În dragoste nu este frică
Autor: Corneliu Mirăuţi  |  Album: Privește la Hristos!  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de corneliumirauti in 23/05/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

Am întâlnit oameni care se tem să pronunțe sau să audă cuvântul ,,diavol''.Unii din ei frecventează o adunare, alții nu, dar totuși se tem de acest cuvânt. De ce se tem de vrăjmaș cei care spun că sunt pocăiți? Te-ai întrebat vreodată? Poate te numeri și tu printre ei...

Ești puternic nu atunci când doar te aperi, ci când ataci.Dumnezeu vrea să atacăm terenul vrăjmașului, dar cum să ataci terenul celui de care ți-e frică? Cum să îți descopere Dumnezeu tactica vrăjmașului de a amăgi dacă tu ești fricos? Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste și chibzuință.Te temi de cel care a fost biruit de Domnul Isus? Tu pe cine ai în tine? Nu zice Galateni3:27,,Toți care ați fost botezați pentru Hristos, v-ați îmbrăcat cu Hristos."?

Sunt mulți care trăiesc o pocăință acasă-adunare-acasă și-atât, iar când vine vorba de un demonizat, toți se feresc, se tem.Mulți spun ca să meargă doar cei autorizați.Dar tu care l-ai primit pe Hristos ce ești? Ce fel de autorizație îți mai trebuie, dacă tu îl ai pe Hristos în tine?

Cuvântul lui Dumnezeu spune la Apocalipsa 21:8 ,,Dar cât despre FRICOȘI...partea lor este în iazul cu foc și cu pucioasă, adică moartea a doua." Pe creștinii adevărați îi caracterizeze doar o singură frică, cea de Dumnezeu, nu de ziua de mâine, nici de oameni, nici de diavol.

Nu deznădăjdui! Primește-L pe Hristos în inima ta și El va alunga orice teamă.

Harul și pacea să vă fie înmulțite prin cunoașterea lui Dumnezeu și a Domnului nostru Isus Hristos!



Bun indemn. Fie slavit Domnul Isus in veci.
Adăugat în 23/05/2013 de MihailCiprianMuresan
Copii lui Dumnezeu vorbesc ce le dă Duhul Sfânt să vorbească.Nu poți face o regulă despre ce să vorbești mai mult sau mai puțin, pentru că atunci nu mai mergi călăuzit de Duhul, ci de regulă, sau de pomul binelui și răului.Crezi că ceva e bine și vorbești, iar ce crezi că nu e bine, nu vorbești, dar asta nu aduce viață, pentru că tot ce vine din pomul binelui și răului aduce moarte.Pomul vieții aduce viață veșnică, iar acea viață veșnică se transmite prin călăuzire, și nu prin reguli. Nu am menționat rândurile de mai sus o învățătură precum că ar trebui să vorbim numai de vrăjmaș sau numai de Dumnezeu.Am spus doar de frica de a vorbi de vrăjmaș.Dumnezeu vrea să dea pe față amăgirea cu care vrăjmașul îi ține legați pe mulți și vechi ,,creștini", dar dacă cei mai mulți se tem să audă de el, cum să mai și dea pe față lucrătura lui ascunsă? Mă tem că cei care se tem de vrăjmaș, sunt cei mai bine legați...
Nu fac o regulă despre cine și ce trebuie să vorbim...Nu vreau să trăiesc după un set de reguli și nu îndemn pe nimeni să facă acest lucru.
Îndemn pe toți care citesc aceste rânduri să-și pună toată nădejdea în Hristos, să nu se teamă de nimic, iar când Duhul îi călăuzește, să dea pe față amăgirile diavolului fără nici o frică!
Adăugat în 23/05/2013 de corneliumirauti
3lucruri sunt necesare pentru lupta spirituală:să te cunoști pe tine însuți, să-L cunoști pe Dumnezeu și să cunoști tactica vrăjmașului.În orice luptă de pe pământ, fiecare a căutat să descopere planul și metodele de luptă ale inamicului.Așa este și pe plan spiritual.Ai nevoie de lumină din partea lui Dumnezeu să vezi metodele de amăgire.De la început omul a fost biruit prin amăgire, iar mijloacele de amăgire sunt cu miile și sutele de mii.Când îți dai seama de acest lucru, vezi nevoia foarte mare de lumină și călăuzire.

Împotriviți-vă diavolului tari în credință și el va fugi de la voi!

...când va veni Fiul Omului va găsi El credință pe pământ?...căci fără credință este cu neputință să-i fim plăcuți Lui!

Crezi că ești plăcut înaintea lui Dumnezeu?
Adăugat în 24/05/2013 de corneliumirauti
Domnul Isus este cu tine Cornel!! Dacă te-a pus pe Stâncă ești la adăpost iar cel rău nu are nici o putere asupra ta. Mergi inainte că-i nevoie de această învăț.
Adăugat în 27/06/2017 de Maria18
Statistici
  • Vizualizări: 2287
  • Comentarii: 4
Opțiuni