Zece ani şi o zi...
Autor: Ciprian Muresan  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de MihailCiprianMuresan in 22/11/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

   Zece ani şi o zi...

   La o zi, dupa cei zece ani, vreau si eu sa fac urari acestui site crestin, si as indemna  pe toti care scriu sau  se bucura de  resursele adunate aici sa faca urari acestui site. Haideti sa nu fim niste zgarciti atunci cind vine vorba de a da, si hamnisiti atunci cind vine vorba de a primi!

   Dumnezeu sa binecuvanteze  pe tineri si tinerele, pe parintii lor si pe fratii lor, pe copiii lor (daca au copii) si pe sotiile lor sau sotii lor pentru aceia care sunt casatoriti, pentru munca de echipa pe care o depun pentru a  tine in viata o banca a valorilor crestine plina de resurse crestine.

   Resurse crestine  este  de aproape sau de departe un fel de banca al adevaratelor comori. De aici, resursele se iau ca sa se foloseasca  in locurile unde este  nevoie de ele, la biserica si acasa. Am un vis pentru acest site, ca el sa ajunga un mod de verificare al fiecarei adunari sau biserici in parte din Romania si diaspora. Dupa cum, fiecare biserica, de sarbatoarea roadelor, isi aduce in ea bostani, struguri, grau si cosulete cu mere si alte roade ale pamantului, tot asa ar trebui ca fiecare biserica sa se verifice prin acest site ce fel de comori ies din ea, si la ce sunt bune. Si nu cred ca poate exista mai mare bucurie decat aceea  ca tinerii adolescenti dintr-o biserica de pilda, sa fie  cautatori de comori, apoi aducatori de comori pe acest site. Ca, decat sa  fie  parte din cluburi on line cu jocuri, mai bine sa fie parte  din acest site unde  isi pot descoperi talantul, sau isi pot folosi timpul benefic pentru cei din jur, si mai ales pentru cei necredinciosi. Eu cred ca multi oameni cu talanti si daruri stau nedescoperiti, fiindca nu sunt indemnati catre acest site.

   As vrea sa indemn pe cei care vin sa ia resurse de aici sa  aibe o continuitate cu site-ul si sa aduca si ei ceva in schimb. Daca au venit sa ia comori de pret, sa aduca in schimb untdelemn. As vrea sa incurajez parinti de copii, sa aduca copiii pe site daca tot au la indemana internetul, ca aici ei sunt in siguranta, cu mult mai in siguranta ca in adanca lume a  stricaciunii virtuale care  e doar la un click distanta de ei si de copilasii lor.

   As dori ca acest site sa ramana un popas al tuturor crestinilor vorbitori de limba romana, un loc unde sa fie gasita mancare  proaspata, o visterie unde se gasesc lucruri  vechi si lucruri noi. As dori ca de pe acest site, cel flamand sa plece satul, iar cel satul sa plece flamand.

   Multumesc Domnului pentru fiecare persoana care se ocupa de site, si cred ca fiecare persoana fie ca vrea sau nu vrea, fie ca stie sau nu stie, fac ceea ce a hotarat mai dinainte Dumnezeu ca ele sa faca.

   Acest site este casa unde cel cu talant se intalneste cu zarafii. Acest site este casa unde  cel cu talant isi lucreaza o parte din talanti, dar unde zarafii  pun in negot totul.

   Sa ramana acest site un drum al luminii, un loc al adevarului!

   Dumnezeu sa binecuvanteze pe toti cei care lucreaza la resurse crestine, dar si pe aceia care din umbra îi sustin, îi ajuta si îi inteleg, si fiindca majoritatea lor sunt tineri, Dumnezeu sa binecuvanteze pe parintii lor ca au dat tarii noastre si crestinismului copii care lucreaza pentru Imparatia lui Dumnezeu.

22 noiembrie 2015

Ciprian Muresan, Irlanda

pentru siteul creştin RESURSE CREŞTINE

la sărbătoarea de 10 ani de existenţă

Amin, fiţi binecuvântat şi dumneavoastră frate Ciprian! Mulţumim Domnului unii pentru ceilalţi!
Adăugat în 22/11/2015 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 757
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni