui D-zeu?Harul lui D-zeu ,sunt binecuvantarile lui D-zeu:"Vindecare,eliberare,prosperitate,pentru ca Isus a murit pentru noi.Harul lui D-zeu este un favor nemeritatpe care a ales D-zeu sa ti-l dea,pentru ca Isus a platit pentru aceste lucruri la Cruce.
   Harul lui D-zeu este bazat pe Jertfa lui Isus terminta la cruce,nu pe faptele noastre,singurul mod de a cadea din  Har,este sa incerci sa il castigi prin faptele tale,si prin ascultarea ta.
   De exemplu,cazi din Har cand spui"D-zeu mi-a raspuns la rugaciuni,pentru ca m-am rugat mult pentru acest lucru.De asemenea ai cazut din Har cand te gandesti,ca daca slujesti in biserica,D-zeu este multumit cu tine,si are sa te binecuvanteze
   Cand te gandesti ca prin eforturile tale,sau prin ascultarea ta,primesti binecuvantarile lui D-zeu,tu devii ca si Farisei.Ei credeau ca daca urmau Legea,D-zeu va trebui ca sa-i binecuvanteze.Atunci cand crezi ca si Farisei:Voi, care voiţi să fiţi socotiţi neprihăniţi prin Lege, v-aţi despărţit de Hristos; aţi căzut din har".Asta inseamna ca te-ai despartit de Cristos,care este Mantuirea ta,Vindecarea ta,Rascumparatorul tau,si Purtatorul tau de grija.
   Oamenii care se incred in Harul lui D-zeu,primesc minunea de care au nevoie.Cand te increzi in Harul Lui,vei fii vindecat,daca esti bolnav.Vei fii mai intelept decat ai fost pana acum.
   Daca vrei ca puterea lui Isus sa fie mainifestata intotdeauna in viata ta,adu-ti aminte si crede ca toate binecuvantarile pe care le primesti,sunt din cauza ca jertfa lui Isus a  fost terminata la cruce"Sangele Lui,Ranile Lui,Moartea Lui,Ascultarea Lui-asta te justifica in fata Lui ca sa primesti vindecare,si sa fii binecuvantat in fiecare domeniu din viata ta.
   Singurul mod de a cadea din Harul lui D-zeu,este sa crezi ca poti sa castigi binecuvantarile lui D-zeu in viata ta,prin ascultarea ta,si prin faptele tale bune.



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1171
  • Export PDF: 6
Opțiuni