Unde cauți înțelepciunea?
Autor: Corneliu Mirăuţi
Album: Privește la Hristos!
Categorie: Diverse

Cel ce vrea să găsească un lucru, trebuie să caute.Dar înainte de a căuta, trebuie să știe despre natura lucrului ce-l caută.Nu poți găsi un lucru spiritual printre lucrurile firești.

Vrei să fii înțelept?Caută înțelepciunea, dar nu o căuta pe cea de jos.1Cor3:19,,Înţelepciunea lumii acesteia este o nebunie înaintea lui Dumnezeu." Dacă o vrei pe cea de sus, pentru cei de jos vei fi nebun-1Cor4:10, dar nu e important cum ești înaintea lumii, ci cum ești înaintea lui Dumnezeu.

Caută să-L cunoști pe Hristos.El a fost făcut pentru noi înțelepciune-1Cor1:30, nu îl evita.Indiferent câți ani are un om pe acest pământ, înțelepciunea numai Hristos o dă, nu experiența vieții.Caută de tânăr înțelepciunea și când vei îmbătrâni nu te vei sătura, nici nu îți va fi greu să alergi după ea.

Iov32:7-9,,Eu îmi ziceam: să vorbească bătrânețea, marele număr de ani să învețe pe alții înțelepciunea.Dar de fapt, în om, duhul, suflarea Celui Atotputernic dă priceperea.Nu vârsta aduce înțelepciunea, nu bătrânețea te face în stare să judeci."

Hristos este Cel ce vrea să fie Înțelepciunea ta.Primește-L în viața ta și El îți va îndrepta viața spre cele mai ascunse comori divine.

Preluat de la adresa: https://www.resursecrestine.ro/devotionale/108559/unde-cauti-intelepciunea