RAPIREA BISERICII SI RAPIRI SCRISE IN BIBLIE
Autor: Dănuț Burla  |  Album: DUMNEZEU VORBESTE  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de Danut-Burla01 in 18/01/2024
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

RAPIREA BISERICII SI RAPIRI SCRISE IN BIBLIE 

Rapirea este un termen gramatical cu doua sensuri in limba romana.

1. Rapirea unei persoane care este termenul firesc de lipsire de libertate fortata ilegala ca termen juridic are sensul ei juridic si real de act criminal impotriva dreptului la libertate a persoanei.

2. Rapirea Bisericii Domnului care este un termen spiritual folosit pentru stramutarea din viata pamanteasca in Viata Vesnica la Dumnezeu.

Rapirea Bisericii Domnului este un fenomen supra natural dorit si asteptat de Biserica lui Dumnezeu, scris in Sfintele Scripturi, ca sfirsit al lucrarii lui Dumnezeu pe pamantul pe care locuim, este vestit de peste 2000 de ani si descris foarte limpede in Biblie care este Cuvintul lui Dumnezeu dat omenirii pentru sfintire si transformare a omului firesc si pregatirea pentru omul duhovnicesc si pentru vesnicia de glorii cu Dumnezeu.

Vom parcurge impreuna cu voi iubiti cititori in contextul biblic scris pe paginile Bibliei acest aspect de a cerceta si cunoaste bine ce este ( rapire definitiva) si diferenta intre (rapire spirituala si vedenie cereasca).

Ma numesc Burla Danut, actual stabilit definitiv in Belgia si frate in credinta crestina penticostala, fiind botezat cu Duhul Sfint la o frageda virsta de 14 ani si 5 luni pina acum cind am implinit frumoasa virsta de 54 de ani.

Am avut si am harul sa fiu folosit de Domnul in lucrari spirituale si o experienta foarte frumoasa cu Domnul nostru Isus si Duhul Sfint care ma calauzeste chiar si in lucrurile pamantesti, prin lucrari de: vedenie, prorocie, cintari noi, poezii noi, primite de la Dumnezeu personal, descoperiri dumnezeiesti chiar si in predica, si in rugaciune, si prin harul de a cinta acompanind la instrumente, vindecari facute prin minune de Domnul, eliberari de demoni necurati facute de Domnul, si alte minuni facute la rugaciunile noastre cu Biserica lui Dumnezeu sau chiar personal.

A Domnului Isus sa fie gloria pina in vesnicii Amin.

Prin harul care mi-a fost aratat si daruit sa traiesc aceasta viata pamanteasca in prezenta Domnului si in plinatatea Duhului Sfint care locuieste in mine voi face o marturisire sincera din lucrarile ce mi le-a daruit Domnul Isus si cele scrise in Cuvintul Sfint daruit in Biblie de El.

Vedenii ceresti sau rapire?

Am avut mai multe vedenii ceresti care s-au implinit sau care se vor implini in viitorul de pe pamant sau in vesnicie.

1. Pe la virsta de 17 ani am avut harul sa merg fizic inconjurat de o mica ostire de ingeri ai lui Dumnezeu, in anul 1986, prin luna decembrie, judetul Arad, in Romania, de la Biserica penticostala din satul Aldesti la ferma pomicola din Cued; peste dealurile de acolo direct nu pe o carare sau drum ci asa peste o pasune comunala la vremea aceea in epoca comunista si cred ca si ceva ogoare inghetate ca iarna dar fara zapada. Am cintat mergind fizic pe jos in realitate o cintare in cor cu ingerii in limba romana, care a durat toata acea distanta care poate fi intre 8 / 10 km dar nu am masurat-o.

Aceasta lucrare este o vedenie.

2. Dupa aceasta lucrare am inceput sa invat muzica teorie ce stiam ceva putin de la scoala generala dar nu eram pregatit sa cint la un instrument sau sa solfegiez ceva scris pe portativul de muzica cu adevarat. M-am rugat lui Dumnezeu sa-mi dea harul sa invat muzica si sa cint la orga ca i-mi placea foarte mult melodiile crestine in armonie cintate pe orga sau pian, iar acele instrumente erau foarte scumpe pe vremea aceea si foarte rare in Romania, fapt ce ma ispitea sa fug in strainatate, in America, visul tuturor pe vremea comunista.

Chiar am incercat sa trec frontiera si cind aveam 16 ani pe la Stamora si Moravita dar nu am reusit atunci ca am lucrat la un CAP Stamora Germana, judetul Timis, in 1985.

Dumnezeu a trimis un Inger al Lui si i-mi facea meditatii de muzica si mi-a amintit tot ce am invatat in scoala mai tirziu si m-a invatat sa cint la orga in toate cele 24 de game in armonie fara profesor doar am avus ceva manuale vechi si incomplete de lectii de tonalitate in game si nimic altceva ca studiu.

Ceva ce eu consider o minune este ca tot Ingerul Domnului m-a invatat teorie muzicala si mi-a adus in vedenie ce chiar scrie in manualele de conservator in limba romana cu care am avut contact pe internet dupa 20 de ani de cind am invatat de la Ingerul lui Dumnezeu teorie.

3. In anul 1988, intr-o seara la rugaciune, Domnul mi-a aratat intr-o vedenie asa:

Era conducerea Romaniei si a Rusiei la o masa lunga foarte mare. Conducatorul Rusiei a facut un semn cu capul la cineva dintre ai lui si l-a trimis la Ceausescu si a dat drumul la un leu care l-a sfirsiat pe Ceausescu si pe sotia lui si au murit. Duhul Sfint mi-a spus ca va fi o revolutie democratica-capitalista in Romania si va muri in revolutie Ceausescu. Asta am vazut cu totii implinirea acestei instiintari, eu chiar am trait-o 100% in stagiul militar am prins revolutia.

4. In anul 1991, prin luna ianuarie sau februarie, nu retin exact dar aproximativ, aveam o disputa cu ceva frati dezidenti ce batjocoreau cintatul cu instrumente, unul spunea ca-i vine sa joace, altul o facea pe preasfintul cu mincarea de carne scrisa de apostolul Pavel in epistola lui care Romani, ca nu-i place la nu stiu cine sa se cinte cu instrumentele, contraziceri si lamuriri dezidente si pina la orele 4/5 dimineata sa ma lamureasca sa nu mai cint la orga in armonie?

Atentie! Invatat de Ingerul lui Dumnezeu sa cint! Si ce bine m-a invatat. Eu m-am chinuit sa invat gamele din anul 1986 pina in anul 1991 si ma bilbiam urit de tot.

Dupa ce am avut aceasta vedenie cereasca in 1991, cu Ingerul Domnului profesor de muzica intr-un an am invatat toate gamele. Sunt 24 de game muzicale. Nu 5-6-7-8 in care cinta lautarii si incepatorii.

Doua alternative: una vie si vesnica, una dezidenta…

Pot sa se supere acesti frati in ratacirea lor. Eu am primit un raspuns ceresc de la Dumnezeu!

Intr-o seara din luna ianuarie, in anul 1991, am fost lunea seara la rugaciune in Vicovu de Jos, judetul Suceava, in satul Remezau acasa, la fratele Vasile Burla, unchiul meu si fratele cel mai in virsta al tatalui meu. In seara aceea mi-a venit prin prorocie un scurt mesaj prin fratele Vasile Burla, care era proroc al lui Dumnezeu:

-Tinarule nu te teme de amenintarile oamenilor! Nu pleca urechea la soaptele celor ce vor sa te insele cu fatarnicia lor! Eu Domnul am hotarit sa te luminezcum ai cerut si sa-ti dau o lumina vesnica sa cunosti calea Mea in adevar si sfintenie! Daca Ma vei asculta voi fi cu tine pina la sfirsitul vremurilor, cind te voi chema pe nume si te voi trimite sa duci marturia innaintea celor mari! Voi trimite Lumina Mea cind capii pamantului nu vor sti ce hotariri sa ia din cauza tulburarilor! Voi da Lumina si pacea Mea!

Frumos mesaj dumnezeiesc. Unii au crezut ca este o magulire; dar a fost si este adevarat ca s-a implinit 100 %, Doar ca Domnul mai are de lucrat si poate sa fie si mai mult decit am trait. Nu stim niciodata ce are de lucrat Domnul cu noi pina plecam acasa la El.  

In noaptea aceea a inceput sa se implineasca aceasta lucrare venita prin prorocie. Am ajuns acasa pe la orele 12 noaptea. Era o noapte senina, geroasa, cu luna plina, zapada groasa si i-mi amintesc si acum cum a fost. Dupa ce m-am pregatit de culcare, in timpul cind multumeam Lui Dumnezeu pentru acea seara plina de har, a venit la mine un Inger al lui Dumnezeu si mi-a zis:

-In noaptea aceasta o sa-ti arat din hotaririle lui Dumnezeu.

A plecat si m-am culcat si am adormit. Am crezut ca in somn sau intr-o vedenie va veni si-mi va spune ce va fi sa-mi descopere. Dar nu a fost asa.

Dupa aproximativ o ora, poate mai mult, Ingerul lui Dumnezeu a venit si m-a trezit din somn, am vazut ca afara luna nu inaintase decit putin. Ingerul Domnului mi-a zis;

-Vino cu Mine. M-a luat de mina si am inceput sa plutim tinindu-ma de mina. Deodata a disparut noaptea si lumina lunii. Pluteam in cer deasupra pamantului. Pamantul era invaluit de intuneric, dar in locul unde eram o lumina stralucitoare lumina locurile de pe pamant despre care i-mi vorbea Ingerul lui Dumnezeu. Mi-a spus despre destramarea URSS, despre prigonirile Bisericilor lui Dumnezeu din China, care erau niste pete mari de singe pe harta Chinei, despre razboaiele ce au fost dupa anul 1991 si cele ce vor veni, si despre alte lucrari de pe pamant ce nu scriu acum ca asa ma indeamna Duhul Sfint.

Dupa ce mi-a aratat aceste lucruri despre pamant am fost dus in fata unui mare instrument ce se asemana cu o orga imensa cu multe clape. Ingerul lui Dumnezeu mi-a zis:

-Cinta.

Eu i-am raspuns:

-Nu pot sa cint la acest instrument ca nu stiu bine.

Ingerul Domnului mi-a zis din nou:

-Cinta prin credinta.

Am inceput sa cint acolo la acel instrument. Eram purtat asa plutind sa cint. Cintam asa de frumos intr-o orchestra cereasca in armonie ce nu poate fi descrisa sau imitata pe pamant. Marimea instrumentului nu poate fi ajunsa fizic de un organist ca era de alte dimensiuni iar eu pluteam pe lungimea instrumentului.

Cind s-a oprit cintarea, glasul Domnului mi-a zis:

-Daca vei cinta la orga pe pamant, Ma vei lauda pe pamant si nu vei asculta de invatatura dezidenta care sunt cei scrisi in Epistola apostolului Iuda… Voi trimite un inger sa te invete muzica si-ti voi da multe cintari noi. ( Pina atunci aveam primite 37 de cintari noi de la Domnul).

Cind vei veni in cer vei cinta la acest instrument in vesnicie si Eu voi fi cu tine.

Dupa aceasta lucrare am venit innapoi pe pamant intr-o clipa. Fizic eram culcat in patul in care m-am culcat seara si am vazut cum intru in trupul din pat. Era aproximativ ora 11 innainte de amiaza. Ai mei au crezut ca dorm si nu m-au deranjat.

Aceasta a fost o vedenie cereasca nu o rapire cum o denumim noi obisnuit!

Am avut mai multe vedenii ceresti in viata mea, dar voi descrie doar inca una in care m-am intilnit fata in fata cu Domnul Isus. Atunci am inteles ce este o vedenie cereasca si raspunsul Domnului Isus m-a lamurit ce este RAPIREA UNUI SUFLET CU DUHUL DE VIATA SI TRUP IMPREUNA!

5. In anul 1995, prin luna decembrie, lucram la casa mea din comuna Vicovu de jos, judetul Suceava. Pe la orele 13 am plecat spre casa parintilor mei care era sus pe deal la Remezau. Erau aproximativ doi kilometri. Drumul meu urca o panta numita Turhana. Fac o paranteza pentru fratii care locuiesc si cunosc Vicovu de Jos( in deal la Pasaroi) a fost locul acestei lucrari.

Era o zi senina ca oglinda fara un pic de nori, geroasa, zapada mare, cu un soare stralucitor.

Mergind pe drum ma rugam in gindul meu Domnului Isus sa-mi arate de ce trebuie sa suferim uneori asa de mult pe pamant? in rugaciunea mea am zis in mintea mea:

-Tu poti sa ma iei si sa-mi arati cu adevarat Doamne Isuse.

Deodata am inceput sa plutesc pe vertical spre o usa deschisa in cer. Lumina de pe pamant a devenit un intuneric gros unde zburau si urlau sinistru demonii cu o viteza enorma. Eu am trecut asa de aceea intunecime plutind, am ajuns in pragul unei usi deschise spre cer.

Acolo m-a intimpinat Domnul Isus. Fata Lui stralucea si radia lumini asa de frumos ca nu puteam sa privesc la ea ca eram ca orb de puterea luminii Sale. Domnul Isus m-a mingiiat pe frunte si mi-a vorbit cu un gras asa de cald si o bucurie fara masura mi-a umplut inima mea si sufletul meu.

mi-a aratat o casa foarte frumoasa stralucita dar nu era facut inca acoperisul, vedeam pe usa aceea deschisa. In usa aceea deschisa era intinsa mina Domnului Isus si nu mi-a permis sa trec dincolo de usa deschisa. L-am rugat sa ma lase sa intru dar, mi-a zis:

-Nu se poate omul care traieste pe pamint sa intre si sa se intoarca inapoi pe pamint; ci ramine acolo vesnic dupa ce trece pe usa aceea. Mi-a zis asa:

-Du-te inapoi pe pamant, lucreaza pentru Mine pina te voi chema sa intri, trupul tau de pe pamint este in frig, este iarna si trebuie sa pleci de acolo pina trec oamenii pe acolo.

Am venit inapoi in locul unde era trupul meu sprijinit de un taluz in picioare, pe marginea drumului, cind am intrat in trup am simtit o caldura ce mi-a incalzit rapid tot corpul si am plecat. Cind vii de sus innapoi asa te simti de inconfortabil si pare asa de urita toata viata asta pamanteasca.

Mentionez ca: si aceasta a fost o vedenie cereasca. Domnul Isus mi-a confirmat chiar prin aceasta vedenie ca rapirea la cer impreuna cu trupul transformat este vesnica si nu mai venim inapoi pe pamant niciodata in trupul de carne.

Deci rapirile in Duhul sau sufletesti sunt egale in termen biblic cu vedeniile ceresti.

Biblic fara o transformare a trupului nu vom putea fi rapiti, nu vom putea intra in corpul nostru cel ceresc vesnic, si va fi o singura data. Chiar si cei plecati la Domnul sunt intr-un loc de asteptare de odihna, nu au primit inca rasplatirea ce va fi in corpul vesnic. Este ceva ceresc greu de explicat pe pamant. Am avut si alte vedenii ceresti si mi s-a confirmat ce scriu aici, dar sunt taine ale lui Dumnezeu care nu sunt scrise nici in Biblie si nici daca le vezi in vedenii ceresti tot nu le intelegi bine si nu poti gasi termeni pamantesti sa le descrii.

Nu dau citate biblice doar exemple scise in Biblie, ca sa va motivez sa cercetati ce scrie in Biblie.

Enoh a fost luat de Dumnezeu in cer.

Moise a fost ingropat de Domnul in vale. Unde? Israelitii nu au cunoscut niciodata mormintul lui Moise si nici zona sau munte, cimpie, lunca de riu?

Ilie a fost rapit la cer vizibil fizic, cu tot cu trup fiind transformat, a vazut prorocul Elisei cu ochii si a scris, stiau si toti ceilalti prorocii ziua rapirii.

Pe Moise si Ilie i-au vazut ucenicii Domnului Isus, pe Muntele Tabor cind Isus s-a schimbat la fata si vorbea cu ei despre lucrarile viitoare ale Imparatiei Cerului.

Marturie credibila scrisa de acei ucenici care au devenit apostolii Domnului Isus dupa invierea Domnului si coborirea Duhului Sfint.

Apostolul Pavel scrie despre rapirea lui: nu stiu daca in trup sau in duh, mentioneaza al 3-lea cer. De unde a primit acea Evanghelie Vesnica si a scris cele 14 epistole si dupa unii si Faptele Apostolilor prin scribul Teofil care a redactat dupa cum gasim scris intr-o epistola.

Cea ce este clar ca a fost in Duhul ca nu a fost transformat si retransformat si nu i s-a dat sa cunoasca acest aspect fizic ci simplu doar ce a vrut Dumnezeu sa-i descopere.

Apostolul Ioan mentioneaza ca era in Duhul. Iar dupa ce a fost dus de Ingerul lui Dumnezeu in cer este clar ca era rapit in Duhul. (Numaidecit am fost rapit).

In cazul apostolului Petru era vedenie cereasca ca el se ruga si mesajul primit era profetic nu real.

Deci in concluzie:

Nu putem numi rapirire la Domnul cit timp suntem in viata pamanteasca, ci doar in Duhul ceea ce defineste contextul biblic de vedenii ceresti si este un terment alternativ la rapriri in Duhul Sfint.

Unii numesc toate visurile, vedeniile pamantesti despre fire si lucruri din viata pamanteasca si vedeniile ceresti ca rapiri. Nu le putem amesteca.

Dumnezeu vorbeste in multe feluri si in cele duhovnicesti si in lucrurile noastre pamantesti cind i-I cerem sfatuL Sau.

Rapirea descrisa in Biblie este o singura data si pentru vesnicie. Este la clipa in acelasi moment cu invierea mortilor si transformarea celor vii in trupurile vesnice pregatite de Dumnezeu.

Materia noastra umana arde de la 200 la 500 de grade celsius ca benzina. Radiatiile si fizica universului sunt niste necunoscute vesnice noua acum. Vedem doar un vulcan cum arde si stinca si tot ce prinde cind izbucneste si curge lava incinsa. Cine poate masura temperatura din vulcan? Nimeni. In vesnicii nu stim nimic despre cum va fi fizic cu adevarat ci doar profetic.

Cum va fi Cerul nou? Cum ve fi Pamantul nou? Nici o vedenie nu ne-a fost data in Biblie si nici in 2000 de ani dupa ce s-a scris Biblia.

Mie personal i-mi confirma aceste doua vedenii ceresti sau rapiri in Duhul ca RAPIREA este doar o singura data si scrisa in Biblie si confirmata de descoperirile date sfintilor.

Am avut parte de multe vedenii ceresti in care:

Odata am fosc chemat la « Sfatul Cerului » unde erau prorocii Domnului plecati in vesnicii si unii proroci care erau in viata cunoscuti.

Am vorbit cu ei, am pus intrebari, mi s-a raspuns, am primit sfaturi acolo, l-am auzi pe Domnul Isus vorbind in acel sfat. Nu pot sa exlplic multe. Dar scrie in Ieremia putin, eu m-am rugat si am avut harul sa vad in aceasta vedenie cereasca ce este cu adevarat, bineinteles profetic. Nu m-au sfatuit mortii nimic ci doar mi-a aratat Domnul ce este Sfatul Cerului scris in Biblie. Nu i-am vazut pe prorocii cu care vorbeam fizic ci in Duhul in vedenie.

De citeva ori au venit cite un Inger care mi-a aratat cite o lucrare de vedenie cu explicatii profetice in ce se va face in realitate.

Odata am auzit glasul Domnului Isus care i-a zis Ingerului asa: du-te si-i arata din Planul Meu Vesnic. Deci tot intr-o vedenie cereasca.

Cind Domnul ma va lua la El sau daca voi fi in viata la rapirea Bisericii si voi fi rapit si transformat nu voi mai veni sa scriu pe pamant cum a fost.

Traiesc pentru Domnul si cerul Sau de glorii si voi fi acolo sigur prin harul Sau divin.

Domnul Isus sa binecuvinteze Biserica Sa cu lumina Sa divina.

 

Fratele Danut Burla

Braine le Compte

Belgia

2024  

Comentariile sunt oprite pentru această resursă.
Statistici
  • Vizualizări: 94
  • Gramatical 1
  • Danut-Burla01  Afara sunt toti mincinosii gramaticali si celelalte categorii de ingimfati.

    Gramatical 1 0
  • Diacritice 1
  • Danut-Burla01  Diacriticele sunt unde trebuie dar criticile sunt in inimile pline de ura si razbunare.

    Diacritice 1 0
  • Conținut complet
Opțiuni