Devoțional - Psalmul 11
Autor: Gabi Gheorghiaș  |  Album: La adăpostul Cuvântului - Psalmi  |  Tematica: Citire de fiecare zi
Resursa adaugata de dan4net in 02/02/2023
    12345678910 0/10 X
Referințe

„Și când se surpă temeliile, ce ar putea să mai facă cel neprihănit? Domnul este în Templul Lui cel sfânt, Domnul Își are scaunul de domnie în ceruri. Ochii Lui privesc și pleoapele Lui cercetează pe fiii oamenilor... Căci Domnul este drept, iubește dreptatea, și cei neprihăniți privesc Fața Lui." - Psalmul 11:3,4, 7

Sunt situații în viața când tot ce este în jurul nostru se clatină și este nesigur. Mai ales în asemenea momente avem nevoie de ceva stabil și durabil. Relația cu Dumnezeu este singura realitate care aduce adevărata pace, siguranță și nădejde, indiferent de împrejurările în care ne aflăm. În orice vreme, loc sau stare suntem, privirea lui Dumnezeu este îndreptată către cei credincioși care la rândul lor privesc cu încredere către El, Cel Preaînalt și Atotputernic. Adevărul Său este statornic și rămâne în veci, iar cei care sunt ancorați în promisiunile Sale nu se tem de nimeni și de nimic din lumea aceasta trecătoare.

Rugăciune

Doamne, Creatorul și Mântuitorul sufletelor noastre, ne închinăm și Îți mulțumim! Tu ne chemi să ne încredem în Tine, chiar și atunci când totul pare potrivnic și nesigur în jurul nostru, și să nu încetăm să Îți recunoaștem prezența iubitoare și binefăcătoare! Îți mulțumim că privirea și stăpânirea Ta sunt neîncetat asupra noastră și asupra tuturor împrejurărilor în care ne aflăm! Dorim ca și noi să ne adâncim mereu privirea în Cuvântul Tău, să fim statornici în credință și să mergem mai departe pe calea vieții binecuvântate de Tine! Avem nevoie de însoțirea, ocrotirea și biruința Ta asupra tuturor amenințărilor și pericolelor care ne înconjoară. Îți mulțumim și Te slăvim în veci, Tată, Fiu, Duh Sfânt! Amin.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 482
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni