Devoțional - Psalmul 13
Autor: Gabi Gheorghiaș  |  Album: La adăpostul Cuvântului - Psalmi  |  Tematica: Citire de fiecare zi
Resursa adaugata de dan4net in 02/02/2023
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Referințe

„Până când, Doamne, mă vei uita neîncetat? Până când Îți vei ascunde Fața de mine? Până când voi avea sufletul plin de griji și inima plină de necazuri în fiecare zi? Până când se va ridica vrăjmașul meu împotriva mea? ... Eu am încredere în bunătatea Ta, sunt cu inima veselă din pricina mântuirii Tale: cânt Domnului căci mi-a făcut bine!" - Psalmul 13:1-2,5-6

Experiențele trăite cu Dumnezeu în trecut, purtarea Lui de grijă și izbăvirile de care ne-a făcut parte, toate acestea și multe altele constituie motive de încurajare și încredere, mai ales în momentele dificile prin care trecem în prezent. Sunt însă și împrejurări când rămânem doar cu nădejdea de mai bine. În astfel de momente, știind că planul lui Dumnezeu pentru noi include fiecare etapă din viețile noastre, că El ne păstrează aceeași dragoste și că are toate lucrurile și împrejurările în mâna Sa, nu trebuie să ne pierdem pacea și bucuria. Chiar dacă nu se întrevede nici o schimbare la orizont, oricând Dumnezeu poate să intervină și să lucreze potrivit cu harul Său minunat și cu resursele Sale necunoscute nouă.

Rugăciune

Tatăl nostru care ești în ceruri, ne închinăm și Îți aducem laudă și mulțumire pentru că putem să venim înaintea Ta în orice vreme, loc sau stare ne-am afla! Recunoaștem că uneori suntem copleșiți de probleme și nevoi care ne determină să întrebăm: de ce? ... de ce eu? ... cum? ... până când? ... Te rugăm ca și în asemenea perioade apăsătoare să ne dai pacea și asigurarea că dragostea, bunătatea și îndurarea Ta nu se împuținează și nu trec! Te slăvim că și în mijlocul celor mai mari furtuni avem ocazia să vedem intervenția și minunile Tale glorioase! Îți mulțumim că mântuirea Ta este deplină și veșnică, mai presus de orice necaz, suferință și chiar de moarte! Îți mulțumim și Te slăvim în veci, Tată, Fiu, Duh Sfânt! Amin.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 505
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni