Parfumul perfect
Autor: Carmen Iene  |  Album: Libertate creştină pentru femei  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Neftali_123 in 29/08/2018
    12345678910 0/10 X

Îmi plac foarte mult parfumurile și mereu am fost în căutarea parfumului perfect pentru mine. În magazinul de parfumuri pe lânga unele trec, pe altele le testez, pe lânga altele trec fugitiv cu ochii la denumirea lor. Toate sunt deosebite si speciale în felul lor; mă decid la unul pe care vreau să-l cumpăr, dar când ajung acasă cu noua achiziție parcă nu mai îmi place la fel de mult cum îmi plăcea acolo în magazin. Oare de ce? Cred ca vi s-a întâmplat și vouă acest lucru?
Când eram în lume le adoram și-mi doream cât de multe, fiecare achiziție sau cadou primit era ridicat la rangul de trofeu. Când m-am întors la Dumnezeu m-am pocâit de aceasta idolatrie. Nu spun că am încetat sa le mai folosesc; dar am învățat să-l întreb pe Isus, Domnul Meu de orice nedumerire de a mea oricât de ridicolă ar părea în ochii unora și să-L implic în toate, chiar și în alegerea unui parfum.
”Doamne care este parfumul perfect pentru mine?”
Parfumul perfect nu se găsește pe pământ, el este de origine divină și vom avea parte de el in veșnicie alături de Domnul si Mântuitorul nostru Isus Cristos. Într-un mod supranatural el coboară din cer în inimile noastre atunci când î-L acceptăm pe Isus în inimile noastre ca Fiul Lui Dumnezeu, care s-a jertfit pentru păcatele noastre, s-a înalțat la cer și sade la dreapta Tatălui. Însa acest parfum se poate risipi în lume, poate să-și piarda aroma, sau în unele cazuri cei care au avut parte de el să uite de mireasma sublimă a cerului.

Putem să menținem acest miros plăcut prin iubirea noastră, mulțumirea si lauda plină de adorare, prin sfintirea noastră, prin dedicarea noastră cu tot ce avem și cu tot ce suntem față de Cel ce merită toată cinstea si onoarea! Glorie lui Isus! Acestea sunt jertfele de miros plăcut care se înalță spre cer. (efeseni 5:2)
Învăluiți cu acest parfum, vom răspândi aroma cunoștinței lui Isus pe unde vom trece.

2Corinteni 2:15,6 – ”În adevăr, noi suntem înaintea lui Dumnezeu, o mireasma a lui Hristos printre cei ce sunt pe calea mântuirii și printre cei ce sunt pe calea pierzării:
pentru aceștia, o mireasma de la moarte spre moarte; pentru aceia, o mireasma de la viată spre viață. Și cine este de ajuns pentru aceste lucruri?”
VREI SĂ AI PARTE ȘI TU DE PARFUMUL PERFECT?
Draga mea, să știi că păcatul din viața omului este un parfum plin de duhoarea morții, așa cum încerci sa parfumezi o piele nespălata, ( ce urât si dezgustator lucru)În schimb neprihănirea căpătata prin Hristos(pacate spălate în sângele Mielului, oricât ar fi de negre se vor face albe ca zapada), este un parfum care miroase a viață veșnică!
Să știi că toate lucrurile ce se află pe acest pamânt vor trece într-o zi, toate frumusețile si desfătările acestei lumi se vor transforma în gunoaie, fiindcă va veni o zi în care Domnul Dumnezeu, se va socoti cu omenirea și aceia care nu au acceptat darul fără de plată oferit omenirii  prin Fiul Său Isus, vor avea de suferit. (Vă citez din biblia versiune avansată ca să se înțeleaga mai bine:

Isaia 3:18-24-
”În acea zi, Stăpânul le va îndeparta frumusețea verigilor, a bijuteriilor în forma de soare, a celor în formă de luna, a cerceilor, a brățărilor și a fașiilor lungi din voal. El le va distruge voalurile de pe cap și lănțișoarele de la glezna, brâielor, sticluțelor cu parfum, amuletele, inelele, sigiliul, inelele din nas, hainele lungi de sărbătoare, cămășile, robele, săculeții, oglinzile, turbanele, eșarfele. În loc de parfum va fi miros urât; în loc de brâie va fi o funie, în loc de păr aranjat, va fi chelie, în loc de haină frumoasă, va fi sac strâmt. În loc de frumusețe va fi însemnare cu fierul rosu.”
PARFUMUL PERFECT PENTRU TINE ESTE ISUS, EL VREA CA TU SĂ ACCEPȚI ÎN DAR PARFUMUL NEPIERITOR AL VIEȚII VEȘNICE, PARFUMUL NEMURIRII, EL VREA SĂ RĂMÂI MEREU PARFUMATĂ CU EL ȘI PE UNDE CALCĂ TALPA PICIORULUI TĂU SĂ SE DEGAJE CERUL ÎN TOATA SPLENDOAREA LUI. PRIMEȘTE-L PE ISUS ȘI NU RATA SĂ TREACĂ MÂNTUIREA PE LÂNGA TINE. TU AI NEVOIE DE DESFĂTĂRI VEȘNICE, NU DE PLĂCERI DE O CLIPA, SAU DE UN PARFUM PE CARE L-AI CUMPĂRAT SI ODATĂ CE AI AJUNS ACASĂ CU EL NU-ȚI MAI PLACE. NIMIC DIN LUMEA ACEASTA NU TE SATISFACE, UN GOL VA RĂMÂNE MEREU IN INIMA TA, FIINDCĂ ACEL GOL ESTE IN FORMA DE CRUCE ȘI NU POATE FI UMPLUT DE NIMENI SI NIMIC, DOAR DE ISUS.

EU AM UMPLUT ACEL GOL DIN INIMA MEA CU ISUS, VREI SĂ-L UMPLI ȘI TU?

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 849
  • Export PDF: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni