Din locul limitării spre locul destinului tău
Autor: Carmen Iene  |  Album: Profetic  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Neftali_123 in 18/02/2022
    12345678910 0/10 X

Geneza 32:1-2 

, , Iacov și-a văzut de drum și l-au întâlnit îngerii lui Dumnezeu. Când i-a văzut, Iacov a zis: „Aceasta este tabăra lui Dumnezeu!” De aceea a pus locului aceluia numele Mahanaim (Tabără îndoită).” 

După douăzeci de ani petrecuți în casa lui Laban, dintr-un loc al limitării, spre locul destinului, Iacov pornește la drum cu toată familia lui.

În călătoria spre destinul tău, spre binecuvântarea ta, ai parte de ajutor dublu, un ajutor pamântesc și unul ceresc. Pe lângă resursele naturale pe care Domnul le așează în favoarea ta, iși trimite îngerii Lui din cer, pentru a lupta pentru tine și a-ți favoriza intrarea în destinul tău. Operăm în acest tărâm natural, dar trebuie să  învățăm să operăm și cu cel ceresc, în domeniul spiritual prin mijlocire.

  Trebuie să învățăm să facem parteneriat cu cerul, să mergem în cadență cu voia si inima lui Dumnezeu, să ne lăsăm purtați de Duhul lui Dumnezeu, pe aripile Lui, cum vrea El, să ne lăsăm duși de curenții râului lui Dumnezeu, să se miște în cursul Lui așa cum ne călăuzește El. Nu suntem singuri, Duhul Sfânt locuiește în noi și îngerii lui Dumnezeu ne vin in întâmpinare pe calea destinului nostru să ne ajute. Aleluia!

     

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 319
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni