Devoțional - Psalmul 2
Autor: Gabi Gheorghiaș  |  Album: La adăpostul Cuvântului - Psalmi  |  Tematica: Citire de fiecare zi
Resursa adaugata de dan4net in 24/11/2022
    12345678910 0/10 X
Referințe

„Acum dar, împărați, purtați-vă cu înțelepciune! Luați învățătură, judecătorii pământului! Slujiți Domnului cu frică și bucurați-vă tremurând. Dați cinste Fiului, ca să nu se mânie și să nu pieriți pe calea voastră, căci mânia Lui este gata să se aprindă! Ferice de toți câți se încred în El!" - Psalmul 2:10-12


Ceea ce spune și face Dumnezeu este desăvârșit, suficient și rămâne în veci. Ceea ce spun și fac oamenii este imperfect, insuficient și temporar. Însă noi avem prilejul și responsabilitatea să recunoaștem întâietatea și autoritatea Creatorului și Stăpânitorului universului asupra vieții noastre, apoi să Îl ascultăm și să ne încredem în El. Toate acestea stau la temelia fericirii pământești și veșnice a ființelor care au fost create și salvate de singurul Dumnezeu adevărat, dacă recunosc și prețuiesc înțelepciunea și învățăturile Sale dătătoare de viață și binecuvântare veșnică.

Rugăciune


Doamne, Creatorul, Stăpânitorul și Susținătorul tururor lucrurilor și al vieții noastre, dorim să Îți aducem închinare, laudă și mulțumire, atât pe pământ, cât și în veșnicie! Îți mulțumim pentru chemarea pe care ne-o faci! Vrem ca, în smerenie, să recunoaștem cine suntem, ce am primit din partea Ta și ce vrei să facem! Avem nevoie să cunoaștem și să împlinim învățăturile Tale, să ne încredem necurmat în Tine, să Te slujim cu evlavie, să fim de partea Ta și la adăpostul promisiunilor Tale! Ajută-ne să avem necurmat privirea îndreptată către Tine, Doamne, căci de la Tine vine izbăvirea și mântuirea noastră! În Numele Domnului și Mântuitorului nostru Isus Hristos și prin Duhul Sfânt ne rugăm! Amin.
 



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 408
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni