Revoluția inimii
Autor: Carmen Iene  |  Album: Libertate creştină pentru femei  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Neftali_123 in 10/09/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
 

, , Un cuvânt spune Domnul și femeile aducătoare de vești bune sunt o mare oștire"

Revoluția inimii  

”Revoluția inimii”sunt cuvintele care m-au cercetat din primele clipe ale zilei.

Îl auzeam pe Domnul cum îmi dădea răspuns frământarilor mele de care am avut parte în ultimele zile.
Ce înseamna de fapt o revoluție; am consultat  dexul să înțeleg mai bine acest cuvânt. Mi-am amintit de orele de istorie unde studiam revoluția din 1848, sau chiar am încercat sa retrăiesc puțin evenimentele revoluției din 1989, când eram încă o adolescentă la începutul vieții.

Revoluția înseamnă transformare radicală într-un domeniu, înseamnă schimbare bruscă și de obicei violentă printr-un salt a unui fenomen care trece de la o stare calitativă veche la o stare calitativa nouă. Ce minunat e Domnul; nici nu putea defini mai bine starea în care ma aflu, cât de bine ne cunoaște pe fiecare, mă uimeste înțeleciunea lui Dumnezeu.

Într-adevar când auzi de revoluție gândul te duce la luptă, răscoală, nesiguranță, frica, teamă, panică și chiar moarte. O revolutie este gălăgioasă se face auzită, zguduie din temelii, zdruncină totul în jur, provoacă haos, este ca o furtună dezlanțuită în toată puterea ei. Revoluția este pragul prin care treci de la un sistem învechit si adânc înrădăcinat care-ți aducea o oarecare siguranță la unul complet nou inovator în toate domeniile, care te face să te simți pășind pe ape mari ale credinței lăsându-te complet dus de valul nou, neavând nici o forma de siguranță, nimic de care sa te mai poți ține agătat.

Fără o revoluție în adâncul fiintei tale nu poți sa treci în noua dimensiune ce o are pregatită Domnul Isus pentru tine. Îmi veneau in minte cuvintele lui Isus din Matei 10:35 si Luca 12:51 în care ne spune că El nu a venit să aducă pacea pe pamant, ci sabia. Mi se deslușesc în minte cuvintele lui Ioan Botezatorul cu privire la revoluția care urma să vina prin Isus din Luca 3:9, Mt 3:10,1-

„Iată că securea a și fost înfiptă la rădăcina pomilor: deci orice pom care nu face rod bun, va fi taiat și aruncat in foc.
Cât despre mine, eu vă botez cu apă spre pocăința; dar Cel ce vine dupa mine este mai puternic decat mine, și eu nu sunt vrednic sa-I duc încălțămintea. El vă va boteza cu Duhul Sfant și cu foc.”

Vine un moment în viața ta sau poate chiar a venit deja când începe revoluția inimii tale, când te simți neputincios și gol, când te simți singur și sărac când simți că nu mai ai putere să lupti în rugăciune, când te simti dezorientat, când simți ca nu te poți schimba și nici să te apropii mai mult de Dumnezeu. Ferice de tine că te simti așa, ești sărac in duh si tocmai ti-ai recunoscut sărăcia ta spirituală. Acesta este momentul în care poate lucra Duhul Sfant în tine. Ai recunoscut tocmai ca nu-l iubești așa de mult pe Dumnezeu fiindcă ai fost atât de preocupat de tine până în acest moment. Bucură-te că umbli în adevăr, într-adevăr nimeni nu-L Iubește pe Isus mai mult decât Duhul Sfant. Te simți descoperit și gol, așa s-a simțit si Petru când a inceput transformarea în el dupa ce și-a văzut nimicnicia lepădându-se de trei ori de Isus. Te simți orb deoarece ai văzut creștinismul atât de deformat până acum, ai vazut prin ochii tăi ceea ce ți-a placut ție să vezi și acum ai orbit în aceasta răscoala a ființei tale; așa s-a simtit si Pavel pe drumul Damascului când a avut loc întâlnirea cu Isus. Simți că tot ce-a fost vechi s-a sfarșit pentru tine, chiar simți că nu mai ai nici putină viața in tine, cum mori încetul cu încetul, așa s-a simtit si Ioan la crucea lui Isus când a vazut ultimele clipe de agonie din viața lui Isus. Acolo in acele momente de suferință la cruce a murit „fiul tunetului” și a inceput transformarea lui in apostolul dragostei. Dacă dorești să schimbe Domnul ceva mai mult în tine și în jurul tău roagă-te împreună cu mine:

DOAMNE VREM O REVOLUȚIE ÎN INIMILE NOASTRE ÎNTAI ȘI SI DOAMNE NU TE OPRI AICI CONTINUA REVOLUȚIA ÎN ORAȘUL NOSTRU SI APOI IN TOATA ȚARA. STIM DOAMNE CĂ TREBUIE SA TRECEM PE AICI. STIM DOAMNE CA NE AȘTEAPTĂ LUPTA, NU VREM SA FIM NERODITORI. BOTEAZĂ-NE CU FOC, SĂREAZĂ-NE CU FOC. VREM SĂ FIM UCENICII TĂI ȘI SĂ PLĂTIM PRETUL. AMIN.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 655
  • Export PDF: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni