În dragoste nu este frică
Autor: Corneliu Mirăuţi
Album: Privește la Hristos!
Categorie: Diverse

Am întâlnit oameni care se tem să pronunțe sau să audă cuvântul ,,diavol''.Unii din ei frecventează o adunare, alții nu, dar totuși se tem de acest cuvânt. De ce se tem de vrăjmaș cei care spun că sunt pocăiți? Te-ai întrebat vreodată? Poate te numeri și tu printre ei...

Ești puternic nu atunci când doar te aperi, ci când ataci.Dumnezeu vrea să atacăm terenul vrăjmașului, dar cum să ataci terenul celui de care ți-e frică? Cum să îți descopere Dumnezeu tactica vrăjmașului de a amăgi dacă tu ești fricos? Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frică, ci de putere, de dragoste și chibzuință.Te temi de cel care a fost biruit de Domnul Isus? Tu pe cine ai în tine? Nu zice Galateni3:27,,Toți care ați fost botezați pentru Hristos, v-ați îmbrăcat cu Hristos."?

Sunt mulți care trăiesc o pocăință acasă-adunare-acasă și-atât, iar când vine vorba de un demonizat, toți se feresc, se tem.Mulți spun ca să meargă doar cei autorizați.Dar tu care l-ai primit pe Hristos ce ești? Ce fel de autorizație îți mai trebuie, dacă tu îl ai pe Hristos în tine?

Cuvântul lui Dumnezeu spune la Apocalipsa 21:8 ,,Dar cât despre FRICOȘI...partea lor este în iazul cu foc și cu pucioasă, adică moartea a doua." Pe creștinii adevărați îi caracterizeze doar o singură frică, cea de Dumnezeu, nu de ziua de mâine, nici de oameni, nici de diavol.

Nu deznădăjdui! Primește-L pe Hristos în inima ta și El va alunga orice teamă.

Harul și pacea să vă fie înmulțite prin cunoașterea lui Dumnezeu și a Domnului nostru Isus Hristos!

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/109474/in-dragoste-nu-este-frica