Unde cauți înțelepciunea?
Autor: Corneliu Mirăuţi  |  Album: Privește la Hristos!  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de corneliumirauti in 25/04/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

Cel ce vrea să găsească un lucru, trebuie să caute.Dar înainte de a căuta, trebuie să știe despre natura lucrului ce-l caută.Nu poți găsi un lucru spiritual printre lucrurile firești.

Vrei să fii înțelept?Caută înțelepciunea, dar nu o căuta pe cea de jos.1Cor3:19,,Înţelepciunea lumii acesteia este o nebunie înaintea lui Dumnezeu." Dacă o vrei pe cea de sus, pentru cei de jos vei fi nebun-1Cor4:10, dar nu e important cum ești înaintea lumii, ci cum ești înaintea lui Dumnezeu.

Caută să-L cunoști pe Hristos.El a fost făcut pentru noi înțelepciune-1Cor1:30, nu îl evita.Indiferent câți ani are un om pe acest pământ, înțelepciunea numai Hristos o dă, nu experiența vieții.Caută de tânăr înțelepciunea și când vei îmbătrâni nu te vei sătura, nici nu îți va fi greu să alergi după ea.

Iov32:7-9,,Eu îmi ziceam: să vorbească bătrânețea, marele număr de ani să învețe pe alții înțelepciunea.Dar de fapt, în om, duhul, suflarea Celui Atotputernic dă priceperea.Nu vârsta aduce înțelepciunea, nu bătrânețea te face în stare să judeci."

Hristos este Cel ce vrea să fie Înțelepciunea ta.Primește-L în viața ta și El îți va îndrepta viața spre cele mai ascunse comori divine.

Sfântă și proaspătă e înțelepciunea din Scripturi, de pe buzele unui tânăr! Domnul sa te umple deplin și necurmat cu Înțelepciunea Sa!
Adăugat în 25/04/2013 de loredanam
Fie tânăr, fie bătrân, înțelepciunea nu aparține omului ci numai lui Hristos.Orice dar îl primim de la Tatăl luminilor în care nu este nici schimbare, nici umbră de mutare.Totul e perfect și stabil pentru El.Lumina Lui nu este ca cea a Soarelui, odată pe o parte de pământ, odată pe cealaltă, ci întotdeauna peste întreg pământul, peste toți cei ce-L primesc.
Adăugat în 26/04/2013 de corneliumirauti
Statistici
Opțiuni