Devoțional - Psalmul 20
Autor: Gabi Gheorghiaș  |  Album: La adăpostul Cuvântului - Psalmi  |  Tematica: Citire de fiecare zi
Resursa adaugata de dan4net in 02/02/2023
    12345678910 0/10 X
Referințe

„Să te asculte Domnul în ziua necazului... să-ți trimită ajutor din locașul Său cel Sfânt... Să-ți dea ce-ți dorește inima, și să-ți împlinească toate planurile tale! ... Știu de acum că Domnul scapă pe unsul Său, și-i va răspunde din ceruri, ... prin ajutorul atotputernic al dreptei Lui." - Psalmul 20:1,2, 4,6

În anumite situații ne facem urări speciale unii altora, în care pomenim și Numele lui Dumnezeu; însă este important ca fiecare dintre noi să luăm aminte și să ne însușim acele mesaje. Astfel, atât cei care transmitem un mesaj cât și cei cărora îl adresăm, dovedim faptul că înțelegem și prețuim relevanța, importanța și puterea Cuvântului lui Dumnezeu pe care îl găsim în Sfânta Scriptură. Suntem binecuvântați și fericiți atunci când putem mărturisi faptul că Cel Atotputernic și Sfânt este cu noi, că a intervenit și ne-a fost binevoitor în diverse circumstanțe grele din viața noastră. Aceeași stare de împlinire sufletească o avem și atunci când viața noastră este curată și plăcută înaintea lui Dumnezeu.

Rugăciune

Doamne, Creatorul și Tatăl nostru, Îți aducem închinare și Îți mulțumim pentru valoarea și puterea Cuvântului Tău! Îți mulțumim că vrei să ne binecuvântezi și să ne fericești prin cunoașterea și împlinirea lui în viața noastră! Dorim să fim tot mai mult transformați în cararacterul nostru, potrivit voii Tale sfinte, arătând celor din jur că suntem preocupați și dedicați trăirii unei vieți de supunere față de Tine! Ajută-ne, Te rugăm, să transmitem mesaje prin care să fie reflectate înțelepciunea, dragostea și bunătatea Ta, cu folos veșnic în viețile noastre și ale tuturor! În Numele Domnului și Mântuitorului nostru Isus Hristos și prin Duhul Sfânt, ne rugăm! Amin.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 608
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni