Poate ai uitat de când nu mai înaintezi
Autor: Corneliu Mirăuţi  |  Album: Privește la Hristos!  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de corneliumirauti in 28/11/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

Domnul Isus a fost despărțit de Dumnezeu pentru o clipă, gustând iadul în locul tău ca să ai intrare liberă în Împărăția Lui.

De ce nu îți îndrepți pașii spre El? Frecventezi o adunare, te-ai obișnuit cu programul, știi totul dinainte cum se va desfășura și te întorci înapoi acasă neschimbat.Dacă cineva te deranjează strigi, te mânii când nu-ți merg lucrurile cum ai vrea, ești obișnuit cu păcatul nepăsării și al lăcomiei după bani.Ai privirea mereu îndreptată spre lucrurile de pe pământ căutând mereu împlinirea, care nu mai vine... De ce îți place să te lași amăgit de Satan și azi și mâine și poimâine? De ce îți schimbi vocea când te întâlnești cu un frate din conducerea adunării din care faci parte, iar când ești la lucrul tău ești mereu același om nervos de ani și ani de zile? A spus vreodată Domnul Isus că sunt oameni pe care nu-i poate scăpa de duhul mâniei? Este ceva imposibil pentru Dumnezeu? Dacă nu găsești rezolvare la problemele tale, iar frații tăi sunt la fel ca și tine și îți zic că aceasta este ceva normal, să te mai mânii din când în când, să strigi, să fii supărat atunci când se ivește ceva, îți zic că Domnul Isus dorește să vii la El. Îți vei zice, dar am venit la El de atâția ani și sunt pocăit, merg la adunare în fiecare duminică... Nu...vino la El...la acel Isus care are putere și viață pentru tine... Sunt atâtea învățături pe care le-ai crezut că au venit de la Hristos, și tu nu ai primit viață... Ți s-a spus să nu te mânii, să nu strigi, să fii calm, te-ai controlat o perioadă, te-ai străduit și până la urmă tot nu ai reușit... Știi de ce?Pentru că nu a fost Isus în acele învățături.El nu îți spune ce să faci...El îți spune, primește-Mă pe mine să fac totul în locul tău...lasă-Mă pe mine să trăiesc în locul tău...

Nu crede că trecând din viața aceasta vei scăpa de păcat, de fire...Dumnezeu vrea acuma, cât trăiești, să fii cu adevărat împlinit, să simți viața Lui în tine... Te-ai gândit vreodată ce înseamnă viață lui Dumnezeu? Știi că natura ei este cu totul opusă vieții naturale cu care te-ai născut? Roagă-L pe Dumnezeu să te scoată la pășune, la ape de odihnă.Încrede-te în El și nu îți mai iubi viața.Nu te uita la ce vor zice cei din jur.

Ascultă-I susurul blând și urmează-I cursul...

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
Opțiuni