Glorificat sa fie Domnul Isus Medicul meu Suprem !
Autor: Dănuț Burla  |  Album: Binecuvinteaza suflete pe Domnul  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de Danut-Burla01 in 15/03/2024
    12345678910 0/10 X

Glorificat sa fie Domnul Isus Medicul meu Suprem!

 

Psalmul 103.

Binecuvinteaza suflete pe Domnul, si tot ce este in mine sa binecuvinteze Numele Lui Cel Sfint! Binecuvinteaza suflete pe Domnul, si nu uita nicuna din binefacerile Sale! El i-ti iarta toate faradelegile tale. El i-ti vindeca toate boalele tale. El i-ti izbaveste viata din groapa, El te incununeaza cu bunatate si indurare. El i-ti satura de bunatati batrinetea si te face sa intineresti iarasi ca vulturul. Cum se indura un tata de ciopiii lui asa se indura Domnul de cei ce se tem de El. Caci El stie din ce suntem facuti. I-si aduce aminte ca suntem din tarina.

Psalmul 20 versetele 1,2.

Sa te asculte Domnul in ziua necazului, Sa te ocroteasca Numele Dumnezeului lui Iacov. Sa-ti trimita ajutor din Locasul Lui Cel Sfint, si sa te sprijineacsa din Sion.

Prin harul Domnului Isus, prin iubirea Sa divina, mi s-a adaugat inca zile zic eu, traiesc printr-o noua minune de vindecare a Domnului in trupul meu.

Poate unii vor judeca si nu vor crede, dar rog pe Domnul Isus care merita toata Gloria sa-i intareasca in credinta si sa-i ierte. Eu scriu spre Gloria lui Dumnezeu, despre ultima vindecare traita.

Cind Domnul Isus vindeca, mai opereaza pe viu, mai vindeca si in timp sa nu uitam sa-L marturisim si sa-L proslavim pe El. Noi uitam de multe ori sa-I multumim ca si cei zece leprosi, rar se intoarce unul.

Acum cind scriu este ora 00:23,15 Martie, 2024. In luna februarie, pe la jumatatea lunii, anul acesta m-am inbolnavit de o gripa severa zic eu ca atit cunosc.

Nu m-am dus la medic ca nu stiam ce este si credeam ca ma tratez cu ceai, ceva antibiotice, si alimentar naturist. Dar intr-o seara tirziu mi s-a blocat respiratia si chiar daca aveam o tuse foarte dura, din plamini scuipam infectie foarte multa in urma tratamentului administrat, care l-am complectat cu: ceai cu propolis, mincare cu usturoi foarte mult ca el este cel mai tare antibiotic natural, ceai de ceapa care este si el un foarte bun antiseptic, Sirop de catina care mareste foarte mult imunitatea corpului, afine naturale care de asemeni sunt foarte bune in recuperare de anticorpi, (la noi se gasesc inghetate la magazine Colruyt la un prêt foarte bun de 2,09 € punga de 450 grame. Acest tratament doar a inceput sa-mi curete caile respiratorii destul de bine dar era ceva ce eu nu stiam ca am pe caile respiratorii ce ma bloca sa respir. Nu puteam dormi noaptea cind m-am racit zic asa popular cind am contactat aceasta gripa, doar cu fata in jos sau pe fotoliu de la birou in sezut, ca dupa o ora si ceva de somn printr-o tuse convulsiva eliminam mereu infectii din mine.

Ma durea in piept exact unde se bifurca traheea simteam ca un bolovan, si ma intepa in plamini in doua locuri ca niste sageti cind tuseam, iar in laringe eram inflamat dar nu prea tare doar din cauza tusei convulsive pina nu mai puteam sa – mi trag aer. Ma dureau coastele si muschiul toracic intern diafragma si simteam ca mor de durere. Cu toate aceste dureri aveam o pofta de mincare de ne explicat depasita de normal.

In seara aceea cind mi s-a blocat respiratia in tipul tusei, cind m-am oprit am baut un pic de ceai fierbinte sa-mi revin iar dupa aceea am luat tratamentul normal, dar am luat de toate in vreo doua ore si m-am rugat Domnului sa ma vindece ca ma rugam dar nu reuseam sa ma rog mai mult de 5 sau 7 minute din cauza tusei convulsive. Doar cind beam ceva cald sau mincam cald ma mai linisteam putin si puteam sa ma rog sa ma concentrez ce ma rog. In seara aceea m-am rugat asa: Doamne Isuse eu am luat toate leacurile ce le pot suferi ca antibiotice nu mai pot lua ca mi se facea foarte rau si ma ametea de cap, Tu esti Dumnezeu, eu sunt un om bolnav si ticalos, daca vrei sa ma ierti si sa ma vindeci Te rog ca pe un Domn si Dumnezeul meu, daca ma pregatesti pentru vesnicie sa ma iei la Tine vin cu bucurie, dar Te rog nu ma lasa asa in chinul acesta. Tu mi-ai ascultat rugaciunea si ai vindecat asa de multi bolnavi Te rog vindeca-ma si pe mine. Domnul Isus mi s-a aratat intr-o vedenie in timpul acestei rugaciuni, mi-a vorbit despre Planul Sau cu mine si mi-a zis: Nu te teme. Nu mi-a vorbit nimic despre vindecare si nici nu m-am simtit cu nimic mai bine.

Dupa aceea mi-am amintit de o vindecare de care marturisea fratele Tipei Pavel cum se ruga copilul lui si am plins mult. ( Doamne Isuse eu stiu ca Tu vindeci bolnavii numai pe taticul meu nu vrei sa-l vindeci). Postam pe internet dar nu stim ce putere are Marturisirea minunilor lui Dumnezeu. Dupa cum este in mai multe predici puse de frati pe internet in care fratele Tipei spune cum a fost vindecat pe la virsta de 37 sau 38 de ani daca retin bine, acum are 72 de ani este 45 de ani diferenta de timp cind o marturie m-a intarit in credinta si am primit vindecarea Domnului. Noi nu stim sa pretuim aceste mari binecuvintari publicate in media crestina si pe fratii care ne marturisesc aceste minuni. Eu acum la 55 de ani chiar mi-am facut serios caculul ca este de plecare dar inca nu mi-a venit ordinul de la Domnul Isus. Cind nu mai poti respira chiar vezi ca urmatoarea clipa poate fi plecarea de pe pamint si traiesti realitatea in care esti cu Domnul. Mai este de lucrat pentru cer destul de mult dupa cum mi-a vorbit si ma pun la dispozitia Sa cu bucurie.

A doua zi mergeam cu masina intr-o localitate vecina cu ceva interes personal, iar dupa o rotunda ce am iesit pe o strada, deodata am simtit ca nu mai am aer si am oprit masina sa stranut sa ma reglez cu respiratia. In timp ce am stranutat dur tinindu-ma cu mina de piept unde simteam ca am ceva ca un pietroi, deodata mi s-a blocat traheea cu ceva si am horcait asa urit cum ar muri cineva iar din plamini s-a rupt ceva ca un ou de gaina mai mic rotund si oval de vreo 5 cm de lung si 3,5 sau 4 cm in diametru de carne vie ce am scuipat pe strada, am simtit parca mi s-au marit plaminii deodata si am putut respira bine. Am urcat in masina si am mers inca aproximativ un km ajungind la destinatie. Cind am coborit am avut inca o partida de tuse dura in care am mai eliminat doua bucati tot asa ca niste oua mici de carne vie, unul de 2 centimetri si ceva lungime si unul putin mai mic. Am simtit cum s-au rupt din plamini exact de unde simteam sageti cind stranutam. Dupa aceea a durat 3 saptamini acea tuse convulsiva dar Domnul Isus m-a vindecat. Nu am mers la medic ci doar m-am consultat cu un specialist on line dupa acest episod dur.

Acum cind scriu nu mai am nimic ci doar un pic vocea mi-e ragusita si nu pot sa cint, in timpul tusei nici nu puteam vorbi ca nici eu nu ma auzeam bine de slabe sunete ce scoteam.

Incredeti-va in Domnul caci El mai vindeca bolnavii.

 

Fratele Danut Burla

15 03 2024, Braine la Compte, Belgia.

Comentariile sunt oprite pentru această resursă.
Statistici
  • Vizualizări: 77
  • Gramatical incorect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni