CROITI CARARI DREPTE
Autor: Dănuț Burla  |  Album: CROITI CARARI DREPTE  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de Danut-Burla01 in 19/01/2024
    12345678910 0/10 X

SPALAREA PICIOARELOR SCRISA IN BIBLIE ACT SANITAR, ACT SPIRITUAL, OBICEI SI DATINA EVREIASCA

 

Sunt fratele Danut Burla, slujesc ca misionar penticostal in Europa, avind o legatura frateasca cu bisericile romanesti dar si cu bisericile penticostale din Europa ce vorbesc limbi latine, cu bisericile ce vorbesc, franceza, italiana, portugheza, engleza, olandeza si germana.

Locuiesc in Belgia, sunt cetatean roman si belgian, pamintesc: SI CETATEAN AL CERULUI PENTRU VESNICIE stabilit definitiv, credem noi dar; vom vedea Voia lui Dumnezeu pe viitor ca este dreptul Lui sa decida daca ne vrea si in alta parte, viata merge innainte cu El.

Mentionez ca vorbesc si scriu romaneste, franceza si engleza, vorbesc inca olandeza 40%, portugheza 30%, inteleg italiana si spaniola ca sunt asemanatoare in multe cu romana, franceza, portugheza si un pic de germana asa mai turistic.

Am invatat: romana, limba materna in Romania, franceza si engleza in scoalile din Romania, dar m-am perfectionat in franceza in Belgia si Franta, iar in engleza in Belgia, operind pe computer, in engleza si mai tirziu in franceza. Portugheza am invatat-o lucrind in Portugalia si in santiere in Belgia lucrind cu portughezi am avansat mult ca ei nu stiau doar portugheza, rar invata unul din ei franceza si trebuia sa comunicam avind colegi portughezi mecanici si macaragii in santiere de constructii; eu le vorbeam in franceza si le explicam in portugheza cit stiam iar ei ma corectau si asa am invatat limbajul necesar iar ca misionar mai mergem in vizite pe la bisericile portugheze si braziliene care tot portugheza vorbesc si ma chemau adesea frati colegi de munca portughezi si brazilieni.

Limba olandeza am invatat-o lucrind in Belgia mai bine de trei ani in partea olandeza si facind naveta cu autobuzele ce duceau elevii la liceu dimineata aproape doi ani, ma invatau copiii ca eu vorbeam franceza si ei stiau toti dar ma invatau cum se pronunta in olandeza asa de draguti si le povesteam din Romania, Portugalia, Franta pe unde am lucrat ca erau curiosi asa ca copiii.

 

De ce scriu acest mesaj despre spalarea picioarelor?

Astazi, ora 5:30 dimineata, m-am trezit dupa programul obisnuit de saptamina. Fiind Duminica am vrut sa mai dorm, dar Duhul Sfint a venit cu acest mesaj, si mi-a spus subiectul si ordinea de idei amintindu – mi si citeva experiente frumoase si citeva mai putin placute pe care mi - a spus sa le scriu caci eu am vrut doar sa le inregistrez vocal si sa le pun pe youtube.

 

1. SPALAREA PICIOARELOR SCRISA IN BIBLIE

Despre spalarea picioarelor scrie in Sfinta Scriptura Biblia in mai multe locuri chiar din vechime: Genesa: capitolul 18, versetele 1 – 8; capitolul 19, versetele 1-3: capitolul 43, versetele 19-34; Evanghelia dupa Ioan capitolul 13, versetele 1-17; Evanghelia dupa Luca capitolul 22, versetul 26;

Filipeni capitolul 2, versetul 5; 1 Petru capitolul 2, versetele 21-24; capitolul 3, versetele 17-22; Isaia capitolul 53, versetele 7-12.

In studierea acestor versete, gasim explicatia legaturii slujirii pentru mintuirea altora si a jertfirii cu adevarat pentru aproapele nostru, deci lucrarea aceasta este prezentata ca pilda profetic in explicatiile ei biblice. Spiritual: suferind pentru Dumnezeu, facind bine, slujind dupa pilda data de Domnul nostru Isus Hristos, care s-a coborit din ceruri El Fiul lui Dumnezeu in chip de om, si a suferit pentru noi omenirea fiind omorit prin rasticnire pe cruce, impreuna cu tilharii, batjocorit, hulit, scuipat in fata, batut cu bice, imbracat batjocoritor, pusa cununa de maracini pe cap, ca spinii erau niste nuiele cu ghimpi mari ceea ce cresc si azi in Israel, deci A DAT VIATA SA DE FIU DE DUMNEZEU CA JERTFA PE CRUCE PENTRU PACATUL NOSTRU! ACEASTA ESTE PILDA CARE ESTE DESCRISA PROFETIC IN EVANGHELIA DUPA IOAN CAPITOLUL 13.

In vechime spalarea picioarelor o faceau robii cei mai de jos in rang, ca slujire si ritual de primire ospitaliera a unui musafir, dar si ca tratament sanitar de curatenie si un fel de a se simti bine ca intr-o statiune turistica, exemplu de azi cu bai cu jacuzi, piscine, si alte specialitati de bine.

Tind cont de timpul antic, cind omenirea in caldura din orient umbla desculta sau doar cu sandale primitive din piele simpla ce putea sa faca rani, si descult tot erau plini de rani si era o mare nevoie in pustiu, arsita, unde apa este foarte rara sa fie ingrijite picioarele. Nu mai vorbim de faptul ca dumurile erau pline de balegar de animale, otravite de serpii din pustie si alte plante otravitoare libere necontrolate de om la aceea vreme. Iar in vechime cu asemeni obiceiuri mustele erau in maxima lor inmultire din cauza aceasta si nimeni nu le deranja cu nimic.

Ginditi-va ce microbi purtau aceste muste si cit de insalubru era sa mergi pe jos pe un drum.

Dau un exemplu fizic acctual. Daca te culci in pat seara fara sa speli picioarele, te simti destul de incomfortabil si miroase neplacut. Dupa ce te speli pe picioare, si cum noi avem bai si facem bae in fiecare seara? ce placut si odihnitor este dupa o baie? Cred ca aceasta experienta cu spalatul fizica ne vorbeste foarte mult spiritual…

De ce? Spiritual nu poti sa implinesti zis ca act religios spalarea picioarelor decit destul de rar si fara continuitate zi de zi cum este viata cotidiana. Deci ca act spiritual nu este doar spalarea practicata fizic, ci este profetic acest aspect 100%. Nu putem merge pina la absurd si sa spunem matematic ca este abstracta aceasta plida profetica sa o implinim doar fizic ca nu i-si are timpul suficent rezervat in viata noastra. Aceeasi confuzie este si intre CINA DE SEARA SI CINA DOMNULUI.

Sa vedem de ce? Cina Domnului este porunca biblica: ORI DE CITE ORI VA ADUNATI SA FACETI ACEASTA CINA SPRE POMENIREA MEA, SPUNEA DOMNUL ISUS, SI VESTIND MOARTEA SI INVIEREA DOMNULUI ISUS PINA VA VENI EL, SPUNEA APOSTOLUL PAVEL IN CORINTENI. SPALATI DE INTINACIUNILE FIRESTI SI CU UN CUGET CURAT, SPUNEA APOSTOLUL PAVEL.

Deci la Cina Domnului se aduna scaldat complect, nu este ritual ci porunca de curatire, si spalarea picioarelor nu este legata de Cina Domnului ca ritual fizic, ci? O PILDA! SPUNEA DOMNUL ISUS.

O pilda nu este niciodata fizica in contextul biblic ci profetica ca exemplificare fizica.

 

DECI: DOMNUL ISUS NE-A DAT PILDA VIATA SA INTREAGA CA FIU DE DUMNEZEU! SLUJITOR AL MINTUIRII OMENIRII CARE NU A TINUT CONT DE RANGUL SAU DE FIU DE DUMNEZEU CI S-A SMERIT PINA LA CEL MAI DISPRETUIT ROB DIN LUMEA ANTICA SA INTELEGEM. PORUNCA DATA DE EL SA FIM CA EL IN SLUJIRE, SA NE JERTFIM INTREGI FARA REZERVE PENTRU MINTUIREA SUFLETELOR CA DEVIZA A VIETII NOASTRE SUPREMA SI DIVINA ADICA SFINTA SPRE DESAVIRSIRE PENTRU VESNICIA CU DUMNEZEU, FARA REZERVE SI PRIORITATI PERSONALE SI AROGANTE DE STAPINI SI SEFI…

Dau un exemplu real: domnule pastor, pastore! frate pastor, frate Filip, Pavel, Ioan, Daniel etc.

Care este termenul spiritual plin de dragoste frateasca de exprimare si abordare a fratelui care conduce si indrumeza biserica sau mai multe biserici?

Cum ne adresam lui Dumnezeu,

Tata din ceruri, in Numele Domnului Isus te rugam, venim innaintea Ta, i-Ti multumim, Te chemam.

Nu – i spunem: Majestatea Ta Imparat al Imparatilor si Domnul  Domnilor, Preainaltimea Dumneavoastra, Stapin Atotputernic peste tot Universul cel vazut si nevazut, Dumnezeul Dumnezeilor, Domnul Ostirilor……. Aceste titluri le are cu adevarat si nu sunt fictiune sau ierarhice ci Dumnezeiesti.

Dar Domnul Isus ne-a zis si a poruncit sa-i spunem direct: Tatal nostru care locuiesti in ceruri. Chiar in rugaciunea Tatal nostru.

DECI LA ACEASTA SMERENIE NE-A PORUNCIT DUMNEZEU SA TRAIM PENTRU EL PRIN EXEMPLU PRACTIC DAT DE FIUL SAU PREAIUBIT DOMNUL NOSTRU ISUS HRISTOS.

OAMENI SIMPLI, PRACTICI, SMERITI, UMILI, EVLAVIOSI, SINCERI, DESCHISI, DRAGUTI CU TOATA LUMEA, CU UN COMPORTAMENT EXEMPLU DE SLUJIRE DUPA VOIA LUI DUMNEZEU.

 

2. INVATATURA SPALARII PICIOARELOR IN TIMPUL NOSTRU SI MOTIVATIILE EI

In tineretea mea fiind botezat de Dumnezeu cu Duhul Sfint, la o virsta destul de frageda, la 14 ani si cinci luni in clasa 8-a la scoala generala in timpul comunismului din Romania anul 1984, am trecut printr-o schimbare brusca de caracter si spirituala. Aceasta META NOIA, INNOIREA MINTII facuta de Duhul Sfint care a venit si locuieste in mine. Si? s-a vazut si la scoala si peste tot aceasta transformare Dumnezeiasca in mine facuta de Duhul Sfint.

Nu intru in detalii ca nu vreau sa fiu prea lung in scopul de a face o carte sau un mesaj prea complex care sa se piarda de la subietul nostru dar in aceasta invatatura sfinta. Amintirile sunt amintiri, nu predici, nici sfaturi, nici decorul unei lucrari de filozofie crestina ca aspect. Nu cochetez cu povestile cind scriu sau predic spiritual.

Doar vreau sa spun ca a urmat o perioada de sfintire si inradacinare adinc in credinta sfinta data de Dumnezeu sfintilor o data pentru totdeauna. Cum materialele de propaganda crestina erau interzise de comunism, Biblia nu era pe lista interzisa dar in textul legii comuniste era interzis raspindirea ei si condamnata penal fapta.

Nu erai pedepsit daca aveai la tine o biblie permanent ci doua sau mai multe biblii.

Brosurile si cartile cresine erau foarte rare. De alt fel era si o sinteza a brosurilor sa ajunga invataturi ce aduceau mai mult dezbinare si tulburari in biserici care erau intentionat tolerate si folosite de sistemul comunist sa combata credinta nostra inainte de revolutie. Unele erau tiparite si multiplicate in Romania cu modificari de rigoare de catre organele de represiune si raspindite de oamenii lor cumparati ascunsi in bisericile crestine…

Invatatura spalarii picioarelor era un act de diversiune in Biserica Penticostala Apostolica din Romania foarte folosit de securitatea de la comunisti aceasta chiar dupa terminarea razboiului in anii 1945. Fratii nu o practicau. Era invatatura curata biblica ca pilda profetica.

Fratii din Ardeal au cedat intii santajului comunistilor cu faptul ca li s-a promis un pic de libertate mai multa ca la cei ce nu acceptau sa fie infiltrati de securitatea comunista. Tot ei au fost singurii acceptati de securitate tot regimul comunist ca erau foarte docili si se supuneau ordinelor de la organele de represiune comuniste. Ei nu au fost asa de prigoniti ca cei din Moldova sau Banat. Ci mai tolerati de sub opresiune intentionat si folosisi de multe ori chiar impotriva fratilor sinceri din Ardeal si celelalte parti ale Romaniei. Ei au fost foarte agresivi cu aceasta invatatura de spalarea picioarelor ca practica fizica un pic dezidenta si un pic extremista.

Aceasta invatatura are origini foarte periculoase in zilele noastre cu agresivitatea ei impotriva spiritualului. Am inteles-o abia acum cind slujind ca misionar am avut schimburi de experiente cu multi frati din mai multe parti ale lumii.

LUPTA ARE REGULA EI SIMPLA… OMOARA SPIRITUAL CA SA DOMINE FIRESTE! ! !

ACEASTA PRACTICA ESTE O DIRECTIVA SECRETA A NOII ORDINE MONDIALE! ! ! DECI A SATANISMULUI MODERN SI LUCRATORII LUI IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU. SCRIU ADEVARUL. NU POT SA SCRIU TOT DOAR SCURT CA SI ASA MI S-A COMUNICAT CA SUNT PE LISTA MORTII DE MAI BINE DE 30 DE ANI…

DOAR OSTIRILE DE INGERI NU DORM SI M-AU PAZIT SI MA PAZESC CIT MA TINE DUMNEZEU PE PAMINT SA LUCREZ PENTRU EL… NU MA TEM DE EI… DOAR NU PROVOC EU RAZBOIUL…

NU LA ASTA NE-A CHEMAT DUMNEZEU PE NOI…

Asa ca ma limitez la ideie si cred ca Dumnezeu va lumina pe cei ce-L iubesc cu adevarat.

In discutiile mele cu mai multi frati lucratori din mai multe natiuni despre acest subiect este exact aceeasi problema.

SPALAREA PICIOARELOR, INTERZICEREA INSTRUMENTELOR, INROBIREA IN NISTE INVATATURI TRIBALE SCLAVAGISTE, INTERZICEREA LUCRARII DUHULUI SFINT, DEFAIMAREA SI DISCREDITAREA PROROCILOR PINA LA DISPARITIE, DEFAIMAREA LUCRATORILOR CA CONDUCATORI SPIRITUALI SI A EVANGHELISTILOR SI INLOCUIREA LOR CU PERSOANE SPONSORIZATE DE LA STRAINI SA NU SE STIE DE UNDE VIN SI SA FIE USOR DE MANIPULAT, DE PREFERINTA SA FIE SCOLITI SA NU POATA FI CONTESTATI DE BISERICA SI IN FINE SCOPUL FINAL DISTRUGEREA BISERICII LUI DUMNEZEU BOTEZATE CU DUHUL SFINT… CA LE INCURCA PLANURILE LOR CRIMINALE IMPOTRIVA OMENIRII…

CE FAC EI IN CITEVA REUNIUNI SECRETE COSTISITOARE IN MILIARDE DE DOLARI SAU EURO? ? ? RASTOARNA BISERICA LUI DUMNEZEU CU O RUGACIUNE FERBINTE PLINA DE DUMNEZEIASCA PUTERE A DUHULUI SFINT CE LUCREAZA IN BISERICA SI STIE TOATE SECRETELE LUMII…

Am scris cu litere mari sa se vada bine subiectul si ADEVARUL.

Aceasta invatatura porneste de la mormoni. Ei spun ca a venit din cer si l-a botezat in apa pe unul Smith un apostol al lor, chiar Ioan botezatorul, ce minciuna! si le-a poruncit acest Smith spalarea fizica a picioarelor ca ritual si s-au despartit de biserica din aceea vreme…

Nu-mi inchipuiam niciodata asa o gogomanie de minciuna, si nu stiam niciodata despre acesti rataciti, dar fiind in cautare de biserici sa ma rog pentru schimbarea lor si umplerea cu Duhul Sfint, ca misionar, am vazut intr-o zi o cladire care scria: Biserica lui Isus, linga un magazin mare de carrefour la care mergem des sa fac cumparaturi.

M-am rugat Domnului in parcarea magazinului si l - am intrebat ce sa fac. Du-te in vizita! a fost raspunsul Lui scurt. Eu ma incred in El pe deplin, nu cer explicatii ca mi le da cind trebuie.

Am mers in vizita la programul in franceza. O cladire foarte frumoasa si mare. O sala de slujbe cu vreo 260 de locuri era peste jumatate ocupate. O sala de baschet cu cosurile alea ce arunci mingea, cred ca nu gresesc ca nu prea le stiu cu sporturile astea, mare in care incape 1.200 de locuri si o scena de 200 de locuri. birouri, bucatarie, apartament de protocol, sala de studiu, constructie mare  cu curte cit parcarea de la magazinul Carrefour.

Dupa program am fost invitat la un studiu biblic ca nou venit, nu ca misionar, si fiind un pic cam nerabdator cu profesorul lor ce se bilbia cu un pom desenat despre Geneza am intrat la explicatii biblice si le-am dat versete si locul unde sa citeasca ca era obiceiul sa citeasca studentii pe rind liber care voia. Studiul programat la o ora s-a prelungit la doua si jumatate de evanghelizare instantanee caci profesorul lor mi-a dat cuvintul sa raspund liber la intrebarile elevilor si a lui. Glorie lui Dumnezeu. El a lucrat.

Dupa aceea evanghelizare un grup de studenti m-au abordat serios si am inceput sa ne intilnim intr-un birou de marturisiri sa sa discutam despre lucrarea lui Dumnezeu ca schimb de experiente.

Erau veniti din USA sa faca schimb de experiente cu belgienii… Ei aveau ca regula spalarea picioarelor, si cine nu o practica era exclus din comunitate, ce aberatie!

M-am rugat pentru ei sa-i lumineze Dumnezeu, si in timpul rugaciunii a venit o prezenta a Duhului Sfint si au simtit si ei puterea divina. Mi-au dat niste brosuri ale lor care eu le-am refuzat dar ei au insistat si le-am luat sa verific ce cred ei, nu am citit nici una intreaga ce prostii scria in ele…

Dar am continuat sa ma rog pentru ei si ei au fost cercetati si m-au intrebat ce sa faca si le-am spus sa se roage staruitor sa primeasca Duhul Sfint. Au fost trimisi imediat in America innapoi pentru ca au colaborat cu mine si au inceput intrebarile… Pe mine nu m-au lasat sa ma rog in biserica ci m-au sculat aproape fortat de pe genunchi inainte de inceperea programului de frica sa nu se intimple ceva si m-au scos afara, tremurind de frica prezentei Duhului Sfint…

Din America m-au sunat tinerii studenti sa-mi spuna vestea buna ca au fost botezati cu Duhul Sfint dar ia scos afara conducerea de la ei… Despre asta nu voiam sa scriu dar Duhul Sfint mi-a spus sa scriu insistent, si am scris.

 

3. CE MI-A DESCOPERIT DOMNUL ISUS MIE PERSONAL DIN TINERETE PINA ACUM DESPRE ACEASTA LUCRARE DE SPALAREA PICIOARELOR

In perioada de la botezul in apa pe la 18 ani si pina dupa armata la 22 de ani am avut foarte multe sedinte de coruptie cu niste fratiori un pic dezidenti din sat la noi. Erau 2 care nu veneau la biserica ca noi eram cu fiara, ce nebunie! ! ! Erau 4 care erau mai moderati si mai diplomati veneau la biserica dar faceau tot felul de tulburari si diversiuni si dezbinari intre frati… Ce faceau acesti fratiori: spalarea picioarelor, ne batjocoreau ca sa nu cintam cu acordeonul ca le vine sa joace, ne batjocoreau de fiecare haina mai eleganta putin imbracata ca tineri, ne batjocoreau corul bisericii ca este lucrare straina ca in lume, ne batjocoreau ca faceam adunare de sarbatorile crestine ca Invierea Domnului, Inaltarea Domnului, Nasterea Domnului, Anul Nou, Botezul Domnului Isus, ne batjocoreau si umblau unii prin case sa nu faca de mincare de sarbator. Minti intunecate, mira—te cititorule…

Eu eram tinta numarul 1 in bataia lor, pentru ca cintam la orga in armonie nu cu baterii, lucram cu tinerii si aveam o seara din luna slujba in Casa Domnului doar cu ei, invatam cintari in cor si muzica pe unii tineri, eram si bun organizator cu serile de rugaciune cu un frate mai in virsta al meu care le organizam pe la frati, eram si un viitor evanghelist vizibil deranjant pentru ei, am primit si poezii noi de la Domnul, am primit si cintari noi de la Domnul. Deci eram cel mai vinat de invataturile lor de corupere incepind cu spalarea picioarelor si terminind cu cintatul la instrumente…

Unul m-a tinut intr-o intersectie mergind spre casa serara de la biserica pe la ora 21:20 pina la 4 dimineata sa ma lamureasca si i-am raspuns cu citate din Biblie si nu m-a putut corupe.

Dupa aceasta noapte m-am rugat asa de insistent la Domnul Isus sa-mi dea o lamurire si o lumina sa fie de temelie si pentru altii spiritual…

Domnul Isus nu a intirziat sa-mi raspunda, lunea seara in urmatoarea zi, in timpul unei rugaciuni in casa la un frate batrin, ce a durat peste jumatate de ora, am primit raspunsul intr-o vedenie pe genunchi. L-am vazut pe Domnul Isus, cum a poruncit unei capetenii de ingeri si i-a zis: Ia-l pe Danut si du-l in cabinetul de lucru si arata-i din hotaririle sfinte sa inteleaga adevarul spalarii picioarelor si a invataturii straine, ca Eu, a zis Domnul, am dat o pilda nu fireasca ci duhovniceasca. Ingerul acela Ma dus plutind in Gradina Domnului, erau flori asa de frumoase si asa de frumos puse in straturi si rigole bine organizate si aliniate de multe culori si raspindeau un parfum asa de fin si de placut.

Ingerul Domnului mergea cu mine de mina si-mi explica ca unui copil mai mic asa de frumos, mi-a zis: aceasta este Biserica Adevarata a lui Dumnezeu. Deodata a aparut in fuga prin Gradina un alt inger imbracat in griu si a rupt niste flori din Gradina si a fugit cu ele. Ingerul Domnului a zis: vino sa-ti arat ce face cu aceste flori. Am intrat intr-o incapere un pic mai intunecoasa dar luminata de un fel de lumina artificiala si cu o fereastra spre Gradina… In acea incapere era o vaza mare de sticla unde a pus florile ingerul acela imbracat in griu, si a pus niste apa dar florile s-au ofilit si s-au topit asa de repede ca au cazut in apa aceea si au disparut pur si simplu. Ingerul Domnului mi-a zis: acesta este sfirsitul florilor care iau in desert Numele Domnului facind doar spalarea picioarelor fizic si separindu-se de Biserica care ai vazut in Gradina vie. In acea incapere erau pe un zid o vitrina ca o biblioteca plina cu brosuri. Ingerul Domnului a luat din ele si mi-a aratat ce scrie in ele si mi-a zis: acestea sunt invataturile dracilor care i-au amagit si inselat sa scrie aceste brosuri, toti cei ce le vor invata vor pieri cum ai vazut florile acelea. Dupa acea vedenie a iesit o prorocie printr-un frate de acolo. Tinarule Ti-am aratat calea dreapta pe care sa mergi, sa nu te abati nici la stinga nici la dreapta, daca vei merge pe mijlocul cararii neprihanirii Voi fi cu tine pina la capatul dumului si te voi chema pe nume sa fii cu Mine in vesnicii!

Cum sa cred alte amagiri desarte in privinta spalarii picioarelor?

Nu a fost doar asta… Intr-o noapte am avut o vedenie. Se facea ca eram pe un platou Biserica din Vicovu de Jos unde m-am nascut, si era o adunare de appel pentru rasplatire vesnica si se facea ca exercitiu sa vada cine a cazut si cine a mai ramas. Cind striga numele un inger al Domnului eram foarte atent si curios. Din fratii ce erau cu spalarea picioarelor si dezidentismul lor erau doar copii din familiile lor care au refuzat sa-i urmeze si cintau in cor si cu instrumente si au fost scapati de ratacirea dezidenta, asta prin 1992. Dar eu aveam o conventie cu Dumnezeu. Un semn pus. M-am rugat foarte mult pentru copiii acestor frati dezidenti sa-i lumineze Domnul si sa nu mearga pe calea parintilor. Dumnezeu mi-a ascultat rugaciunea. Copiii celor mai infocati dezidenti cinta la instrumente asa de frumos si cu har si sunt dirijori de cor si pastori si presbiteri in biserica iar invataturile dezidente nu mai da nimeni crezare la ele.

 

4. SPALAREA PICIOARELOR: ACT DE CULT, LUCRARE SFINTA, PRINCIPII FIRESTI, PRINCIPII DUHOVNICESTI, AMESTECURI STRAINE DE INVATATURI, INVATATURA SANATOASA PROFETICA SI PORUNCA DOMNULUI ISUS DATA IN BIBLIE

Deci din cele ce am scris in capitolele pina aici, spalarea picioarelor este o pilda, profetica care ne explica dragostea lui Dumnezeu si pina unde trebuie sa ne smerim ca slujitori in Biserica lui Dumnezeu.

Nu este nici un act de cult poruncit ca ritual fizic de Dumnezeu. Pilda este parabola sau personificare a duhovnicescului in realitate.

Apostolii cei 11 ucenici care au umblat cu Domnul Isus au fost doar spalati pe picioare nu scrie in Biblie sa fi fost botezati in apa de Domnul Isus. De aceea zice Domnul Isus lui Petru: cine s-a scaldat nu are trebuinta decit sa i se spele picioarele. Ei au fost scaldati in harul lui Dumnezeu trei ani si jumatate intre semne si minuni, nu o catiheza de doua luni ca la noi acum.

Intrebarea Domnului Isus: Intelegeti ce v-am facut Eu?

Fireste si fizic sigur ca intelegeau ca era datina stramoseasca cu titlu de lege in Israel.

Spiritual este explicatia din trimiteri adevarata pilda profetica.

Si biblic, Domnul Isus a fost prevestit si a fost in realitate:

CEL MAI MARE PROROC DIN TOATE TIMPURILE!

Toti prorocii au vestit despre Mine, spunea Domnul Isus. Deci a vorbit profetic.

Incolo spre vesnicie sunt multe interese straine ce se lupta cu Biserica lui Dumnezeu sa o distruga.

Dar dupa promisiunea Domnului Isus: portile locuintei mortilor si pacatul nu o vor birui. AMIN.

 

5. CUM AM IMPLINIT IN VIATA ACEASTA PORUNCA SI CE ROADE AM PRIMIT DE LA DOMNUL ISUS CA BINECUVINTARE IN URMA ASCULTARII DE EL

Domnul Isus a fost si este cu mine cum mi-a promis.

Mi – a dat multe cintari noi.

Mi – a dat harul Sau in permanenta.

Duhul Sfint m-a calauzit si condus cu o mare putere toata viata mea. De multe ori seara cind ma culc si ma gindesc la lucrarile de glorii ce le face cu mine i-mi pare ca plutesc si vine prezenta Duhului Sfint si ma ridica parca din pat cu asa o putere ma mingiie.

Mi – a dat multe poezii noi cu asa o incarcatura de putere dumnezeiasca ca misca bisericile pe unde au harul sa ajung sa recit o poezie aud doar aleluia si glorii Domnului de prezenta Duhului Sfint si prin predica si prin rugaciune si cind vine prorocie aceasta mare Putere a Duhului Sfint umple inimile de bucurie si har. Daca vorbesc despre Dumnezeu unui om din lume si deschide inima vine prezenta Duhului Sfint si peste el si o simte.

CUM SA DAU HARUL ACESTEI PREZENTE DIVINE PE CE? PE SPALAREA PICIOARELER CARE INTR-O VEDENIE CIND ERAM IN DISCUTIE CU CINEVA CE MA AGRESA CU ACEASTA INVATATURA! MIRARE! DOMNUL MI-A ARATAT CA SE SPALAU PE PICIOARE CU SINGELE FRATILOR, INGROZITOR….

 

6. EXPERIENTE DIN VIATA MEA IN LEGATURA CU SPALAREA PICIOARELOR SI FRATII CARE O PRACTICAU

Prima experienta o am cind eram copil mic, acasa la parinti, a venit un dezident cu lamurirea cu spalarea picioarelor in simbata dinaintea invierii Domnului Isus, si a ocarit-o pe mama ca ne facea placine, pe vremea aceea era doar de sarbatoare si asta cu sacrificiu sa faci la copii ca in general cumparam piine de la magazinul satesc sau faceam mamaliga ca eram asa de saraci si infometati de regimul comunist… Eu nu eram botezat cu Duhul Sfint, dar am vazut un drac in omul acela ce parca avea o furca si tot vrea sa o impunga pe mamica cu furca. Eram copil de 5 spre 6 ani.

Dupa nu mult timp vecinul acela a cazut in patima alcolului si a pierit chinuit de demoni.

Feciorul lui s-a spinzurat, nora era chinuita de demoni si umbla prin sat in costumul lui Eva, ginerele a innebunit si a spart geamurile la casa parohiala peste dum si cind l-au dus la spital a pierit legat in lanturi de fer de posedat ce era.

Un frate al lui care a urmat calea dezidenta a fost cu picioarele taiate in carucior si asa a fumat si baut pina a pierit mugind chinuit de demoni.

Al treilea frate al lui a fost la fel nimicit de Dumnezeu. Al patrulea frate a fost chinuit de demoni si scotea duminica dimineata lemnarul adica un butuc gros si scurt pe care crapi lemnele linga o poteca principala pe care mergeu fratii la biserica si ortodoxii la biserica si hulea cit il tinea gura a pierit la fel.

Copiii lor s-au stins toti nebuni chinuiti de demoni…

O sora a lor a fugit cu sotul unei femei si a trait in precurvie si a pierit fara urmasi si in chinuri grele.

ACESTIA AU FOST APOSTOLII DEZIDENTI DIN VICOVUL DE JOS PREDICATORII SPALARII PICIOARELOR SI PARINTII DEZIDENTISMULUI CE AU ATRAS DUPA EI URGIA LUI DUMNEZEU SI NICI URMASII NU AU RAMAS CI PUSTIU CASE PUSTII….

Nu sunt eu extremist, aceasta este realitatea foarte trista…

A doua experienta am avut-o in seara in care Dumnezeu ma botezat si m-a umplut de Duhul Sfint la Biserica Penticostala din Vicovu de Sus la sub solul bisericii. 1984 la virsta de 14 ani si 5 luni.

Cind mergeam pe drum spre adunare, un dezident care 11 ani nu a venit la adunare la noi, ca noi si cultul penticostal suntem cu fiara? ! ! ! ... m-a oprit si m-a intrebat cu o voce enervant de mieroasa: Unde mergi Danut?

Eu am zis ca la biserica sa staruiesc sa primesc Duhul Sfint… 

El mi-a zis: oare sa mai lasi ca nu o sa-l poti pastra… 

Eu m-am enervat foarte tare si i-am raspuns obraznic rastit:

Duh de acela care sa-l pastrez eu nu-mi trebuie… acela-i duh de drac si eu am destui draci in mine.

EU MA DUC LA DUMNEZEU SA SCOATA DRACII DIN MINE SI SA PUNA DUHUL LUI CEL SFINT SA MA PAZEASCA EL DE DRACI CA EU NU POT! DUMNEZEIASCA LUI PUTERE NU IMITATII MINCINOASE…

Si am plecat ca de linga un ratacit ca facea spume de replica mea…

Dar Dumnezeu m-a botezat cu Duhul Sfint chiar doua ore mai tirziu in seara aceea. Am vazut in vedenie cum au iesit dracii din mine si au fugit de puterea lui Dumnezeu, am vazut pe Domnul Isus cum i-a izgonit, m-a imbracat cu o haina alba stralucitoare, m-a incins cu un briu de aur stralucitor, mi-a dat o trimbita ca de fulger si mi-a spus sa sun numai cind ma pune El si mi-a dat o sabie tot ca de fulger cu care cind se apropie un demon nu-l atingem ca fugea de puterea din sabie, seara aceea m-a purtat prin aer plutind si a vorbit prin mine prin prorocie la foarte multe suflete.

L-am primit pe Dumnezeul Adevarat si l-am vazut pe Domnul Isus si am primit dumnezeiasca putere a Duhului Sfint in mine si darurile divine ale lui.

BISERICA A LUI DUMNEZEU TREZESTE-TE! ! !

NU FACE RITUALURI IN LOCUL PAZIRII CUVINTULUI CREDINTEI DATE SFINTILOR ODATA PENTRU TOTDEAUNA SI TRAIRII DUPA VOIA LUI DUMNEZEU! ! !

SA PUTEM SPUNE CA APOSTOLUL PAVEL:

M-AM LUPTAT LUPTA CEA BUNA! ! !

AM ISPRAVIT ALERGAREA! ! !

AM PAZIT CREDINTA! ! !

DE ACUM M-ASTEAPTA CUNUNA NEVESTEJITA PE CARE MI-O VA DA DREPTUL JUDECATOR, NU NUMAI MIE CI SI TUTUROR CELOR CE VOR FI IUBIT VENIREA DOMNULUI! ! !

VREM CU DOMNUL IN CER?

SA TRECEM LA REVIZUIREA VIZIUNILOR NOASTRE ECUMENICE FACUTE DUPA POFTELE UNOR OAMENI STAPINITI DE DUHURI NECURATE. LA VOIA LUI DUMNEZEU! ! !

Cu ritualurile noastre rid demonii de noi nu mergem in cer.

Colinde in locul uraturilor lumesti de sarbatorile de iarna? Ce am ajuns noi? Magii? Ei au colindat.

Ei au uneltit si au vestit lui Irod, si preotilor mai de seama, si au lucrat de frica imparatiei Luminii venita prin Domnul Isus in lume nu din credinta, doar erau vrajitori, aceasta este magia. Nu sfintenie.

Scoli de filozofie crestina ce tulbura mintea de sarmanul student nu mai poate retine cuvintul scris in Biblie si se trezeste predicind despre preasfintitii prealati otodoxi sau ce mai minciuni s-au mai scris pentru bani? Aceasta este Evanghelia vesnica pe care ne-a dat-o Dumnezeu?

Alegeri si culegeri in loc sa scoata Dumnezeu alegem noi tribul nostru si sustinatorii ideilor noastre aberante nu mai lasam sa se faca voia lui Dumnezeu… Nu mai intrebam pe Domnul prin sorti pe cine alege El dupa Voia Lui? Alegem noi dupa voia noastra. Mai dicteaza tribul care este mai mare. Mai dicteaza securitatea cu interesele ei si acum…

Pastori patroni de biserici milionari ca prin Africa un fel de legionari, duri dictatori…

La amvonul meu urca dor cine vreau eu. Foarte trist! Urci tu pastor dictator si mortii tai preferati la ucis Biserica lui Dumnezeu rascumparata cu singele Fiului lui Dumnezeu! ! ! Mirati-va fratietate! ! !

Am predicat si predic Evanghelia Puterii lui Dumnezeu in care Domnul vindeca bolnavii si in timpul predicii si elibereaza de demoni in timpul predicii. Dar la amvoanele privatizate nu ma trimite Domnul si nu se prezinta sa faca nimic. Ei au predica pastorului si ce mai prind vedete platite.

Invatatura apostolilor asta este? Sau cum spune Martin Luther: SOLA SCRIPTURA. NUMAI SCRIPTURA. Fara alte adaugiri. Ce vrem sa adaugam? Cine va adauga ceva la cuvintele scrise in Cartea acesta, si Dumnezeu i-i va adauga toate urgiile scrise in ea, incheie cu sigiliul Cartea Apocalipsa Dumnezeu din cer… Cum sa mai adaug eu reguli impotriva Sfintei Scripturi? ? ?

Iubiti frati si surori: noi vrem toate binecuvintarile si viata vesnica! ! !

 

7. EXPERIENTE CU DUMNEZEU PRIN CALAUZIREA DUHULUI SFINT IN ASCULTARE DE EL 

Noi, omenirea de pe pamint, suntem tentati sa ne etalam: studiile cu mindrie, titlurile de rang social cu mindrie, realizarile din viata cu mindrie, familia cu mindrie, reclama ecumenica religioasa cu mindrie, puterea financiara cu mindrie, idolii nostri personali cu mindrie.

Mindria este un pacat care l-a scos din cer pe Satan si a treia parte din ingerii ce erau sub conducerea arhangelului Lucifer...

In Biblie scrie: mindria merge innaintea caderii, smerenia merge innaintea slavei, sau gloriei.

Din robi netrebnici cum scrie in Biblie sa ne numim si sa ne afisam spiritual si in fata lui Dumnezeu, am ajuns sa-i facem reguli lui Dumnezeu cum sa ne sufle in mofturile noastre si sa ne dea viata vesnica?

Sa - i dam ordine prin Biserici, sa devenim duri si agresivi cind cineva are o alta viziune si nu ne convine apucaturilor noastre de stapini, mai trist deseori sa-i defaimam si sa-i batjocorim slujitorii adevarati pentru felul lor de a se sfinti, si de multe ori sa-i dam afara dinBiserica pe prorocii Lui, pe evanghelistii plini de Duhul Sfint, de frica sa nu ne ia scaunele noastre.

De la smerenie si supunere neconditionata totala fata de Voia lui Dumnezeu! Unii au ajuns dictatori plini de mindrie si ura peste ce?

BISERICA LUI DUMNEZEU BOTEZATA CU DUHUL SFINT SI RASCUMPARATA CU CEL MAI SCUMP PRET: SINGELE DOMNULUI ISUS FIUL LUI DUMNEZEU! ! !

IATA LEPADAREA DE CREDINTA! ! ! Nu mai vine alta. Asta este.

Am intrebat odata pe Domnul, in anul 1998 eram in adunarea din orasul Botosani in vizita, si Domnul mi-a descoperit ceva despre un barbat care predica si era o vedeta penticostala numarul 1 la vremea aceea, iar eu am intrebat pe Domnul de ce a cazut in ce a cazut? Nu era din Botosani si nu dau nume.

Raspunsul Domnului a fost scurt si adevarat:

Nestatornicie in smerenia si sfintenia la care l-am chemat.

Atentie: SMERENIA SI SFINTENIA LA CARE NE – A CHEMAT DUMNEZEU! ! !

Am vazut pe Domnul Isus in vedenii de mai multe ori in viata, si ingerii trimisi sa ma pazeasca, au zburat de multe ori gloantele armelor de foc pe linga mine si nu m-a atins nici unul niciodata.

Scutul lui Dumnezeu le-a ferit sa ma atinga.

Am fost mutat de Domnul Isus din Oceanul Atlantic pe digul de beton la clipa, din largul coastei la Casias linga Lisabona, ca ma scaldam si innotam destul de bine dar a venit un val mare intre 5 / 8 metri si ma dus cu o viteza foarte rapida in largul coastei pe unde navigau vapoarele. Pe valurile de 2 / 3 metri ma jucam ca surferii si treceam prin ele. Eram singur intr-o zi libera si am lipsit de la munca, pentru ca nu aveau materiale.

Nu m-am rugat sa ma scape, pluteam obosit si m-am resemnat cu plecarea in vesnicie atunci, eram pregatit si ma bucuram chiar. Era foarte recenta plecarea in acest fel a fratelui Marius Gorcea in Australia si eram cu acest pasaj in minte atunci ca se asemanau.

DEODATA INTR-O CLIPA CIND AM ZIS IN GINDUL MEU: DOAMNE ISUSE I-TI MULTUMESC PENTRU CA AICI SE TERMINA VIATA SI-MI INCREDINTEZ SUFLETUL SI DUHUL MEU TIE… ACEASTA A FOST SCURTA MEA RUGACIUNE INNOTIND IN LARGUL OCEANULUI ATLANTIC LA POATE CHIAR 5 KILOMETRI DE COASTA PORTUGHEZA. LA CLIPA DOMNUL ISUS M-A LUAT PRIN PUTEREA SA SI MA PUS PE DIGUL DE BETON PE FALEZA… A ZIS: NU ACUM. MAI AM DE LUCRAT CU TINE FOARTE MULT. SI A DISPARUT…

ACEASTA MINUNE A FOST IN ANUL 2004 LUNA IUNIE IN PORTUGALIA.

In iarna 1995 / 1996 innainte de sarbatorile Nasterii Domnului, lucram la o magazie linga Gara Vicovu de Sus, la un frate ceva lambrisaje. Seara era pe la orele 16 déjà se intuneca ca ningea si viscolea, iar zapada era de peste 1 metru si unde viscolea ajungea si mai mult. Intr-o seara mergeam spre casa pe la orele 16:50 / 17; si mergeam pe linia ferata un km pina ajungeam la un drum care era dezapezit cit se putea merge, spre Vicovu de Jos spre casa ca locuiam pe deal la Remezau la parintii mei pe atunci si pe sosea era foarte lung drumul aproape dublu. La putin timp dupa ce am iesit din Gara Vicovu de Sus pe linia trenului care era mai tare inghetata de la incalzirea cu aburi a trenurilor care circulau, eu m-am asigurat ca intre acele ore nu trecea tren in nici un sens chiar innainte cu 15 minute aproximativ urcase trenul de 16:15 cu intirziere la Putna. Dar era furtuna, nu auzeam nimic si ningea, iar vizibilitatea era destul de mica. Deodata m-am trezit la fluieratul unei locomotive diesel-electrice ce venea in viteza cu un tren de marfa din spatele meu de la Falcau spre Radauti. Din instinct m-am intors sa vad ce este ca eram cu caciula trase urechile si nu auzeam bine. Cind am vazut trenul la cel mult 10 metri de mine am realizat ca in clipa urmatoare voi fi la Domnul in cer, nu am timp si nici nu puteam sa ma feresc de tren asa de rapid. Dar? A aparut un inger al Domnului si m-a mutat pe ogorul arat si golit de viscol al fratelui Petrica Bodale. Ingerul Domnului mi-a zis ca nu este clipa sa mor atunci ca Dumnezeu are mult de lucrat cu mine si m-a condus pe intuneric pina la drumul dezapezit. A doua zi m-am dus sa vad ziua si pe ogor mai erau urme de la mine dar de la calea ferata nu puteam sa trec pe ogor ca era un canal de aproape 3 metri adincime cu zapada moale unde ma blocam si afundam. Dumnezeu ma pazit de moarte.

 

In 1996, iarna aceea in ianuarie, intr-o seara veneam din Suceava de la rugaciune din cartierul Itcani si la podul care trece europeanul 85 peste capatul garii Suceava Nord, trebuia sa trec peste linii sa intru in gara si nu era urme in troiene si era depozitat o gramada imensa de zapada de pe sosea, deci intrarea se facea in lungul liniilor printre macazuri in gara de partea dinspre pasarela. Cind mergeam pe o carare ingusta viscolita, pe linga linii, mai ningea putin si cararea mai intra pe linie ca erau niste utilaje de reparare a liniilor stationate si inzapezise linga ele, la un moment m-am trezit cu un tren care iesea din gara si accelera. Era un rapid ce mergea la Bucuresti, si eu eram pe linia lui, un inger al Domnului m-a mutat in troian linga linie la clipa iar trenul m-a acoperit cu zapada plugul locomotivei o arunca presata si a trecut in viteza cred ca avea peste 70 km/ora. Ingerul Domnului mi-a zis ca viata mea are un pret scump innainte Domnului si oricit se va lupta diavolul sa-mi ia viata nu va reusi niciodata. Eu eram foarte mirat de a doua interventie la doar o luna si cel mult o saptamina in acelasi fel a ingerului lui Dumnezeu care m-a scapat de moarte. Dumnezeu m-a pazit de moarte.

 

Inceputul nou in Belgia. In locul unde am stat in chirie la un frate in credinta, am stat doar doua luni fara citeva zile. Fratele a primit dreptul de rezidenta si a adus familia si am fost nevoiti sa ne cautam in alte parti chirie. M-am mutat la un frate foarte iubitor de televizor si am stat o luna intr-o mansarda foarte rece. M-am racit zis asa popular, am luat o gripa foarte dura ca ma durea capul si nu puteam sa dorm de frig iar haine sa ma imbrac mai groase nu aveam, si de lucru aveam nevoie ca nu am avut aproape 3 saptamini de lucru si mai era citeva zile si trebuia sa dau chiria.

 

Intr-o seara tremuram de frig si nu mai puteam adormi de frig si bolnav. M-am pus pe genunchi sa ma rog si nu ma puteam gindi si concentra ce sa ma rog de bolnav. Doar am zis Doamne Isuse ai mila de mine ca nici nu stiu cum sa ma rog de bolnav ce sunt. Atunci a aparut Domnul Isus intr-o vedenie in fata mea; a pus mina pe fruntea mea si m-a vindecat pe loc. Am adormit imediat dupa vindecare.

Dimineata m-a trezit un telefon sa merg la ceva lucru. Seara zilei era joi si am mers la Biserica. La Biserica am gasit chirie foarte aproape de Biserica si m-a asteptat si de bani pina am avut dar Domnul a pregatit repede bani de chirie si foarte ieftina. Era o familie din Biserica. Dumnezeu m-a binecuvintat ca am avut de lucru si pentru gazda si pentru colegi din gazda de citeva ori in doar 4 luni cita am stat acolo. Dupa 7 luni si citeva zile m-am mutat in apartamentul inchiriat de mine cu un frate care eram buni prieteni. Atunci am primit poezia «  Dumnezeu e Suveran ».

In vara anului 2007, aveam acte si rezidenta permanenta déjà, niste patroni turci la care am lucrat, la distributie si montaj de mobila si ceva renovari pe la casele lor, m-au contactat sa fac o lucrare de modificare a unei cladiri de birouri in scoala de olandeza privata pentru ei.

 

Am lucrat doua luni: iulie si august 2007. La sfirsitul lucrarii nu aveau de unde sa-mi dea ceva restante in jurul a 2.000 de euro. M-au chemat sa vorbeasca cu mine ca multi dintre ai lor erau in vacanta si nu aveau bani in casieria scolii ci doar imprumuturi pina incepe anul scolar de la ai lor. Era vinerea spre seara, si au vorbit cu mine erau 7 persoane si mi-au spus situatia lor adevarata. I-am inteles ca era un timp dupa concediile de vara cind majoritatea sunt cu asteptare salariului viitor.

Mi-au zis ca vor sa se roage si eu am zis ca vreau sa ma rog si eu cu ei pentru cauza asta si noi credem in Dumnezeu, au acceptat. A inceput unul care m-a dus la ei la lucrare in franceza, au mai continuat 3 in turca si s-a facut un pic de pauza dar pe genunchi, atunci am inceput sa ma rog si eu in franceza ca stiau toti limba. Duhul Sfint a coborit in mine cu o putere si m-am rugat mai mult decit ma gindeam si i-am binecuvintat si pe ei, familiile lor, fratii lor, afacerile lor, m-am rugat sa-i lumineze Dumnezeu din cer cu lumina lui, sa le dea intelepciune si sa-i cheme la harul vietii vesnice pe calea Sa sfinta si multe alte binecuvintari incheind cu multumire pentru harul acordat si ca mi-a ascultat rugaciunea.

S-au oprit si ne-am ridicat si asezat pe scaune. Toti plingeu si stergeau lacrimile de bucurie ca Duhul Sfint s-a simtit prezent si au simtit si ei prezenta lui. Seful lor le-a zis in turca, el nu stia ca eu inteleg multe din turca ca am lucrat cu ei peste 2 ani. A zis asa: Daniel este omul lui Dumnezeu care ne-a binecuvintat si am simtit pe Dumnezeu cu adevarat. Nu putem sa-l trimitem nebinecuvintat de la noi.

A scos portmoneul si a pus pe masa din fata lui aproape 700 de euro si toti au facut la fel si au strins 1.700 si ceva maruntis si mi i-au dat, si mi-au dat toate materialele care ramase de la instalatiile facute in tevi de cupru cu racorduri presate hidraulic, politilena cu garnituri de cauciuc si tot ce a ramas maruntisuri cred ca aveau valoare mai mare de 3.500 euro doar materialele.

Dupa aproape 3 ani m-am intilnit cu doi dintre ei la Biserica s-au intors la Domnul. Lumina Lui Dumnezeu si prezenta Sa divina prin Duhul Sfint a schimbat vietile intr-o seara de rugaciune in camera de rugaciune a lor ca musulmani!

GLORIE DOMNULUI ISUS! GLORIE LUI DUMNEZEU! GLORIE DUHULUI SFINT!

 

Am vazut foarte multe vindecari facute de Dumnezeu in timpul ce venea prorocie prin mine si Domnul vindeca pe loc. Nu fac reclama ci toata gloria sa fie a lui Dumnezeu, a Domnului Isus si a Duhului Sfint care lucreaza in noi amin.

Luna trecuta am vazut o marturie pe canalul youtube a bisericii Elim din Bruxelles cu fratele pastor Toader din Crasna, Ucraina de linga comuna Vicovu de Sus, judetul Suceava, cum fratele a prezentat o hirtie pe care m-a pus sa-i scriu lucrarea ce a fost pentru el si Ucraina despre razboiul de atunci.

Fratele a fost vindecat la clipa de cancer, in timpul ce a vorbit Domnul prin prorocie prin mine.

I - mi amintesc de un episod putin comic… Dupa ce Domnul a vorbit prin prorocie, toata conducerea bisericii a fost iritata si s-au contrazis pina la o ora tirzie in biroul bisericii. Un frate din comitet m-a sunat lunea seara si mi-a spus totul si mi-a confirmat vindecarea fratelui Toader. El fiind obosit si satul de cearta din comitet ca erau si frati veniti de la baptisti ce erau foarte impotriva mea ca eu punem presiune pe ei cu invatatura sa staruiasca si sa fie botezati cu Duhul Sfint, si ei voiau doar sa ne predice nu sa se nasca si din Duhul Sfint. A pus pe frati sa meagra a doua zi la o clinica sa verifice.

Si a fost vindecat. Am vazut la 13 ani pe youtube live marturia fratelui Toader cu hirtia scrisa de mine in mina a aratat-o bisericii… Nu m-am gindit niciodata la asa o distanta sa fie documentat pe net.

ACEEA HIRTIE CU PROROCIA SCRISA A PREZENTAT-O FRATELE TOADER DIN UCRAINA LA AMVONUL BISERICII ELIM SI ESTE PE YOUTUBE PUSA CU TITLU: DUMEZEU A VORBIT PRIN PROROCIE DESPRE RAZBOIUL DIN UCRAINA IN ANUL 2009…

Dar Dumnezeu a vorbit prin mine si in biserica romana din Ucraina din Bruxelles, ce este linga canal in anul 2011, despre razboiul din Ucraina inceput in 2014 si pina acum. Dupa lucrare a venit la mine un baiat tinar si ma scutura de miini si striga cit putea: Nu-i autentica si urla la urechea mea sa tac…       A fost comic un circar ce traia in preacurvie dar si prorocea si facea tulburari urite…

Am fost urmarit si in Germania in misiune de mai multe ori, dar Dumnezeu m-a ocrotit din cer. O data veneam din Elvetia si m-a urmarit unul cu un suv: tot incerca sa ma acroseze dar a reusit sa piarda controlul sa se urce pe o coasta de munte si sa se rostogoleasca in prapastie peste 6 benzi de autostrada cu peste 200 la ora cred ca avea 250 /270 km / ora ca aproape 200 km aveam eu fugind de nebunia lui care era o moarte sigura ca a tras si gloante din spate dar nu a nimerit. Specialistii de la serviciile cui o fi? Ingerul Domnului era cu mine in masina si-mi spunea ce sa fac.

Am fost urmarit si in Franta si au incercat sa ma acroseze chiar pe banda 3 de autostrada noaptea cu camioanele au iesit trei camioane unul dupa altul pina pe banda 3 dar cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut cred ca de ultimul cu 200 km pe ora si era sa ma aghete cu scara de la cabina ca doar citiva centimetri nu a ajuns sa ma atinga pe banda 3 si eu eram pe marcaj cu roata de la sofer, dinspre Paris spre Bruxelles dupa ora 23 noaptea… Camioane inscrise in Romania si remorcile cu numere belgiene.

Dumnezeu sa-i ierte si sa-i cheme la El pe acesti oameni sa vada stralucirea Sa divina.

Astept cu nerabdare chemarea Sa divina dar poate sa vina si acum sau peste citi ani va rindui Dumnezeu eu voi fi pe veci al Lui!

L-am vazut in vindecari, eliberari de demoni necurati, botezuri cu Duhul Sfint, cintari noi, poezii pline de har, descoperiri Dumnezeiesti, ocrotiri prin minuni la clipa, mi-a condus si masina pe autostrazile din Elvetia prin munti si eu m-am odihnit, nu aveam nici un tovaras cu mine.

DUMNEZEU mi-a ascultat mii de rugaciuni si a facut asa de multe minuni ca nici nu le pot retine in memorii si nu vreau sa ma slavesc pe mine.

TOATA GLORIA SA FIE A LUI DUMNEZEU TATAL! DOMNUL ISUS FIUL! SI DUHULUI SFINT IN VECI DE VECI AMIN!

Cu multa dragoste si sincera dorinte de a fi mintuiti toti cei chemati Biserica Aleasa a Domnului Isus si a Dumnezeului Cel Vesnic, prin Harul ce mi s-a dat prin prezenta Duhului Sfint in mine am scris aceste lucrari sfinte.

 

15 Ianuarie 2023

Fratele Danut Burla

Misionar penticostal spre Gloria lui Dumnezeu

Comentariile sunt oprite pentru această resursă.
Statistici
  • Vizualizări: 151
  • Gramatical incorect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni